- Денис В***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Визуально нравятся, комфортные, к телефону подключились без проблем, заявленые функции работают
- Переваги:
- Цена/качество
- Недоліки:
- Пока не увидел
- Продавець BoobaFett
Ми Вам щиро вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтесь ще)
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Гарні часикупував собі і братахі за такі гроші топвзагалі бренд hoco давно обрав ні разу не шкодуюВсім гарних і толкових покупок
- Продавець BoobaFett
Ми щиро вдячні за відгук. Звертайтесь ще.
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Хороший годинник на свої гроші.
Для мене основним критерієм у виборі був компактний розмір ,прийнятна ціна і простота в користуванні. Даний гаджет повністю виправдав мої очікування.
Приємним бонусом додається оперативна доставка та чемний менеджер.- Переваги:
- Простота в користуванні.
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку якості наших товарів. Звертайтесь ще.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Дуже подобається цей смарт-годинник. Він зручний у користуванні, добре виглядає і має багато корисних функцій. Заряд тримає нормально. Для щоденного використання — дуже хороший варіант.
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за високу оцінку якості наших товарів. Звертайтесь ще.
- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Все підійшло,дитина довольна
По обслуговуванню супер,швидко відреагували і відправили
Рекомендую- Продавець BoobaFett
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Все чудово
- Переваги:
- Зручний у використанні,швидко розібралась у використанні,хороший сервіс та продавець
- Недоліки:
- Повного заряду вистачає на 2-3 дні
- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтесь ще. Щоб добавити ще пару днів, треба вимкнути автоматичне включення екрану, при піднятті руки до обличчя.
- Алла І***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Дякую за гарний та якісний товар! Швидка доставка й чудовий сервіс!
- Продавець BoobaFett
- Катерина К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Часы подобрали просто идеально — именно то, что я искала. Обслуживание быстрое, понятное и очень вежливое. Помогли разобраться во всех деталях и ответили на все вопросы. Обязательно буду обращаться снова и рекомендовать другим!
- Продавець BoobaFett
Ми щиро вдячні Вам за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину. Звертайтесь ще.
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Все чудово! Годинник працює, швидка відправка, відмінна консультація
- Продавець BoobaFett
Ми щиро вдячні Вам за відгук
- Елена Е***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Получила сегодня часики (модель Y12). Все функции работают.
К телефону Poco X3 Pro подключились легко и быстро. Немного поспорили с блютуз-наушниками, кто из них должен воспроизводить музыку))) Но ничего, порылась в настройках, разобралась вроде.
Не могу понять, как настроить компас, и возможно ли это вообще, но это не критично.
На довольно тонкой женской руке смотрятся крупновато, но вполне допустимо.
Небольшая задержка идёт перед включением экрана при движении руки. Но наверно для такой бюджетной модельки это вполне нормально.
В целом вполне довольна покупкой.
Пришли часы полностью разряженные, не включались вообще. Рекомендую продавцу предупреждать об этом покупателей во избежание ненужных волнений)- Переваги:
- Цена, внешний вид
- Недоліки:
- Небольшая задержка перед включением экрана при движении руки
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Попрацював рівно 20 днів і вимкнувся назавжди
- Гліб Г***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Перестав вмикатися, підключити можу тільки динамік. Я не можу його підключити ні через додаток ні блютус а це тільки після 4 дня носіння
- Павликовский Ю***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
почему сбивается язык постоянно, как настроить !!??
- Переваги:
- все ок часы хорошие
- Недоліки:
- сбивается язык постоянно
- НатальяВідгук від покупця. Продавець: Usmart. Колір корпусу: Black
Купила годинник ,на пункті видачі отримала коробку з годинником трішки примяту,це не вплинуло на сам годинник,але із за цього я не змогла його повернути продавцю.вподовж 14 днів велась перевірка камер де була пошкоджена упаковка,і як ви самі розумієте все добре у всіх, тільки постраждав покупець.З приводу годинника це те ще,я розумію його вартість але доданок для з'єднання зовсім ніяк,тому цей годинник це просто годинник і все!!!
- Переваги:
- Немає, не відповідає опису заявленому продавцем
- Недоліки:
- Продавець не вирішив питання повернення.Однозначно не раджу ,годинник не відповідає заявленим вимогам, продавець не порядний.
