Картка Rozetka

Код:  402920946
Оцінка користувачів 4.26/5
  • Павло П***

Работает ок

Переваги:
    Быстрой заряд
  • Василь В***

Good... Дуже добре

Переваги:
    ...
    Недоліки:
    ...
  • Александр О***

Ок

• Василь В***

Good

• Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Чудова річ, використовуємо кожень день, заряджається швидко

• Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Дуже подобається. А коли знову будуть в наявності?

Переваги:
    Довго тримає заряд

Доброго дня, шановний покупець!
      Товар буде вже доступний незабаром 23-24.12.
      Якщо у вас виникли питання, пропонуємо вам, для швидкого отримання кваліфікованої допомоги звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.
      Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!

• Віктор Р***

Помер через місяць

• Тарас Ц***

Те ж саме, 3 рази писав що б вирішили проблему ...

Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
      Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу. У разі втрати упаковки або гарантійного талону, контакти офіційного сервісного центру ви можете дізнатись в підтримці ROZETKA.
      В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA.

• Сергій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Чудовий павер за ці кошти, але кабель заряджання повна туфта, заряджає може з пʼятого разу і це з коробки було. Взяв інший і все чудово!!

Переваги:
    Ємкості батареї хватає на довго
    Недоліки:
    Кабель заряджання
  • Любомир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Жовтогарячий

Пропрацював менше року при не дуже активному використанні. Більшість часу просто лежав без діла. Не вартує своїх грошей.

Переваги:
    Гарний дизайн
    Недоліки:
    Короткий термін служби

Доброго дня, шановний покупець!
      "Більшість часу просто лежав без діла"- Саме це, й може бути причиною не робочого стану УМБ, так як існує таке поняття серед батарей, як "впасти в нуль"!

• Лариса Г***

Поки все працює

• Нугзар С***

Користуюсь вже майже 2 місяці, працює без нарікань

• Єгор К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Он не заряжает , через минуту выключается
    , качество кошмар , буду возвращать

Переваги:
    Нету

• ОЛЕГ

Непоганий.

Переваги:
    Недоліки:
    Довго заряджається
  • Анна М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Хтось розібрався, як вмикається підсвітка? Підкажіть!

Переваги:
    Здається, непоганий за свої гроші
    Недоліки:
    нема підсвітки

Подвійним натиском клавіші.
      Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів AURA, та зробимо все можливе для швидкого вирішення вашого питання.

• Станіслав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Прийшов бракований УМБ , телефон з акумулятором 5000 заряджає з нуля відсотків до 100 рівно три рази. Відсотки заряду тануть на очах, 14 % заряду телефону - 5 % заряду УМБ. В додаток до цього до повністю до 100% не заряджається, лише до 98. Товар придбав вчора, тому маю право на повернення або обмін протягом 14 днів. Вимагаю працівників Розетки зв'язатися зі мною для вирішення питання.

Переваги:
    Гарний зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Вище описані
    • Станіслав

Доповнюю: заряджав цим УМБ інший УМБ на 50000 ,зарядив з 72% до 89% повним зарядом з 98 до 0. Це якийсь жарт???

Доброго дня, шановний покупець!
      Для повного заряду, необхідно розрядити умб в нуль, і тільки після цього поставити на зарядку до повного заряджання.

• Марина Б***

Гарний повер банк

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Прийшов заряджений на 80%. Заряджав до 45% та й вирубився включила, пише 0, на зарядку не реагує. Купила 2 шт. Сподіваюсь, що другий справний.

Переваги:
    Поки немає
    Недоліки:
    Бракований

• Максим Б***

Непогано

Переваги:
    Добре заряджає
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Оригінальна зовнішність в стилі а-ля steampunk, висока ємність (за три години роботи роутера заряд просів всього на 6%), доволі велика кількість роз'ємів для підзарядки, наявність ремінця для більш зручного тримання в руці.

Дещо засмутило те, що жодна з наявних у мене двох типів USB-лампочок (не настільних, а звичайних, де від цоколя йде USB-дріт) не запрацювала з цим павербанком.
    Хоча інший мій павербанк від Xiaomi та зарядна станція EcoFlow River 2 таких проблем не мають.
    Скоріш за все це технічна особливість саме цієї моделі павербанка.

Частково компенсує цей недолік власна вбудована підсвітка (три рівня яскравості; колір теплий - 2500К, або навіть нижче).
    Вона не дуже яскрава (почитати при ній не вийде), але для банальної орієнтаціі у просторі на декілька метрів навкруги цілком достатня.

В цілому за акційну ціну (саме за такою брав) поки що враження майже всі (все ж хотілося би підтримки USB-лампочок) позитивні.

Переваги:
    Дизайн, ємність, ціна (особливо акційна)
    Недоліки:
    Не підтримує більшість USB-лампочок
  • Олег У***

Подяка!

• Таїсія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Жовтогарячий

Дякую,те,до очікувала,.Має можливість заряджати айфон .

Переваги:
    Компактний та зручний
  • Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Білий

Почти полтора года назад купил модель на 20 Ач, она мне очень понравилась, и я даже оставлял тут положительный отзыв, но я ее емкость не тестировал тогда, просто пользовался и меня все устраивало, особенно радовал режим зарядки Power Delivery и то, что сама павербанка может заряжаться в этом же режиме, что значительно ускоряет время зарядки.
    А полгода назад купил модель на 50 Ач и думал тоже написать восторженный отзыв, но решил сначала все же провести тест на емкость, а то тут у некоторых недотягивает до паспортной емкости, а у некоторых она даже выше паспортной получается.

