Картка Rozetka

Оцінка користувачів 4.32/5
на основі 44 відгуки
  • Екатерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Ровно спустя год перестал заряжаться
    Щетка постоянно забивается ( хотя для крупного мусора и шерсти не использовался)
    Тянет слабовато

Представник бренду

Катерина, добрий день! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини описаної ситуації. Наша компанія прагне забезпечувати найвищий стандарт обслуговування та завжди докладає максимальних зусиль для вирішення будь-яких питань. Ми зафіксували ваше звернення за номером 1601928 й за необхідності проведемо ретельну діагностику товару та із задоволенням вам допоможемо.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

Дуже шкода витрачених коштів((
    Просто не включається через пів року, брала для однієї кімнати і з тим невпорався

Переваги:
    Гарно виглядає, підсвічування дійсно допомагає у прибиранні, думала дурнія для краси, але ні - це дійсно дуже зручно
    Недоліки:
    Зламався меньше ніж через пів року, просто не вмикається, дуже шкодую витрачених коштів, для мене це було дорогувато, брала сама собі на подарунок, для підтримки чистоти між прибираннями, розчарована

Представник бренду

Вікторія, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Наша компанія відповідально ставиться до своєї продукції та робить усе можливе для запобігання будь-яким складнощам з технікою. На жаль, дистанційно дуже важко уточнити ймовірні причини цієї ситуації, проте наші менеджери із задоволенням вам допоможуть.
      Для ретельної діагностики товару рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Ваш запит зафіксовано за номером 1511682. Будемо чекати!

• Еліза
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Спочатку здалось, що хороший пристрій, але пройшло пів року – геть перестав тягнути. Фільтри чисті, використовувався пилосос не часто. Зараз просто безкорисний, нажаль
    Не рекомендую купувати цю модель, краще пошуках щось потужніше, надійніше й з можливістю працювати від мережі

Переваги:
    Компактний
    Багато насадок
    Недоліки:
    Швидко втрачає потужність
    Вистачає на пів години роботи
    Довга зарядка
    Складно вичистити фільтри дочиста
    Пів року й перестане працювати
      Представник бренду

Вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      Описана ситуація може бути пов’язана із засміченням вхідного каналу електричної турбощітки або перегрівом двигуна. Рекомендуємо виконати делікатне очищення. Для цього посуньте фіксатор і зніміть бічну кришку, після чого обережно витягніть один край ролика. Видаліть накопичені частинки та наліт з обертових елементів.
      У разі, якщо складність залишиться, наші менеджери із задоволенням допоможуть вам. Для цього достатньо звернутись  на лінію сервісної підтримки бренду Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
       Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Валерий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

З дрібним пилом справляється, але важке сміття часто забивається. Потужність слабша, ніж очікував за таку ціну. Посередній варіант.

Представник бренду

Валерій, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли такі труднощі.
      Описана ситуація може свідчити про засмічення фільтра, що знижує силу всмоктування. Рекомендуємо виконати очищення фільтрувального елемента. Для цього натисніть і перемістіть кнопку відкриття пилозбірника, після видалення контейнера вийміть фільтр, струсіть і очистіть його від пилу та часток, які можуть перешкоджати циркуляції повітря. Радимо проводити таку процедуру після кожного використання.
      У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть!

• Степанчук Б***

чудовий

Недоліки:
    Посилання на відео з Youtube https:// Додайте фото
      Представник бренду

Богдан, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Олег З***

Хороший товар

Представник бренду

Олег, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Владимир С***

Супер пупер

Представник бренду

Володимир, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Настя
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

От реально хочу залишити відгук. Це найлажовіший пилосос, який я коли небуть використовувала. Він збирає лише пилюку, та й то на турбо режимі. Я в подруги пробувала якийсь ноунейм китайський і він справлявся набагато краще.
    Розсипався птітім сухий, він його не хоче збирати. На вході в колбу забивається пилом, не якимись більшими предметами, щітка все одно нічого не пропустить, пил, звичайний пил.
    Брала до основного пилососу, але прибирання ним викликає злість та розпач.

