Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Кріплення для монітора Brateck LDT12-C011 настільне 13"-32" навантаження 8кг Чорний

Оцінка користувачів 4.77/5
  • Геннадий Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Важке,товсте,одразу відчутна вага заліза і відчуття надійного кріплення,мої 32 дюйми з вигнутим екраном тримає мов пір'їнку міцно.Зміна положень потребує трохи зусиль і обох рук!Чудове придбання!

Переваги:
    Міцний
    Недоліки:

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Віталій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Коли розрахував не очікував що буде такий міцний. 2 мм сталь деталей. Все зроблено надійно і інтуїтивно зрозуміло як монтувати. Задоволений на усі 100%.

Переваги:
    Якість матеріалів.'
    Недоліки:
    Не знайшов.

• Светлана Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Всё хорошо.Регулируется во всех плоскостях.У нас стол железный(тонкий ) думали прийдёться доску подкладывать для увеличения толщины.Не пришлось,там всё предусмотренно.
    Спасибо.

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Костянтин М***

Все добре.

Переваги:
    Річ хороша, надійна
    Недоліки:
    Не до усіх болтів підходять шестигранники з комплекту.
  • Стас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Надійний і добротний кронштейн. Збирати дуже легко. Крутиться у всі сторони. Поставив собі на стіл і можу дивитись кіношку з дивану)

• Алекс М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Чудовий кронштейн за свої гроші. Забрав відразу на наступний день після замовлення і був приємно здивований якістю, оскільки за таку ціну очікував гірше. Сам кронштейн цільнометалічний, є який-не-який “cable management” і збирається дуже швидко, навіть дитина розбереться. Короче кажучи, рекомендую!

Недоліки:
    --------
  • Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Багато ступенів регулювання. І сам кронштейн досить міцний. Я його ще зі знижкою взяв, за таку ціну все чудово!

• Ігор С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн прийшов без болта який фіксує положення висоти. Добре що вдома мав заміну, але неприємно

Переваги:
    Кронтштейн виглядає надійним - те що я шукав
    Недоліки:
    Прийшов недоукомплектований
  • Никита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупал себе такой ещё в 2020 году. Вот опять понадобился такой же, надёжный, держит 27 дюймов уверено.

Переваги:
    Надёжность, вес
    Недоліки:
    Коробка с товаром какая-то нонейм, как и инструкция, в которой нет еи единого упоминания фирмы Brateck. Узнал её только потому что у меня такой же кронштейн уже был
  • Denys O***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

кроншейн чудовий. можливість крутити монітор в усі сторони дуже зручна. встановив на двоярусне ліжко боком.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн звільнив багато місця на столі. Виглядає гарніше за підставку для монітора. Рекомендую для покупки.

Переваги:
    Гарна якість. Приємний зовнішній вигляд. Легко збирається.
  • Андрій Б***

Якісний тримач. Тримає впевнено. Всі регулювання працюють. Рекомендую

• Фатеев Д***

Не фіксується «верх/низ»

Переваги:
    Непогано для не великих моніторів
    Недоліки:
    Не вдалось зафіксувати «верх/низ». Кронштейн максимально затягнутий, а монітор все одно «їздить» по трубі.
    • Фатеев Д***

При тому що покупав на маленький монітор, який нічого не важить. Брак і є брак. І розетка, як завжди мовчить на такі відгуки.

• Алекс

очень хорошая!

• Ирина С***

Отличное крепление!

Переваги:
    Крепкое, понятная инструкция сборки, минималистичный стиль, легко устанавливается
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Валентина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Гарний, якісний. Купляли для моноблока Lenovo на 22 дюйма. Але ціна звісно зависока.

• Кульчицкий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хорошее крепление. Прикрепил монитор 34 дюйма, весом 6.3 кг. Всё ок, держит уверено.

Недоліки:
    Слишком большой вентиль для зажима к столу, не даёт возможности крутить его, если в месте установки есть перегородка стола.
  • Іван Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Нормальне кріплення без зайвого пафосу

Переваги:
    Міцно тримає монітор, не хитке, налаштовується як треба, можливо встановити в отвір в столі - не обов'язково з краю.
    Недоліки:
    Для себе не виявив
  • Алексей Т***

дуже гарнє кріплення

Переваги:
    легко зібрати є можливість фіксувати по вертикалі
  • Єгор
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Якщо ви шукаєте якісне кріплення для моніку - то це те що вам треба. Замінив свій тримач на газліфті на цей, тому що ніколи не юзаю те для чого газліфт був придуманий, для статики це те що треба!

Переваги:
    Добра якість, легко збирається
    • Сергей А***

вітаю! які винти в комплекті? м4 довжина яка їх?

