- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Банка працює. Ноутбук заряджає. Зроблена якісно. Прийшла з 54% заряду і разрядилася буквально за 10 хвилин. Але то нормально, не лякайтесь. Вона просто невідкалібрована з заводу. Після покупки її слід повністю розрядити, а потім поставити на зарядку, не чіпати і зарядити до 100%. Вона візьме свою повну ємність, запам'ятає її і буде працювати як часи. Я задоволений, подивимось, скільки протягне. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість збірки, ємність, заряджає ноутбук.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Павел Т***
Неправда: вона видає лише 14 400мАг
- Олександр
Який ноутбук заряджаєш? Яка потужність зарядного пристрою на ноуті? Тобто яку потужність тягне ноут? У мене до прикладу 20в, 5ампер, тобто 100вт, цей павер потягне? В характеристиках вказано 20в 5ампер,це правда чи він 5 хвилин попрацює і буде виключатись від перегріву?
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Та просто бомба! А екран з відсотками, так то пісня, а не ото всьо крапки, які миготять, і де лише гадати треба скільки заряду. Фірма ця в Китаї відома і поважна, тому і товар має бути гарним. Ноутбук заряджає, всі заявлені функції виконує, ємність відповідає заявленій. Взяв спершу одну, протестував, а за тиждень взяв другу банку. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість, ємність, потужність, екран з відсотками.
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Якісно зроблений павербанк, заряджає не тільки смартфон, а й ноутбук. Вибором по ціні/якості задоволений.
- Сергей П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все отлично. Товар соответствует описанию
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Відмінний павербанк, поставив на роутер та блок оптоволоконного інтернету. За 4 години розрядився на 30% (великий роутер). Раджу для таких цілей розглянути такий але більшої ємкості
- Переваги:
- Недоліки:
- Непомітив
- Олександр
Павербанк вміє заряджати коли сам заряджається? Тобто вийде підключити до нього роутер, а сам павербанк поставити заряджатися? Щоб ніколи роутер не треба було від'єднувати від павербанку, незалежно чи є світло чи немає. При такій схемі роутер буде перезавантажуватись при вмиканні/вимиканні світла?
- Аліна Я***Відгук від покупця. Продавець: OnIT. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Беру вже другий, найкращий вибір за свою ціну!!!
- Переваги:
- найкращий пауер ціна/потужність/якість, наявність екрану
- Недоліки:
- трошки важкуватий, але норм для своєї ємності
- Роман Г***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Нормальний павер банк на свою ціну, може одночасно заряджати 3 пристрої перевірив, також може сам заряджатися і заряджати 2 пристрої, швидка зарядка Power Delivery та Quick Charge, тобто павер банк може досить швидко заряджати пристрої та сам швидко може зарядитися за 3 години до повного заряду. Але швидко заряджається тільки якщо дійсно потужне зарядне для його зарядки хоча б 3 ампери, або зарядне з функцією Power Delivery. Звичайним зарядним від телефона на 1 чи навіть 2 ампери буде дуже довго заряджатися, як мінімум добу, інколи складається враження що взагалі не заряджається. Детальніше на відео під коментарем.
- Переваги:
- Дизайн, ємність, потужність
- Недоліки:
- Значних немає
- Олександр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Класний павер. Швидко заряджається, тягне зарядку макбук про 2022 року. Зручний, все працює коректно.
За цей прайс однозначно рекомендую!- Переваги:
- Швидко заряджається сам і може заряджати ноутбук
- Недоліки:
- У моєму павері, погано натискається кнопка, але це ні на що не впливає
- Максим А***
вона сенсорна
- Илья С***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Гарний повербанк, свою работу виконує на 100%
- Переваги:
- Ціна, якість!
- Недоліки:
- Володимир Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все працює.
- Сергей У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Все добре
- Леонид Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Рекомендую, отличный банк. Реально держит 45W нагрузки. Сильно греется от мощного зарядного.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Сподобався,нарікань немає.
Рекомендую. - РусланВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Наче норм. Сподіваюся так буде і надалі. Отримав його було 53% заряду,досить швидко розрядився. Але потім зарядив його на всі 100% і він запрацював як треба. Заряджав блочком 33w десь 3,5 години. Вистачило на - чотири рази зарядити мобільний 5000ма швидким заряджанням. Все влаштовує.
- Недоліки:
- Наче ніт.
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Якістю задоволений, заряджати ще не пробував
- Ирина В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Спасибо! Всё работает отлично, и быстро! Довольная. 2 штуки заказывала .тяжёлый, но это не беда.
- ВладВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Работает штатно. "Служит в ЗСУ" XD
- Переваги:
- Цена, Ёмкость
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Хороша річ. Служить добре та надійно.
- Переваги:
- Те що треба
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Користуюся вже пару тижнів. Тому вирішив зробити малий огляд покупки. Прийшов у коробці, де немає жодного натяку, що це CCBK, усюди пише BK. Але мене цікавило 20В, тому все ж забрав. (Коли купляв на сторінці ВК версії писало 22В) Спершу показував 51% заряду, але кожної секунди індекатор заряду падав на 1 поділку і так до -6%. (Це пишу щоб не лякались якщо у когось так же ) Я так пару раз підряд включав індикатор і він дійшов до 1%, попри це без проблем зарядився. Купляв для роутера оптичний термінал, щоб швидко можна було зарядити і при необхідності монітор заживити і він свої функції в принципі виконує. Хейтити не буду, бо у цьому ціновому сегменті це хороший варіант.