Переваги:
    Бездротовий
    Недоліки:
    Безкорисний
      Представник бренду

Анастасія, добрий день! Нам дуже прикро, що товар вам не підійшов.
      Розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до ефективності роботи приладів та індивідуальний погляд на результат прибирання, проте Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure оснащений системою паралельного циклону, що забезпечує потужність всмоктування 12 000 Па — цього достатньо для ретельного прибирання різних поверхонь. Завдяки акумулятору на 2200 мАг з напругою 25,2 В пристрій працює без підзарядки до 45 хвилин, а повна зарядка триває 4–5 годин. У розпорядженні користувача два режими: економний для щоденної підтримки чистоти та турборежим для глибшого очищення. Описана вами ситуація може свідчити про зниження прохідності повітря внаслідок забруднення фільтра, що негативно позначається на інтенсивності втягування бруду. Для збереження максимальної ефективності рекомендуємо очищати фільтруючий елемент після кожного використання: відкрийте контейнер, витягніть фільтр, ретельно струсіть та видаліть залишки сміття.
      У разі, якщо складність залишиться, ми із задоволенням вам допоможемо. Будь ласка, зверніться на гарячу лінію сервісного центру Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Вікторія М***

Чудовий

Переваги:
    Легкість у використанні
      Представник бренду

Вікторія, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.

• ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Пилососом користуюсь два місяці, задоволена. Маємо котика, то це незамінна річ в хаті.
    Прошу допомоги у власників пилососу. Хотіла почистити щітку, зняла її (не вперше), коли заставляла назад, то вона не тримається і випадає. Майстер сказав, що відпала якась деталька. Тому прошу фото, що має бути на кінці щітки.

Представник бренду

Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      У разі, якщо у вас виникають труднощі в роботі приладу, ми із задоволенням вам допоможемо. Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру компанії Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт:   посилання
      Будемо чекати на ваше звернення!

• Катерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

За свої гроші дуже непоганий пилосос

Переваги:
    Легкий та зручний у використанні
    Недоліки:
    Мало тримає зарядки
      Представник бренду

Катерина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Модель Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure оснащена акумулятором на 2200 mAh, що забезпечує тривалу експлуатацію до 45 хвилин у щадному режимі, зберігаючи стабільну силу всмоктування на рівні 12000 Па. Підвищення інтенсивності призводить до скорочення часу дії, що властиво техніці аналогічного типу.

• Ирина Ш***

Отличный пылесос)

Представник бренду

Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Я не знаю чи то нам попався бракований чи іншим коментаторам дійсно здається, що це нормальна потужність. Але прибирає нормально лише на турбо режимі, це при трму що тварин немає. Дуже посередній пилосос, маємо ще дешевий ручний, але дротовий, то він справляєттся із прибиранням краще. Якщо чесно, засмучена через таку покупку.

Переваги:
    Бездротовий, досить легкий
    Недоліки:
    Тягне слабо
      Представник бренду

Анастасія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Зменшення потужності всмоктування у Conga Rockstar 1500 Ray Pure може свідчити про забруднення фільтра. Рекомендуємо провести очищення. Для цього потрібно натиснути кнопку відкриття контейнера для сміття й зняти його. Далі витягнути основний фільтрувальний елемент, ретельно обтрусити і видалити накопичений пил, який може перешкоджати нормальному потоку повітря. Зауважимо, що фільтруючий компонент не підлягає пранню в пральній машині та не повинен сушитися феном.

• Марія

Погоджуюсь з вами. Дууже слабенький, з дротовим пилососом навіть порівнювати не варто.

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Поки найкраще що придбав з такого сегменту, без зауважень. АКБ можна заряджати окремо, пилесос показує рівень заряду, пісок від котів та шерсть збірає повністю, за місяць добавлю свій відгук

Переваги:
    Без дроту
      Представник бренду

Сергій, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Дима С***

Классный полисос но Акум здох

Представник бренду

Дмитро, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникла подібна неприємність.
      Ми завжди докладаємо максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою та із задоволенням допоможемо вам у разі необхідності ремонту приладу.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки компанії Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: посилання

• Наталія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Придбала для себе . Спробувала в прибиранні квартири, мені сподобалося , можна дістатися до любого кутка зручний і маневрений, але це не для квартири яка вся в коврах . Через три дні придбала ще для сина поки ще є акція .

Переваги:
    Гарний дизайн, якість матеріалів, непогано тягне , ще є підсвічування на щітці .
    Недоліки:
    Не виявлено .
      Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ірина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Чудова річ за свої кошти

Представник бренду

Ірина, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Анжелика Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Клас, давно бачила рекламу, і нарешті придбала! Відгук доповню, поки задоволена!

• Наталія Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Це вже третя придбана річ цього бренду . Подобається Cecotec за стильний дизайн та якість збірки . Спробувала в прибиранні квартири , в мене кішка , шерсть та дрібний мусор збирає добре . Подивлюсь з часом на скільки буде вистачати заряду . Поки все влаштовує і весь пил збирає .

