Відгуки покупців про Кружка біла Luminarc Peps Evolution 320 мл. (63391)
- Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Чашку отримала, вона прийшла надійно запакованою. Буду користуватися. Рекомендую
- Переваги:
- Товар якісний з актуальною ціною.
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Прийшов набір досить швидко. Кружки гарні, місткі та досить міцні.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Набір дуже сподобався
- Переваги:
- Гарний набір чашечок
- Недоліки:
- Не знайшла
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Дуже класні горнятка.
Користуємося вже дуже довго.
Замовляли тут у розетці. Прийшли дуже швидко. Замовляли навіть за два дні до свята, і розетка швидко нам від правила, зважаючи на прохання у коментарях.
Приємно пити з них чай, каву. Білесенькі, легко відмиваються. Інколи треба трошки помити содою, як і кожне горнятко після чаю, особливо якщо там чай стояв півдня :)- Переваги:
- Білі. Після користування у мікрохвильовці не потріскали
- Недоліки:
- Немає. Треба мити їх :)
- Мария Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Гарні кружки, стильні. Дякую!
- Переваги:
- Ціна. Якість.
- Недоліки:
- Немає.
- Alexandr R***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Милая но в тоже время ручка неудобная(маленькая),тяжело отмыть после горячих напитков.Это одна из худших чашек. Моя отценка liuminarcu именно по этой кружке(- 3)
- Переваги:
- Качество luminarc,цена.
- Недоліки:
- Маленькая ручка, очень быстро пачкается после чая кофе капучино.
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
Дуже гарні чашки
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
После покупки этих кружек, и утренний кофе и вечерний чай пьем только из них. Темные напитки в белоснежных кружках - очень приятно! И мыть одно удовольствие - никаких темных ободков!
- Переваги:
- легкая, удобная, белоснежная, моется просто,без применения моющих средств
- Недоліки:
- не нашла
- Alexandr R***
Ольга у вас точно кружка Luminarc Peps Evolution 320 мл (63391)?по поводу легкая и белоснежная согласен на все100%,но по поводу удобная и моется легко даже без средств не согласен категорично.Даже с средствами очень плохо моется, выручает пищевая сода.И если бы у меня была только одна кружка можно была подумать что брак,а так их несколько. Я за честные отзывы несмотря на бренд товара.
- Иннокентий П***Продавець: Rozetka. Кількість предметів у наборі: 1. Основний колір: Білий. Об'єм: 320
прислали кружки по 250мл.
- Переваги:
- ...
- Недоліки:
- ...
- Кира
Это указан объем на них где-то такой?