Відгуки покупців про Бездротова зарядна док станція 3 в 1 бездротова зарядка для самсунг годинників навушників QINETIQ Q10 23W для телефона Samsung S20 S21 S22 S23 S24 ultra Fold Flip зарядка для годинника Galaxy Watch 3 4 5 6 навушників GalaxyBuds біла + adapter 18W
- Єлизавета Р***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Працює чудово .Компактно.
Заряджаю samsung s23 ,watch 8 і навушники buds 2 pro. - Журавель А***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: White
Зарядка супер, дуже зручна. Продавець приємний, відразу передзонив і відправив.
Отримала задоволення і від сервісу і від користування. Дякую- Продавець AMPERE
Дякуємо вам щиро! Дуже приємно чути такі слова — раді, що все сподобалося
- Ілля Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Заряджає одночасно без проблем телефон Samsung Galaxy, годинник Galaxy Watch та навушники Marshall Motif II. Товаром повністю задоволений!
- Переваги:
- Працює без нарікань
Ілля, вітаємо !)
Дуже вдячні за об'єктивну оцінку продукту!)
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Приїхало швидко, виглядає гарно, годинник тримається надійно, не падає, все заряджається, навіть телефон через чохол. Коли під'єднуєш гаджет - з'являється зелена лампочка, зручно розуміти, чи є коннект, чи ні. Дуже зручна штука.
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
працює добре
Заряджаю Xiaomi mi 11 та Galaxy watch 6.- Переваги:
- Зручно розміщується телефон, можна відписувати та переглядати щось під час зарядки.
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Брала на подарунок. Часи заряджає швидко, телефон - швидше з дротом, ніж на станції. В цілому чоловік задоволений роботою станції
- Анастасия С***
Тепер не заряджає телефон зовсім. Навіть без чохла. Ще двох місяців не пройшло, як купила
- Продавець AMPERE
Анастасія вітаємо , за нашим досвідом в 95% таке відбувається при підключенні до станції не сумісного блоку живлення , перевірте будь-ласка сумісність вхідних параметрів станції та блоку живлення , ми впевнені в якості цієї моделі станцій , тому без вагань даємо 1 рік гарантії , сьогодні з вами звʼяжеться представник нашого магазину , проблему точно вирішимо
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Товар був відправлений швидко.Цілком задоволений.Спеціально заради тесту ставив на заряджання телефон годинник та навушники.Зарядило швидко.
Був здивований невеличким подарунком.Дякую.Однозначно рекомендую- Переваги:
- Швидке заряджання.Якість
- Недоліки:
- Поки не щнайшов
- Продавець AMPERE
Максим, щиро дякуємо за розгорнутий, об'єктивний зворотний зв'язок.
Завжди раді)
- Маренюк Е***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Дуже задоволена замовленням. По- перше дуже приємне спілкування з продавцем,та надзвичайно швидке відправлення ( дзвінок після замовлення 10хв., відправлення замовлення за годину, отримання наступний день). По-друге, бонуси від продавця. В комплект до станції не входить блок живлення. Продавець відправив блок, як подарунок від компанії. І маленький "snickers",що було дуже мило) І по -третє і це головне, приємно вразила якість і вигляд самого пристрою. Зарядка швидка, індикатори окремо на кожен пристрій, займає небагато місця, виглядає стильно.
- Переваги:
- Швидко заряджає. Ще плюс в тому,що є індикатор для кожного пристрою окремо. Приємний елегантний дизайн.
- Недоліки:
- Не знайшла.
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Купувала на подарунок. Все чудово. Сподобалась
- Переваги:
- Гарна
- Євгенія Д***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Телефон Samsung SE 24 FE, годинник Samsung і IPhone 14 заряджає, все чудово
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Подошёл отлично.
- Переваги:
- Работает отлично
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Зарядний пристрий зручний у використані.
- Переваги:
- Можна зарядити всі гаджети одночасно.
- Недоліки:
- Трішки гріється телефон.
- Максим Ш***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Все працює. Доставка швидка.
Дуже рекомендую.- Переваги:
- Всі гаджети заряджаються разом
- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Користуюсь вже рік! Все чудово заряджає
- Переваги:
- Не велика вартість
- Анатолий Т***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
В принципе, неплохая станция с возможностью заряжать одновременно три гаджета. Именно с этой целью и приобреталась. По сравнению с фирменной зарядкой от Samsung по скорости зарядки эта, конечно, уступает. Но в домашних условиях, кто не торопится то подойдёт.
