Відгуки покупців про Пісочниця-басейн Smoby з підводом для води
- Ярослав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Моїй дитині ( 2 роки) не зручно в ній гратися було, краї пластику наче і округлі, але все одно неприємно гострі на краях. Закривати теж не дуже зручно , форма пісочниці мені не сподобалась, дуже важка, мити і перевертати важко
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня! Пишу відгук після місяця використання. Дуже задоволені цією пісочницею: гарний колір, добре закривається ( після дощу пісок сухий), використовували як басейн для дитини, гарно продуманий слив для води.
- Переваги:
- Багато
- Дарина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
пісочниця гарна, але не відповідає своїм розмірам
майте на увазі- Інна
якого розміру ж?
Представник постачальникаДобрий день, Дарина. Що ви маєте на увазі - не відповідає своїм розмірам? Пісочниця-басейн Smoby складається із двох половинок. Розмір двох половинок (у відкритому вигляді): 167x111x18см.
Представник постачальникаДобрий день, Інна. Пісочниця-басейн Smoby складається із двох половинок. Розмір двох половинок (у відкритому вигляді): 167x111x18см.
- Мария Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пісочниця гарна,дякуєм))
Представник постачальникаДобрий день, Марія, Дякуємо Вам за відгук. Чудово, що Ви залишились задоволені покупкою. Хай дитина буде у захваті від пісочниці ТМ SMOBY.
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пісочниця непогана. Не важка - до 5кг. Має ручки, що дозволяє комфортніше нести її. У місцях з'єднання двох половинок трохи тонкий пластик. Від сильнішого натиску може тріснути. На дні кожної половинки є гумовий корок, щоб зливати воду. Але є але... Пакування. Приїхала, замотана в харчову плівку. Дно подряпане дуже. Таке враження, що її через кілька областей тягли по асфальту.
- Переваги:
- Компактна, не важка, може бути як басейн+пісочниця влітку
- Недоліки:
- Пакування жахливе. Можна хоча б картон додати
Представник постачальникаДобрий день,Ольга. Дякуємо за ваш відгук. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги стосовно пакування. Ольга, як що виявлено на товарі брак виробника, гадаю, що у вас є 14 днів для обміну та повернення товару. Приносимо вибачення, що трапилась така ситуація. Гарного дня.
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий девайс для маленького двору.
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Додам фото до свого відгуку)
- Ірина Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Довго шукала такого типу варіант для малюка. Дуже крута задумка пісочниці/басейну. Пластик якісний, форма досить габаритна, при тому не важка. Колір насичений. Замовила та отримала на пункт видачі Розетка, все дуже оперативно. У багажник мого авто Nissan Qashqai не помістилась покупка, не вистачило зовсім трішки місця, враховуйте це, потрібно розкладати задні сидіння. Але у мене стоїть автокрісло і був пасажир, тому вдалося помістити спереду на пасажирське(трохи не зручно було їхати за кермом, однак вдалося доставити додому). Переконана, що це дуже вдале рішення по компактності та гігієнічності для дитини. Бо загальні місця такого формату мені довіри не надають, а тут можна накрити від забруднення. Дякую за якісний товар.
- Переваги:
- Якість, класна задумка
- Недоліки:
- Поки не знайдено
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пісочниця супер, дітям сподобалась. Досить міцна, влізло 2 мішки піску. Дуже задоволені)
- Переваги:
- Міцна, гарний дизайн
- Инна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пісочниця на 5 . Пластик якісний та міцний. Дитя в захваті
- Переваги:
- Швидка доставка.
Компанія відправник не задовбувала уточнюючими дзвінкам. - Недоліки:
- Шкода, що знижка тільки на пісочниці фірми Smoby.
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пісочниця зручна. Дитині 3,5 років, але актуальна. Зручно грати і на літо буде ще й басейн.
- Анастасия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Всё супер!
Удобная песочница и идеальное место для купания в воде летом)
Для деток разного возраста.
Ребенок может сам залазить и вылазить из данного изделия, всё максимально удобно.
Мы довольны на 100%.
Спасибо!- Переваги:
- Удобная и прочная конструкция
- Недоліки:
- Не выявлено
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Поки що 4 .
Відправляли довго ,навіть не зв'язавшись ...пакування не надійне . Басейн дуже потертий!!!!!!! В магазині,де можна оглянути,ніколи б не купила у такому стані. Здерті етикетки .- Переваги:
- Приємний колір. Легка вага
- Недоліки:
- Склалося враження,що товар з вітрини - дуже потерте дно.
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Покупали ребенку на прошлый летний сезон, очень довольны и мы и малыш. В одной половине "ракушки" была песочница, а во второй мини- бассейн. Воду вечером сливали, благо продуманный удобный слив, и накрывали на ночь половину с песком.