- Переваги:
- Ціна, можливість швидко зарядити
- Недоліки:
- Дивне маркування між моделями, приходить розрядженим
- Тарас
Який в повербанку акамулятор li-pol чи li-ion?
- Олег
Здається літій іонний, за таку ціну полімерний купити складно. Також не раджу від цього повербанка очікувати більшого ніж від дорожчих моделей. Він вже з 2 тижні використовується для роутера та опт. термінала через кабелі підсилення напруги 5-12В і замітив, що на третій годині буває пере запускається від чого пере завантажується роутер. (2 випадки були) Але це не часте явище, проблем з перегрівом не має. Але у цьому може бути багато причин починаючи від кабелю і закінчуючи тим, що мій роутер може більше 12Вт споживати.
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Покупкою задоволений.
- Переваги:
- Працює добре. Зручно відстежувати заряд по індикатору.
- Недоліки:
- Не дуже швидко заряджається. Зарядне 2.1А. Зарядне при цьому нагрівається. Трохи важкий.
- Антон Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Непоганий, недорогий.
Приємно, що у комплекті був кабель тайп сі подвійний. Але він спочатку не працював, тому я замовив окремо Басеус. Але потім він все ж запрацював, може тре було місцями поміняти, нз.
Заряджається швидко, але рощряджається чомусь теж. Коли було 51% і треба було зарядити півзаряду телелефону, він чомусь розрядився до 7%- Переваги:
- Недорогий, швидка зарядка, є кабель тайп сі подвійний
- Недоліки:
- Кабель працює не часто, швидко розряджається
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Апарат добротний але коли будите замовляти то раджу належним платежем. Можуть прислати (B653-BK) яка пластмасова.
- Переваги:
- Апарат( )
- Недоліки:
- Розетка працює не уважно це (-)
- Михайло С***
Теж саме. Замовив ще 2 - знову ВК. Відмовився від 2х, а ВК повернув.
- Віктор Л***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Пропрацював рік, спочатку гарно працював і все влаштовувало, але потім почав дуже швидко розряджатися і погано тримати заряд, а на днях батарея взагалі вздулася так що корпус трохи тріснув. Заряд батареї показує взагалі не точно, а так, на угад.
- Переваги:
- Гарно працював перші місяці, кабель гарної якості в комплекті, гарний дизайн.
- Недоліки:
- Почав дуже швидко розряджатися, заряд показує неправильно, батарея вздулася.
- Максим А***
Аналогічна ситуація. Купив два таких. Ноути вже не заряджає, дуже швидко втрачає заряд, повздувалися. Продукт неналежної якості, я вважаю.
- Наталія З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Не заряджається
- Дмитрий М***Відгук від покупця. Продавець: TutTehno. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
По пунктам:
1. Быстро получил две батареи.
2. Одна из них через три дня вздулась.
3. Позвонил по поводу обмена и сразу сам сказал, что коробка у меня не сохранилась.
4. Ответили, что коробка и не нужна. Сказали высылать им нерабочую батарею, а взамен они пришлют новую. Отправил.
5. Через неделю прислали мне посылку обратно с этой вздувшейся батареей.
6. Теперь сказали, что нужна коробка.
Итого, мне врали и меня обманывали:
1. Когда говорили что коробка не нужна.
2. Обманывали, когда говорили куда выслать нерабочую батарею. Я бы не тратил время за бессмысленную пересылку.
3. Обманывали, когда высылали нерабочую батарею обратно. Я бы опять не платил за бессмысленную пересылку.
4. Весь этот бред длился 3 недели. Я должен был постоянно звонить и общаться по телефону, тк ни точных сроков, ни точной информации мне сказать не могли.
Это издевательство над моим мозгом даже не попытались как-то компенсировать. Не предложили вернуть деньги за идиотские пересылки туда-сюда-обратно поломанной батареи. Не предложили вообще ничего, не способны ни на что.
Потерял деньги и время.- Переваги:
- Батарея вздувается через три дня.
- Недоліки:
- Это навсегда.
- МикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Не заряджається
- Костя К***
поменяйте по гарантии
- Виталий С***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Будьте обережні, перевіряйте перед тим як забирати повербанк. Замовляв УМБ Choetech B653 20000 mAh Black (B653-CCBK). Прислали В653-ВК. Написав у чат бот але нікому й діла до цього нема.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не в курсі
- Геннадий М***Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Не получилось оценить товар так как, уже в 3 ий раз кидают! То продлевают сроки доставки, то принимают заказ товара который был в наличии и через пару дней отмена.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не актуальное наличие и сроки доставки
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
Виправте опис - корпус пластиковий!
Не водьте в оману покупців!
Одна модель заведена під різним маркуванням
Choetech Power bank B653 20000 mAh 45W Black (B653-BK)
та Choetech B653 20000 mAh Black (B653-CCBK)- Переваги:
- ніби працює
- Недоліки:
- виправте опис - що корпус пластиковий!!!
- Наталія
У іншої моделі інші характеристики вихідного струму вказані
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 20000. Колір: Чорний
надіслали не ту модель
- Переваги:
- можливо повербанк хороший
- Недоліки:
- прикро що нас обдурюють