• Єгор

Сергей Афанасьев, M4x12, M4X16, M5x12, M5x16 mm

• Назар
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

За свої гроші круте рішення. Оригінальна ніжка займала пів стола і це бісило, а зараз просто вся поверхня вільна.
    І монітор так виглядає краще

Переваги:
    Гарний вигляд, займає мало місця
    Недоліки:
    органайзер для кабелів, хотілося б більше пластикових тримачів для кабелю. Один болтик надто сильно був затягнутий, довелося прикласти значних зусиль.
  • Я.Ф.
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличнейший кронштейн. Впервые брал подобную штуку и мне подошла идеально - уже пару недель на этом кронштейне висит 32 дюймовый изогнутый Samsung. Ребята реально заморочились и специально положили в комплект 4 пластиковых кругляша для таких мониторов с закруглённым креплением vesa - это очень круто, что ничего не царапается и сидит идеально. Так же порадовало большое количество шурупов разной длины и два вида крепления на стол. Даже не представляю какой монитор нельзя повесить на этот кронштейн.

С помощью этого кронштейна удалось полностью спрятать все провода со стола и это прям кайф для глаз, а чёрная труба за самим монитором и колонкой вообще незаметная.
    Две недели монитор висит твёрдо. Надеюсь, что дальше так и будет висеть)

Переваги:
    Продуманная система креплений, качественные материалы, лёгкая сборка
    Недоліки:
    Туговатые механизмы, сложно двигать при необходимости, поэтому пришлось закрепить монитор в одном положении и не трогать

Добрый день! Спасибо за отзыв. Рады, что крепление Вам подошло.

• Роман К***

Добрый день, вы имеете ввиду что на самсунге сзади веса крепление упирается в пластиковый корпус монитора и специально для таких случаев есть проставка?

• Я.Ф.

Роман, да. В комплект ложат 4 пластиковых шайбы из-за того, что мониторы самсунг имеют круглую форму vesa

• Ярослав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Качественно сделано, нет люфтов, нет пластика в несущих элементах, хорошо держит, подробная инструкция.
    Не регулируется вращение(или тугость вращения) в горизонтальной плоскости, за исключением вращения вокруг самой стойки. Есть два винта под которые не подходят ни первый, ни второй шестигранник (см. фото). И если второй винт затянут на столько, что приложив усилие обеими руками, кронштейн ещё можно как-то провернуть, то первый винт прикипел намертво. Соответствующего шестигранника у меня самого тоже нет...
    Не предусмотрена регулировка тугости вращения в вертикальной плоскости - портретная/пейзажная ориентации. Лично у меня кронштейн изначально был установлен не строго в пейзажном положении. С треском монитора провернул эти несколько градусов.

Переваги:
    качество/цена
    Недоліки:
    комплектация
  • Никита

Брал на розетке

Переваги:
    Надёжный, тяжёлый
  • Вікторія О***

За свої гроші нормальне кріплення, для 32-йки, можливо, трошки замале
    #моєрозпакування

• Александр Б***

Топ за свои деньги.

Переваги:
    Быстро собирается, надежный, в комплекте ключи для регулировки.
    Недоліки:
    Не нашел
  • Сергей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Всем Добра. Кронштейн добротный , простой, со своими Обязанностями Справляется.

Переваги:
    Соответствует описанию. У меня без Дефектов.
    Недоліки:
    Пока нет.
  • Паламарчук М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Качество хорошее:плотная сталь, хорошо выглядит.

Переваги:
    Простота сборки, большое количество регулировок
    Недоліки:
    Под собственным весом монитор постоянно опускается вниз. Если намертво затянуть болты то, вероятно, этого дефекта не будет, но в таком случае сложно/невозможно будет его поворачивать.
  • Иван Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

подходит на много какие крепления, собрать можно быстрее если прочитать инструкцию) так как много деталей лишних

Переваги:
    цена качество
  • Валентин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

лучшее что было с моим рабочим столом :) очень хорошо сделан, без люфтов, с заявленными габаритами и регулировкой. мега вещь - рекомендую

Переваги:
    все
  • Наталия

#мояраспаковка

отличный держатель, из толстого метала. легко собирается, монитор 27" выдерживает на отлично, не шатается

спасибо Розетка для отличный сервис и оперативную доставку! 5*

• Артур Р***

Покупкой доволен.

Переваги:
    Удобное, надежное
    Недоліки:
    При сборке не сразу понял инструкцию
  • Олег Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Товаром задоволений. Відчувається міцним та надійним. Всі регулятори плавні та добре тримають, в добре регулюються. Варіанти положення повністю задовольнили мох потреби.
    Дуже приємно здивувало кріплення з отворами під ключики :)

Переваги:
    Міцність, якісь, ергономіка
  • Станислав В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное качество, полностью решило поставленную проблему

Переваги:
    цена, качество
    Недоліки:
    жалею, что раньше не купил
  • Вадим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Купляв кріплення для монітора на 28 дюймів, але у самсунга завжди все не як у інших, тому довелось зверху кріплення підгинати.

Переваги:
    Міцна конструкція. Можливість регулювання як по висоті, так і по нахилу.
    Недоліки:
    Для власників техніки самсунг - відсутність плоскогубців у комплекті
    • Сергей П***

А подложить прокладки пластиковые которые идут в комплекте не пробовали?