- AI аналіз відгуків44 відгуки: позитивний: 84%, нейтральний: 10%, негативний: 6%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Доска очень класная.много цветных маркеров в комплекте.
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Вдячна продавцю не тільки за якісний товар, а ще й за подарунок ( 2 маркери) і за поради, які написали мені особисто в Вайбер. Видно, що продавець дбає про покупців, про їх комфорт.
Дуже радію такому сервісу! Дякую!- Переваги:
- Швидко, зручно, якісно, клієнтоорієнтовано
- Недоліки:
- Не виявила
- Допа Ю***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Корисний планер для дітей і дорослих.
- Переваги:
- Якісний, і комфортний в користуванні
- Недоліки:
- Не знайшов
- АндріанаВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Зручний планер, приїхав у тубусі, він був скручений, то на ніч я його розрівнювала на столі з чимось важким на кутах) маркерів доклали більше, ніж в описі і у вайбері скинули поради по використанню планера і маркерів.
- Переваги:
- Зручний
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Непоганий планер, на холодильнику вирівнюється. Але чорний маркер (один з усіх) прийшов дуже сухий, майже не пише. Використовуємо замість нього фіолетовий, плюс можна самому придбати чорний. Деякі маркери не змиваються губкою яка йде в наборі (червоний залишає розводи), але це виправляється спиртом. Магніти на маркерах тримаються не дуже міцно, деякі підклеювали супер клеєм. В цілому покупка за ці гроші норм.
- Переваги:
- Планер виконує свої функції
- Недоліки:
- Маркери та губка не дуже якісні
- Продавець TOPLAK
Олеже, в замовленні мало бути два подарункових маркери=6+2.Щоб маркери довго писали: будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. Якщо деякі маркери не дуже стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою тканиною поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту ). Нова партія маркерів вже прийшла з кращим клеєм. Ще раз дякуємо Вам!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер не плохой,а вот маркеры не яркие,один маркер вообще с отклеенным магнитом отправили ,печаль-ка))
- Продавець TOPLAK
Світлано, можливо, Ви не зняли захисну плівку з планера?Якщо не зняти-маркери будуть ледве писати по плівці.Щоб маркери довго і гарно писали: будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. На замітку : якщо так трапиться,що деякі маркери не дуже стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою тканиною поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту ).У тубусі мав бути подарунок = додаткові маркери (2шт).Щодо магніту=можливо,відпав під час транспортування. Виробник вже використовує кращий клей для нової партії маркерів.
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Замовляли планер. Дуже швидко отримали. І нам зробили подарунок) що не може не радувати. Прекрасний сервіс і зв'язок з продавцем. Рекомендуємо. Якщо хочете замовити дійсно чудову річ, яка полегшить розпорядок ваших важливих справ, щоб нічого не забути та ще відчути себе бажаним покупцем- це вони)
- Переваги:
- Швидка доставка, дістали і користуєтесь)
- Анатолій З***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Відповідає опису
- Олександра Р***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер прийшов у тубусі з подарунком: 2 маркери до заявлених 6, і всі різного кольору. Якість супер! Дуже задоволена!
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер мінімалістичний,прикольний,достатньо великий
Задоволена замовленням)
Дякую - Ганна Г***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дякую продавцю !
Планер супер - Ірина З***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже гарний планер. Особливо коли в дома дитина. Рекомендую
- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий помічник у плануванні
- Бондарчук Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дякую
- Оксана Г***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер гарний
- Переваги:
- Великий, гарний планер.
- Недоліки:
- Не пише синій маркер. Струсили, перевернули на ніч, все одно не пише
- Продавець TOPLAK
Оксано,якщо Ви отримали планер у тубусі,там мало бути не 6,а 8 маркерів (два у подарунок).Додаткові маркери=на той випадок,якщо так трапитися,що якийсь маркер не пише.
- Продавець TOPLAK
Оксано,доброго дня Вам! Новий синій маркер відправили Вам (безкоштовно)+подарунок.Очікуйте,будь ласка. Дякуємо!
- Оксана Г***
Продавець швидко реагує, маркери отримала, пишуть добре. Дякую за подарунок. Чудовий сервіс.
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все приїхало вчасно, планер гарного матеріалу, зручні маркери, все сподобалось)
- Максим Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Класний календар за свої гроші, порадувало, що продавець підказав, як зберегти маркери довше
- Мария Ц***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Хороший планер
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Фломастери не чітко пишуть, крім червоного. Витирається теж не відмінно.
- Переваги:
- Гарно кріпиться календар.