- Переваги:
- Зарядка одновременно 3 гаджета.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Віталій Г***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: White
З боку функціоналу питань нема, заряджає одночасно і навушники і часи і телефон звісно не так швидко телефон як пряме підключення по кабелю, проте вирішувати купу нюансів з кабелями
- Юрий С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Працює, все заряджає. На ранок всі гаджети 100%
- Переваги:
- Всі, що Samsung - заряджає; іphone також
- Недоліки:
- З IWatch несумісна
- Продавець AMPERE
- Катя Я***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Отличный товар, работает хорошо! Быстрая доставка. Рекомендую
- Недоліки:
- Пока нет
- Маргарита З***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Пользуюсь уже недели две. Выглядит современно, заряжает хорошо. Хочу купить вторую для второй поикроватной тумбочки.
- Переваги:
- Все работает, красиво выглядит
- Любава З***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: White
Купувала спеціально для Galaxy watch та Samsung Flip. Із своєю функцією станція справляється чудово, дуже зручна у використанні, особливо під час зарядки годинника. Трохи гріється, але це в межах норми.
Окреме дякую магазину за чудову упаковку та солодкий комплімент в коробці :)- Переваги:
- Ціна, компактність, зручність у використанні
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець AMPERE
Дякуємо за відгук! Нам приємно чути, що станція чудово справляється із зарядкою ваших пристроїв та зручна у використанні. Приємно, що ви оцінили нашу турботу про упаковку.
- Вікторія Т***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: White
Дуже компактна та зручна станція. Користуюсь 1,5 місяці, задоволена, нарікань немає
- Продавець AMPERE
Дякуємо за відгук! Нам приємно чути, що ви повністю залишилися задоволені користуванням цією станцією. Користуйтеся із задоволенням!
- Борис Р***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Работает, заряжает довольно быстро. За месяц использования нареканий нет
- Александр О***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Все отлично. Доставка вовремя, товар качественній, работает отлично !
- Продавець AMPERE
Ми щиро вдячні за ваш відгук. Швидкість і якість — наш пріоритет! Дякуємо, що обрали нас!
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Шикарна річ
- Недоліки:
- Поки нема
- Продавець AMPERE
- Олена Х***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Стильна, компактна зарядна станція. Користуюся 8 місяців- працює чудово
- Переваги:
- Компактна, стильна
- Продавець AMPERE
Дякуємо за відгук! Раді, що зарядна станція вас повністю задовольняє.
- Юрий М***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Все працює чудово вже декілька місяців. Тільки незвично що не так швидко як по шнурку
- Переваги:
- Заряджає всі 3 гаджети одночасно
- Юрій Г***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Дуже класна річ - економить час для заряджання, купив, швидко отримав, все файно працює, дякую продавцю і розетці за можливість купити такий потрібний товар.
- МИКИТА Б***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Зарядка сподобалась
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Зарядка чудова, працює без проблем. Дякую.
- Виктория П***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Чудова зарядна станція.
Дуже зручно від однієї розетки одразу три пристрої заряджається.
Якість матеріалу теж чудова.- Переваги:
- Зручно,займає небагато місця,чудово виглядає.
- ИгорВідгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Купував на подарунок. Чудовий пристрій 3 в 1 , стильний, доступний в ціні.
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Дуже зручна станція, S25 ultra, buds2, S-Watch, все одночасно заряджається, всім задоволений. Вирішила проблему сотні шнурів і зарядок, що вічно бісять.
- Переваги:
- Складна конструкція дозволяє брати в подорожі лише її, і не тягати мільйон зарядок.
- Недоліки:
- Не суттєві, немає навіть що писати.
- Ира К***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Все просто супер, працює ідеально, подарунок для коханого чоловіка, він у захваті, емоції переповнюють.
- Переваги:
- Легкий та зручний у використанні
- Влада Л***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Все прийшло вчасно. Підходить на Samsung S25, але й до IPhone 14 Pro Max також підходить.
Поки все працює.- Переваги:
- Швидко прийшло, підходить як до Samsung, так і до IPhone
- Назарій С***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Все підійшло ідеально - повна синхронізація з гаджетами від Samsung - телефон Samsung S23 Ultra, годинник Samsung Watch FE та навушники Samsung Buds.
Класний дизайн. Все компактно. Користуючись два тижні, практично забув за провідну зарядку.- Недоліки:
- Не виявлено.
- Сокольвяк Е***Відгук від покупця. Продавець: AMPERE. Колір: Black
Заряджає, дуже класно,що можна всі три гаджети на зарядку поставити)