Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Набір органайзерів для білизни Save Box з 4х шт. коричневий (S400038)

Оцінка користувачів 4.62/5
  • Вікторія В***

Покупкою задоволена все чудово

Дякуємо за Ваш відгук)

• Олена Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketBox. Колір: Бежевий. Висота: 10. Ширина: 32

Гарні і вмісткі. Колір дуже приємний

• Людмила С***

Покупкою задоволена, дякую

• Продавець  MarketBox

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук )

• Алена Н***

Чудова якість

Дякуємо, за Ваш відгук

• Галина К***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketBox. Колір: Білий. Висота: 10. Ширина: 32

Обман! Прислали два одинаковых с продольными полосками .А где с ячейками? Из за него и заказывала! Качество изделия низкое,торчат нитки и не закрыты срезы.

Переваги:
    Недоліки:
    Низкое качество
    • Продавець  MarketBox

Доброго вечора! Вибачте за незручності, зв'яжемось з Вами обов'язково, відправимо за наш рахунок оргагайзер, яркого в наборі бракувало!

• Басистюк Т***
    Відгук від покупця. Продавець: MarketBox. Колір: Білий. Висота: 10. Ширина: 32

Органайзери хорошої якості, зручні, немає ніякого стороннього запаху як у деяких. Відправили швидко,Покупкою задоволена.

Дякуємо за Ваш відгук)

• Казаннік Н***

Товар якісний, сподобався

Переваги:
    Товар якісний, сподобався
    • Продавець  MarketBox

Дуже дякуємо за Ваш відгук!)

• Наталия С***

Товар заявлений в Розетці, чому відправка через " Нову пошту"? Вона і так заробить!

Переваги:
    Якісне, добротне
    • Продавець  MarketBox

Це інтернет магазин,розміщенний на сайті Розетка.
      У пунктах видачі товару від Розетка можна отримати товар,в яких виробник Розетка.

• Виктория Т***

Удобные органайзеры

Переваги:
    Компактно и удобно хранить.Особенно с ячейкамм
    Недоліки:
    Продольные перегородки у органайзера плохо сохраняют форму, но если заполнить полностью - будет нормально.все же перегородки тканевые. И в одном сломана молния, но это никак не отражается на форме
  • Екатерина Г***

Мне понравилось!! спасибо.

• Дарья К***

Очень быстро пришёл набор органазейров. Качество отличное

• Julia K***

Гарна якість. Зручна річ. Вистачила набору для нас обох із чоловіком

• Іван Б***

Гарна якість органайзеру, та швидка доставка. Запакували добре

Переваги:
    Гарний набір органайзерів
  • Олена Д***

Качество товара хорошое. Все согласно комплекту на фото. Цена вообще порадовала, брала по акции.
    Продавец на следующий день отправил заказ и отписался. Так что рекомендую.

• Алина Л***
    Продавець: MarketBox. Колір: Бежевий. Висота: 10. Ширина: 32

Погрешность в размерах больше, чем 1 см. В мой ящик не влазит, я расстроена. Качество оставляет желать лучшего. Всюду торчат нитки, швы не закреплены

Переваги:
    Быстрая доставка
    Недоліки:
    Низкое качество, несоответствие размерам
    • Продавець  MarketBox

Дякуємо Вам за відгук. Перевірили наш товар та виправили усі недоліки.
      Ми готові повернути товар або гроші або навіть пошити Вам набір під Ваші розміри. Просимо Вас вийти на зворотній зв'язок.

• Алина Л***

Дякую за вашу уважність! Проблему вирішено )