- Недоліки:
- Від одного фломастеру магніт відпав відразу
- Продавець TOPLAK
Катерино,щоб маркери довго писали: будь ласка, спробуйте струсити їх, потім потрібно перевернути маркери ковпачком вниз і залишити на 7-8 годин. Якщо деякі маркери не дуже стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою тканиною поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту ).Спробуйте,будь ласка,Катерино. Дякуємо!
- Продавець TOPLAK
Щодо магнітів=ми перевіряємо кожне замовлення,але перевірити кожний маркер=просто неможливо. Катерино,якщо у Вас немає можливості приклеїти магніт,будь ласка,напишіть нам і ми відправимо Вам новий маркер.Ще раз дякуємо Вам!
- Терещенко О***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все чудово, планер дуже сподобався
- КіраВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер дуже сподобався, простий практичний дизайн, нічого зайвого. Добре тримається на холодильнику
Дякую за детальні інструкції по користуванню, вони поки не стали в нагоді, бо і так все добре :D - Еліза Ф***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дякую за чудовий планер, дуже сподобався!
- Переваги:
- Класний планер, гарно тримається на магніті, великий, зручний у використанні
- Недоліки:
- Не помітила
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все супер, дуже класний планер
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий сервіс, увага до покупця 5*
Підказали як краще доглядати за планером, як краще стирати страві написи
Однозначно рекомендую- Переваги:
- Планер зручний, в куточку дата
- Недоліки:
- Не виявив
- Ирина Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Користуємося майже тиждень, задоволені зручністю
- Переваги:
- Розмір, різнокольорові маркери, зручніть
- Яна Ш***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий планер))
Якісний друк, швидка відправка, хороші маркери в комплекті і великий вибір кольорів. Окремо хочеться відзначити приємного продавця та чудову комунікацію з клієнтами!))- Переваги:
- Якісний друк
Швидка відправка
Красивий дизайн
Приємний продавець
Хороші маркери
Чудова ціна!) - Недоліки:
- Немає, купуйте не пошкодуєте!)
- Аліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий планер!
- Переваги:
- Гарний планер
Добре магнітиться - Недоліки:
- НадіяВідгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дуже корисна річ. Уважний продавець.
- Галина Ц***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
1. Продавець: ввічливо, швидко, якісно.
2. Товар: якісний, відповідає очікуванням, такий як представлено на сторінці.
3. Пакування для пересилки: цупкий гофрований картон пакет.
4. Чи рекомендувала б до придбання ? Так- Переваги:
- Те що замовляєте, те й отримаєте.
- Недоліки:
- Не виявила
- Александр Ш***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Чудовий планер , дякую
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Дякую за швидкість доставки. Покупкою задоволена. Дякую
- Переваги:
- люПланер чудовий. Написи українською, це великий пс. Маркери пишуть добре, кольори приємні
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Все добре, планер зручний та якісний. Зауважень немає.
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Планер хорошої якості, зручний в використанні. Маркери всі пишуть і також легко стираються. Продавець швидко зв'язується і відповідає. Продавця і товар можу рекомендувати.
- Переваги:
- Зручність у використанні
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Давно хотела приобрести! Удобно и практично
- Переваги:
- 100000
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Користуюсь майже три тижня. Вже десь на четвертий день відпав маркер( не якісний клей до магніту), ще через пару днів другий(( Погано стирається надпис, добре тільки, якщо одразу написане.
- Переваги:
- Розрім, кріплення на холодильник самого планера
- Недоліки:
- Якісь клею на маркерах.
Якісь стирання напису, якщо воно вже написано декілька днів, розводи
- Продавець TOPLAK
Марино, доброго дня.Щодо маркерів: якщо маркери важко стираються з поверхні, змішайте, будь ласка, миючий засіб з водою і протріть вологою ганчіркою поверхню планера (або скористайтеся антисептиком 85% спирту). Ця інформація є у картці товару.Ще раз дякуємо.
- Продавець TOPLAK
Щодо маркерів, Марино: можливо, під час доставки сильно вдарили замовлення чи кинули його..В нас добре тримаються магніти. Виробник тей самий.. Ми ретельно перевіряємо кожне замовлення перед відправленням, але кожний маркер перевірити просто неможливо..
Марино, давайте зробимо так: ми надішлемо Вам нові маркери( безкоштовно).Зв'яжіться з нами,будь ласка.Ще раз дякуємо Вам!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: TOPLAK
Ціна=якість, потрібна річ все продумано, на магнітах кожна річ(сам планер, губка і всі маркери)
- Переваги:
- Самі переваги різнокольорові маркери особливо порадували