Відгуки покупців про Набір для паяння "Новорічна ялинка" ArduinoKit з акриловим корпусом.

Оцінка користувачів 4.38/5
  • Владимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Набор классный, собирается достаточно быстро. Единственное что для питания от батареек нет модуля, и с проводами нужно поиграться, чтобы красиво все вышло.

Переваги:
    Наличие акриловой сборной коробки
  • Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Гарний набір, син зібрав за вечір, йому дуже сподобалось. Виглядає красиво готова ялинка.

• Ірина Ч***

Супер товар,дитина дуже задоволена

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Спаяли і гарно світиться.
    Для тих ,хто вміє - легко.

• Алан У***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Вполне понятная инструкция, уровень начинающий. Минут за 30 всё спаял и запустил

• Ілля Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Ну зі світлодіодами трабли, але сама штука працює, тому 4.

Переваги:
    Працює
    Недоліки:
    Світлодіоди
  • Ілля Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Із 41 світлодіода, працює лише 26, коли всього на ялинці має бути 36. Перевіряв мультиметром. Про полярність світлодіодів знаю

• Продавець  DroidShop

Вітаємо, Якщо так вийшло що Ви можливо помилково поміняли полярність, чи не працюють світлодіоди, напишіть нам, ми Вам відправимо додаткові світлодіоди. Дякую.

• Борис К***
    Відгук від покупця. Продавець: DroidShop

Простий та легкий набір для паяння. Можна зробити за один присісти. Живлення може бути як любий юсб блок та і повербанк.

Переваги:
    Дитина дуже рада
    Недоліки:
    Чомусь одна пластина світиться не так різнокольорово як інша. Це видно на фото. Буду рад за підказку як це виправити.
    • Продавець  DroidShop

Вітаємо, перевірте, будь ласка, чи вірно Ви спаяли послідовність світлодіодів. Також головне чи подається живлення на даний сегмент індикації.