Відгуки покупців про Глянсовий настінний декор інтер'єрна наклейка на стіну "Соти-127" 12,7х11 см 18 шт. чорний

Оцінка користувачів 4.9/5
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Золотистий

Якісні, дуже швидка доставка і приємний персонал

Недоліки:
    Відсутні
  • Оксана З***
    Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 12. Основний колір: Сріблястий

Сподобався, брала для ванної кімнати в якості дзеркала.

Переваги:
    Можна зробити власний дизайн, не крихке.
  • Вадим З***

Гарний товар. Рекомендую продавця.

Недоліки:
    Не має
  • Марина С***
    • Продавець  YG&UA

Марино, дякуємо за Ваші зірки!

• Шаповалова В***
    Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Сріблястий

Дуже гарно виглядає на рівній поверхні. Сподобалось.

Переваги:
    Міцна клеева основа.
    • Продавець  YG&UA

Вікторіє, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову!

• Анастасія

Можна приклеїти на будь яку поверхню , а також легко змінити розташування , чудово мені сподобалося

Переваги:
    Ціна, якість
  • Віка

Як прикраса-так ! Легко клеяти .
    Заміна дзеркала -ні ! Не чітке зображення

Переваги:
    Як прикраса-так !
    Недоліки:
    Заміна дзеркала - ні ! Не чітке зображення
  • Олена Ш***

Задоволені. Прикрасили стіну

Переваги:
    Швидка доставка.
    Недоліки:
    Немає.
  • Олена Н***

Дуже гарне рішення для приховання недоліків деяких поверхонь в оселі (в моєму випадку - "втомленої" шафи). І сучасно, і креативно, і бюджетно. Та ще й метелики у подарунок. Приємно.

Переваги:
    Швидке оформлення і доставка
    • Продавець  YG&UA

Олено, щасливі, що декор нашого виробництва допоміг Вашій втомленій шафі! Дякуємо, що знайшли час залишити такий приємний відгук! Будемо раді вітати Вас знову!

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Чорний
    Переваги:
    Чорне
    • Продавець  YG&UA

Олеже, дякуємо Вам, що ніколи не забуваєте залишити відгук про декор нашого виробництва! Щасливі, що виправдовуємо Ваші очікування! Будемо раді вітати Вас знову!

• Олег Л***
    Відгук від покупця. Продавець: YG&UA. Кількість в упаковці: 18. Основний колір: Коричневий

Чудовi налiпки

Переваги:
    Бронза
    • Продавець  YG&UA

Олеже, дякуємо, що знайшли час залишити відгук про декор нашого виробництва! Щасливі, що Ви залишились задоволені! Будемо раді вітати Вас знову!

• Ольга Б***

Дуже класна штука для місць де наче дзеркало не завадить, але велике тягнути немає необхідності.

• Продавець  YG&UA

Ольго, щасливі, що декор нашого виробництва виправдав Ваші очікування! Дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову!

• Оксана Б***

Подобається ...дуже

Переваги:
    Сомоклеюча , дуже гарно для декору і метелики !!!!
    • Продавець  YG&UA

Оксано, дякуємо Вам за відгук! Щасливі, що Ви задоволені замовленням! Будемо раді вітати Вас знову!

• Юлия Ф***

Соты соответствующих размеров. Клейкая сторона допускает повторное приклеивание,если вдруг промах)

Переваги:
    Легко снимается защитное покрытие с обеих сторон
    • Продавець  YG&UA

Юліє, дякуємо Вам за розгорнутий відгук! Раді, що Вам все сподобалось! :)

• Шульц В***

Прекрасный способ задекорировать обои, точнее их отсутствие из-за щенка
    Качество превосходное, еще и в подарок милые бабочки

Переваги:
    Качество/подарок
    • Продавець  YG&UA

Валентино, вітаю! Щиро вдячні за приємний відгук та фото! Раді, що декор нашого виробництва допоміг Вам вирішити Вашу проблему та підняти Ваш настрій! Будемо раді вітати Вас знову :)

• Людмила Х***

Сподобався

Недоліки:
    Поки не виявлено
    • Продавець  YG&UA

Людмило, дякуємо, що знайшли час залишити відгук! Будемо раді вітати Вас знову :)

• Светлана Г***

Замовляю вдруге, все чудово в подарунок )

Переваги:
    Швидко і гарно
    • Продавець  YG&UA

Світлано, раді знову Вас вітати! Дякуємо за Вашу довіру та відгук по замовленню! :)

• Светлана Г***

Замовленням дуже задоволена, в подарунок були ще метелики)

Переваги:
    Дуже гарно
    • Продавець  YG&UA

Світлано, вітаю Вас! Дякуємо за залишений відгук та щасливі, що Ви задоволені. Будемо раді знову Вас бачити серед наших покупців :)

• Ольга К***

Наклейки красиві, рівні, гладенькі, однакові за розміром, стикуються точно. У наборі 12 деталей, можна експериментувати з формою композиції на свій смак. Приклеїлися міцно на рельєфну штукатурку. Відправили в день замовлення, упаковано з турботою, у конверті приємна записочка, дбайливо написана від руки, та сюрпризи метелики. Дякую) Успіхів вам!

Переваги:
    Красиві наклейки, швидка доставка, приємний продавець
    • Продавець  YG&UA

Ольго, дякуємо Вам за відгук! Щасливі, що Ви задоволені. Дякуємо за побажання!

• Елена Н***

Отличный вариант немного преобразить помещение, клейкая основа отличная, достаточно быстро крепится

• Продавець  YG&UA

Елена, спасибо за отзыв! Рады, что оправдали Ваше доверие!

• Elena Y***

Доброго вечора ! Як вони будуть триматися на бокової стінки шафи? Добре чи ні?

• Продавець  YG&UA

Вітаємо! Триматись будуть відмінно. Попередньо, за необхідності, протріть поверхню від пилу та бруду. Декор не тримається лише на побіленій поверхні.