Переваги:
    Якість і доступна ціна . Зручно . Не тягати шнур по всій квартирі.
      Представник бренду

Наталія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Варушкин И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Классная незаменимая вещь пользуемся каждый день, легкий, маневренный, на эко режиме хватает уборки до 3 раз, качество материалов хорошее, легко очищаеться.Батарея заряжаеться до 4 х часов.Турбо режим лучше тянет , но на нем не больше 20 мин работы.

Переваги:
    Удобно.Легкий.
    Недоліки:
    Стоил 4000 через 2 дня стал 3600(

• Андрей В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Все нравиться, тільки на трьох кімнатну акумулятора трохи не хватає

Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Єва Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Користувалась цим пилососом рівно рік. Була дуже задоволена, однак через відсутність необхідних запчастин, подальше користування ним є неможливим. Чекаю на турбощітку вже 4 місяці, досі немає.
    У мами теж пилосос від цього ж бренду, чекають фільтр теж майже пів року.
    Сервісним обслуговуванням не задоволена, оскільки додзвонитися до них практично неможливо, відповідають на повідомлення в кращому випадку через декілька годин, якщо не наступний день.
    Маючи 5-річний досвід користування роботами-пилососами та акумуляторним пилососом, однозначно тепер вибираю акумуляторний, оскільки він швидше і якісніше прибирає, але звертаю увагу на те, що всі три пилососи, які в мене були за цей період, служили максимум 2 роки, і то з ремонтами (Pfilips, Samsung, Cecotec). Тому дуже прошу виробників покращити якість техніки, яку Ви виробляєте і забезпечуйте, будь ласка, всіма необхідними запчастинами одразу при комплектації та з можливістю придбання через офіційний сайт.

Переваги:
    Ціна/якість відповідають один одному, прибирає швидко та якісно як на паркеті/керамограніті так і на килимах (з середньою висотою ворсу), квартиру на 45 кв.м. можна прибрати на турборежимі за 5 хв., звичайний режим теж працює добре (якщо не сильні забруднення, то за 7 хв.), є можливість компактної форми - зручно для авто, наявність турбощітки з різними щітинками (зручно для тих, у кого є довге волосся/домашні улюбленці)
    Недоліки:
    Через рік використання зносилась турбощітка і пилосос перестав її бачити, через що прибирання стало неможливим. Відсутність запчастин на офіційному сайті (при чому не тільки українському, але й самого виробника) для можливої подальшої експлуатації.

Вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Наша компанія працює та робить все можливе, щоб надати вам змогу придбати аксесуари до Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure якомога швидше.
      Для нас важлива кожна думка, тому ми обов'язково врахуємо ваші зауваження для покращення якості нашої продукції.

• Варушкин И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Вместо веника для ежедневной уборки супер, мне понравился я довольна на эко режиме мне хватает на 2 уборки батареи на турбо 15 , 20 мин работы, удобный легкий манёвренный.

Переваги:
    Удобно даже ребенок легко пылесосит
    Недоліки:
    Брала за 4000, а теперь он стал через пару дней 3600 немного обидненько(
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

До пилососу три насадки щілєва, з щіткою для меблів і плинтусу, та масивна для підлоги. Мені подобається як зєднується насадка до основного блоку, металева труба магнитиься до пристрою і на защьолці. Сам блок без насадок не дуже легкий, але сносно. Металева труба міцна і якісна, пластик також добротний. Мені вистачає 2 рази дуже швидко прибрати дві кімнати, потім заряджається 3-4 години. Добре збирає пил і гранули від котячого наповнювача, не дуже шумний. По мяких меблях могло би бути і краще. За свою ціну дуже якісні матеріали, не виглядає дешево.

Переваги:
    Гарне прибирання гладких поверхонь
    Недоліки:
    4 години зарядки для двох експрес-прибирань
      Представник бренду

Марина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до функціоналу пристроїв та індивідуальний погляд на час відновлення заряду, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

• Олександра А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Чудова річ за свої кошти. 2 режима, режима турбо вистачає прибрати на майже всю 3х кімнатну квартиру.
    Для щоденного використання незамінна річ, у нас ламінам тепер ніяких виникла, без шуму і пилюки так сказати.