- Продавець Usmart
Доброго дня!
Коробка не трішки прим'ята, а суттєво стиснена у одному куті, при тому, що коробка дуже товста і має високу жорсткість. Ми направили запит на перевірку, так як товар відправляється зі складу Розетки і нам відповіли, що на камерах зафіксовано передачу товару у належному стані (ми вам надали скрін переписки зі службою підтримки).
Товар відповідає опису, ми вам пояснили як під'єднати годинник до смартфона.
На жаль, повернення протягом 14 днів можливе тільки нового, не користованого товару зі збереженим товарним виглядом. Тут товарний вигляд явно не збережений.
- Елена М***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Настроить корректную работу не получилось (провисают). Вернула продавцу для тестирования. Жду обратную связь
- Переваги:
- Пока не нашла
- Недоліки:
- Нет возможности отвечать на сообщения
- Евгений Г***Відгук від покупця. Продавець: WinMart. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
За свою цену конечно ничего так гаджет, но отвечать на звонки через них невозможно, уведомления показывает не все, сири не работает. функции фитнесбраслета, не более.
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- не соответствуют заявлены характеристикам.
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Купила онуку,він задоволений,нарікань немає
- Переваги:
- Розумний годинник
- Продавець Шо Хош
Дякуємо за ваш відгук . Ми завжди раді вам.
- Олександр А***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник дуже чудовий за свій ціновий діапазон, поки що все дуже подобається
- Переваги:
- Вимір тиску
- Недоліки:
- Поки що не знайшов
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Доставили швидко, виглядає гарно, в роботі - тестую. Поки все подобається. Рекомендую продавця та гаджет!
- Переваги:
- Гарно виглядає, зрозуміле, зручне меню - українською.
- Недоліки:
- Слабий відро сигнал - як на мене.
- Продавець Шо Хош
Дякую Сергій за відгук, силу вібросигналу, можна змінювати в налаштуваннях
- Наталья П***
Де ви там знайшли українською?
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Всё пришло дуже швидко, годинник відповідав дійсності. Продавець допоміг налаштувати. Задоволений. Рекомендую
- Переваги:
- Все дуже швидко та якісне супроводження від продавця по налаштуванню
- Сергій Т***Відгук від покупця. Продавець: RockStar
Крутые часы за свои деньги!!!
- Переваги:
- От эпл воч не отличить,а стоят в разы дешевле.
- Недоліки:
- Отсутствуют.
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Годинник вартує своїх грошей. Обслуговування на вищому рівні.
- Переваги:
- Легкі, швидко реагують
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: BoobaFett
Сервіс від продавця однозначно 5.
Тільки починаю користування, але вже справляють приємне враження. Додаток зручний, підключення моментальне. Чимало протестував схожих годинників і вони точно входять в топ по даній ціновій категорії!- Продавець BoobaFett
Ми щиро Вам вдячні за відгук, та високу оцінку роботи нашого магазину.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Годинник дуже класний, дуже чіткий та яскравий Амолед екран. Є різні спортивні режими а також вимір тиску та рівня кисню в крові. дуже сподобався.
- Переваги:
- Класний дизайн
- Недоліки:
- Незнайшла
- Дмитрий Ц***
Подскажите какое приложение используете к этим часам?
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Шо Хош. Колір корпусу: Black. Колір ремінця: Black
Отримала годинник, сподобалась якість матеріалів, єкран, зручне меню. Мені зручно дзвонити через цей гаджет, якість звязку хороша. Також є багато режимів для зайняття спортом, вимір тиску, оксиметр та інших показників, але для мене цікавий вимір тиску.
- Переваги:
- Вимір тиску. Можливість дзвонити через телефог
- Продавець Шо Хош
Доброго дня . Вдячні за ваш відгук.
- Сергей К***
А як Ви тиск міряєте, в мене щось не виходить - кисень, та серцебиття, так, а тиск?
- Саша B***Продавець: BoobaFett
Замовляв даний годинник для дружини. Дружині все сподобалось, робота менеджера на висоті. Замовлення прийшло швидко. Рекомендую!!!
- Переваги:
- Стильний вигляд, всі необхідні функції в наявності, яркий дисплей
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець BoobaFett