В общем, результат неоднозначный какой-то получился… Разряжал я их светодиодным светильником с нагрузкой 1,1 А, пропускал разрядку через ЧарджДоктор со счетчиком, чтобы получить точные данные.

Вот результаты:
    Модель на 20 Ач выдала 9254 мАч при 5.12 В, я потом все это пересчитал под 3,7 В и получилось 12,9 Ач.
    Модель на 50 Ач выдала 26386 мАч при 5.2 В, а при 3,7 это получается 37,1 Ач.

Мягко говоря, слегка недотягивает до заявленных показателей)).

Затем я ради любопытства решил замерить ЧарджДоктором сколько войдет в эти павербанки при зарядке.
    Зарядка была быстрой, через ПаверДеливери, одна банка заряжалась напряжением 9 В через порт Микро-ЮСБ, а другая через Тайп-Си - 12 В.

Результаты:
    Модель на 20 Ач приняла 6371 мАч при 8,9 В, а это 15,4 Ач при 3,7 В (это уже ближе к заявленной емкости, но все равно на 25% меньше);
    Модель на 50 Ач приняла 14060 мАч при 11,8 В, а это 45 Ач при 3,7 В (это еще ближе к заявленной емкости, всего на 10% ниже);

В общем вот такие вот показатели у меня вышли. Немного они меня расстроили, но я все равно Павербанками доволен, они очень функциональные и удобные, и у них приятная и уютная теплая подсветка, можно использовать как ночник, который практически заряжать никогда не надо, с учетом малого потребления и большой емкости аккума. И по идее роутеры и терминалы Г-Пон от этих павербанков можно запускать, но я не пробовал.

Все равно я рекомендую эти павербанки к покупке, для домашнего использования. Но если куда-то в дорогу брать, то лучше выбирать модели с ярким фонариком, в корпусе с закругленными углами и без окна во внутренний мир, которое может разбиться или протечь)).

По весу, получается что модель на 20 Ач весит - 450 гр, а модель на 50 Ач весит – 978 гр.

Сравнительные фотки я привел.

Переваги:
    Поддержка Power Delivery как на выход, так и на вход; красивый дизайн; качественные материалы; качественная сборка (одна павербанка падала на деревянный пол с высоты 50 см и все Ок); приятная подсветка, которая может выступать в качестве ночника; надежная работа (одна павербанка работает уже почти 1,5 года);
    Недоліки:
    Емкость все же недотягивает до заявленной, по крайней мере в моих двух экземплярах это так; при разряде малыми токами (0,1 А - мини-камеры, например) индикатор уровня заряда может чуть прибрехать, например показывать долго заряд в районе 40%, якобы запас емкости еще есть, но потом в какой-то момент резко срабатывает защита от переразряда - нажимаешь на кнопку, а индикатор показывает уже 0% заряда. Но это такое, мелочи, и это присуще больше модели на 50 Ач;
  • Світлана Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Вітаю! В характеристиках вказано, що в комплекті йде кабель. При отриманні не перевірили його наявність. На жаль, в коробці його не було. Прошу продавця зв'язатися зі мною.

Доброго дня, шановний покупець!
      Для швидкого отримання кваліфікованої допомоги просимо звернутись в підтримку, для зручності всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви можете як зателефонувати, так і написати нам у мессенджер Viber.

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Купил не помню когда, давно, ещё работает.

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний

Не погано працює, підʼєднував до нього роутер та невеличке освітлення.

• Богдана Б***

Дійсно велика ємність.
    Користуюся рік, нарікань не маю)

Переваги:
    Велика ємність, рік все добре
  • Виталий И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

На наступний день покупки з 46 відсотків впав заряд до нуля,при підключенні до мережі,заряджатися не почав,ніхто не застрахований від браку,з плюсів дизайн гарний,лед підсвітка є,але як то кажуть користувався фірмою xiaomi нема чого міняти марку)

Доброго дня, шановний покупець!
      Перший раз отримуємо подібну скаргу.

• Анастасія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Дуже класний павербанк, користуючись вже рік-два, виглядаює круто, трохи важкий, але це не дивно

Переваги:
    Дизайн, багато різних виходів
  • Володимир І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Потужна мобільна батарея з швидкою зарядкою

• Володимир І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Чорний

Це дуже якісний повер банк великої потужності. Рекомендую

Переваги:
    Функціонал вражає
  • Калугина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Купила по отзывам. В течение года работал хорошо. Быстро заряжал.Пользовались редко. Лежал заряженный . В очередное отключение света, обнаружили, что он абсолютно вышел из строя. Никакой реакции. И батарея вздутая. Купили в марте 2024. Продержался чуть больше года. Видно, попался бракованный. Ведь отзывы хорошие.

Переваги:
    Емкость
    Недоліки:
    Недолговечный

• Артем О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Потужний заряд тримає довго, заряджає відразу кілька пристроїв. Для любителів пікніка незамінна річ.

• Антон П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

На сто відсотків виправдовує витрачені гроші.

• Роман М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Оригінальний за формою та дизайном, тлумачний за функціями та характеристиками.

• Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Одна з найкращих сучасних універсальних мобільних батарей.

• Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 30000. Колір: Білий

Стильний, потужний із новими технологіями.