Переваги:
    Ціна, відносно тихий, компактний, декілька насадок, 2 режима
    Недоліки:
    Каву не робить)

• Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Чудовий пилосос за свої кошти

Представник бренду

Олександр, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Вадим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

хороший пилосос,для невеликої квартири дуже підходить

Представник бренду

Вадим, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Купила недавно, все влаштовує, працює гарно

Представник бренду

Вікторія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Вікторія С***

Сама собі передаю привіт обираючи новий пилосос через рік(( поганий вибір.
      А ще якщо у вас довге волосся не беріть пилосос з такою щіточкою яка крутиться, розмотувати потім це окремий вид мистецтва

• Ганна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Чудовий помічник на кожен день)
    Легкий, маневрений, міцний, з підсвіткою. Знайшов своє місце у куточку на підвісці. Майже не помітний. Легко взяв, прибрав приміщення, повісив на місце.
    Заряду вистачає на три косметичних прибирання.
    Ми дуууже задоволені. Рекомендую цей пилосос, а також продавця. Все було швидко і зручно

• Питель В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Пилосмок пушка-петарда, в роботі щодня
    У нас кішка, все збирає чудово, для ламінату те що треба
    Доречі батарея розігналась і тримає чудово, заряджаю раз на місяць
    Беріть, не пошкодуєте, додатково є насадки для прибирання в авто, так що берете 2в1 для дому і автомобіля

Переваги:
    Все
    Недоліки:
    Не виявив
      Представник бренду

Володимир, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Хороший пилосос, але не для основного прибирання, не достатньо потужний. Я купувала саме як додатковий пилосос замість віника. В цілому задоволена.

Представник бренду

Оксана, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Ростіслав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Хороший пылесос за свои деньги, покрытие ламинат справляется на ура, комплектация средняя,но для квартиры много и не надо, хотелось бы услышать представителя бренда когда будут запасные фильтра в продаже?

Переваги:
    Тихий, аккумуляторный
    Недоліки:
    Отсутствие запасных фильтров и аккумуляторов
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за відгук.
      Наша компанія докладає усіх зусиль, щоб фільтри та аксесуари до моделі Cecotec Conga Rockstar 1500 Ray Pure надійшли у продаж на ринок України у найкоротші терміни.

• Екатерина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Чудовий пилосос, потужності вистачає на ламінат та килими з не високим ворсом. Для швидкого щоденно прибирання підійде

Переваги:
    Легкий, маневрений
    Недоліки:
    Довгий час зарядки
      Представник бренду

Катерина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      У разі, якщо вас цікавлять пилотяги з меншою тривалістю заряджання, рекомендуємо звернути увагу на модель Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet, у якої цей показник складає 2 години.
      Ознайомитись з товаром детальніше можливо за посиланням: посилання

• Артем Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Непоганий пилосос за свою вартість. Стандартний режим Еко слабенький, ледь тягне, заявлених 40-45 хв по ідеї пилосос має працювати на ньому, але він дуже слабкий, тільки якусь дрібну осілу пилюку з меблів прибрати можливо. У режимі турбо працює файно, тягне як нормальний пилосос, але не довго, якщо заощадливо ставитись(вмикати/вимикати) то хвилин на 15-20 вистачає, якщо увімкнути і "до упору" то хвилин 10-15. Комплект не сказати що бідний, але і не багатий, крім основної підлогової щітки(яка доречі з підсвіткою що круто) і подовжувача для цієї щітки є ще щілинна наскдка, меблева насадка 2в1 і настінне кріплення. Зарядка окрема і втикається у сам аккумулятор що прикро, сподівався що зарядка від настінного кріплення. Не сильно забруднену машину попилососити в турбо режимі вистачило.

Переваги:
    Ціна, функціонал
    Недоліки:
    Не багатий комплект, слабенький в режимі Еко
      Представник бренду

Артем, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми розуміємо, що кожен користувач має різні вимоги до ефективності роботи пилотяга та індивідуальний погляд на якість прибирання, проте обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.
      У разі, якщо вас цікавлять пристрої з більшою потужністю, рекомендуємо звернути увагу на модель Conga Rockstar 3000 Advance Ergowet. Вона має не лише більший час автономної роботи, а й значно ширший комплект змінних насадок для виконання будь-яких завдань.
      Ознайомитись детальніше з товаром можливо за посиланням: посилання

• Евгения Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Чорний з синім

Дуже зручний і якісний пилосос на свою ціну, на кожен день просто супер!

Представник бренду

Євгенія, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

• Інна Ш***

Дуже хороший пилосос

Представник бренду

Інно, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.