Ждём лета, будем активно использовать и в этом году- Переваги:
- Большая, удобная, качество пластика хорошее, без запаха и без острых деталей
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Одну половину используем как мини-бассейн, вторую - под песочницу. Очень нравится, выглядит стильно. Сделано качественно. Рекомендую.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шикарная песочница-бассейн! В бассейне спокойно вмещается двое деток 7 и 2 лет. Довольны, для двора отлично. Когда дожди, используем бассейн как крышку, супер! Рекомендую!
- Переваги:
- Очень прочный пластик, красивый цвет, функционал
- Недоліки:
- Не увидела
- Александра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брала на подарок ребёнку (1годик)
Ребёнок доволен))
Состоит из двух частей,можно пользоваться как песочницей ,так и бассейном,а можно второй частью накрывать.Пользовались как и бассейном так и как песочницей.удобная,легкая,прочная,большая/вместительная,яркая.есть клапаны (не протекают) без запаха пластика! рекомендую)- Переваги:
- Легкий,большой,прочный
- Оля И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный подарок на годик. Пользуемся 2 года, стоит на солнце, не выгорела, за зиму не треснула
- Переваги:
- Супер качество
- Александра S***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пластик на ️ стал бледный,но сам материал прочный, ребёнку очень нравится.
- Виталия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Виталия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Малыш стал обладателем персональной песочницы, очень доволен) качество хорошее, курьеры довезли всё целым))
- Переваги:
- Цвет
- Недоліки:
- Время покажет
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уже пів року користуємося. Всім задоволені. Влітку дуже виручав - в одній частині був пісок, в іншій - басейн))) Дитина задоволена
- Переваги:
- багатофункціональний, міцний
- Неоніла Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримали справний, цілий басейн- пісочницю. Приємний на дотик пластик. Єдине що трошки затікає вода через отвір для садового шлангу. Але це дрібниця. Дитині 1 рік сподобалось))
- Переваги:
- Все
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший качественный пластик!
Но пришёл товар очень плохо упакован(почти полностью раскрытый) и с царапинами на одной половине.- Переваги:
- Качественный пластик
- Недоліки:
- Плохо упакован
- Ірина Р***Продавець: Rozetka
Сделала возврат- почти полностью отломан один крепеж соеденения. Это у них у всех слабое место или просто такая попалась?
- Аня
Возможно брак попался. Всегда можно проверить при получении и если вдруг что, отказаться от посылки
- Оля И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хороший вариант. Довольны. В жару во вторую половинку набирали воду. Дети в восторге. Жалею, что не купила еще в прошлом году
- Переваги:
- Детям нравится
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Клапан протекает Постоянно капает
- Переваги:
- Крепкий
- Недоліки:
- Течёт
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая песочница. Эдинственое , когда идет дождь ,протекает чез слив вода , песок все ровно мокрый. А так все супер.
- svetlanamixsВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В інших продавців така пісочниця дорожче
- Переваги:
- ЦІНА!!!яскрава,дитині сподобалась, можна помити,прибрати з вулиці після використання
- Недоліки:
- не знайдено
- Ольга Л***Продавець: Rozetka
Ребята - продавцы! Песочница сломалась на второй день эксплуатации (ребёнку 1,8, весит меньше 12 кг). Что будем делать? Может нам брак достался?
- Недоліки:
- Сразу сломалась крепежная часть
- Аня
По вашим фото выглядит как механическое повреждение. Как я знаю, то это не гарантийный случай
- Довгань А***Продавець: Rozetka
Купила ребенку данную песочницу-бассейн и осталась очень довольна, все супер, прям придраться не к чему. Нам на лето самое то)
- Переваги:
- Легкий, компактный.
- Богдана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуємся вже рік. Використовуєм як пісочницю- задоволені.
- Недоліки:
- Погано з‘єднується по середині
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- mva1593Продавець: Rozetka
К сожалению нам пришёл поломанный((( обидно. Возврат
- Виктория Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила по отзывам .превзошел ожидания ! Он больше .чем я предполагала! Хорошие борта -широкие .клапан удобный .яркий как на фото! Пластик -не знаю из чего он ,но он не просто пластик а какой-то прорезиненный.ждем лета.еще не пользовались .купили тут.в Розетке.доставка новой почтой с курьером .удобно
- Переваги:
- Большой.пластик отличный.яркий.клапан
- Недоліки:
- Не нашла ещё
- Карина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая песочница. Пластик крепкий. Можно применять как бассейн,есть слив для води,что очень удобно.
- Переваги:
- Цена и качество