- Ирина Ш***Відгук від покупця. Продавець: SALKOS
Продавец очень хитрый и обманщик!!! Не предупредив о том что написано сзади у него на банке требует % предоплаты за продукт!!!! А то, что написано на банке вышло с половиной товара что пришло на почту!!!!
Вот и сама собственно надпись!
« У разі відсутності звуку характерного розгерметизації під час відкривання банки, продукт споживати заборонено!» В смысле?! Значит из товара что я купила у вас теперь мне половину банок нужно выкинуть в мусорник?!! Нууу после этого конечно они все пошли в мусорник, так как сие производство сомнительного качества раз вы даже не можете вакуумировать банки!!!!
но решилась на свой страх и риск перед тем как выкинуть попробовать))) сие чудо, естественно детям и всем остальным членам семьи я не давала его «тестировать»
1) да это не смалец , сало перемененное , чеснок отчетливо чувствуется , перец тоже , даже с перебором ..
2) - 1 звезда… соль, это одна сплошная соль , которая должна в перечне идти по списку второй после сала в составе продукта, соответственно детям , ни маленьким с 5 лет , ни взрослым я не рекомендую, только мужикам под «водку» этот продукт пойдет и все!!! Хотя с 5 лет детям можно 20-30 гр качественного сала без соли и перца иногда давать как полезный продукт!!!!!
3) - 1 звезда неверность последовательности продуктов по составу ! Соль должна быть явно на 2 месте!!! Кто попробует поймет
4)-1 звезда обман продавца!!! Заверил что все продукты герметично упакованы с завода !!! По факту половина товара была открыта, с одной банки крышка вообще была не закручена и упала на грязный пол НП , эта баночка была сразу выкинута, девочка с НП если что может это подтвердить!!!!
5) -1 звезда за выкинутые в мусорник за половину товара денег, но теперь думаю что и за все … так как товар явно сомнительный… и из-за того что я например это «сало» и вообще товар этой фирмы не куплю НИКОГДА!! Хотя действительно жаль , так как это наш украинский продукт, но к сожалению у нас все как всегда через … к сожалению
И я считаю что лучше всетаки купить кусок хорошего отборного сала самому и естественно под свои вкусы его замариновать! Хотя реально производитель мог хотя бы соли меньше покласть!!! Извиняюсь за столь интимные подробности но от него неприятная была изжога , хотя я попробовала на небольшой кусочек хлеба ну может от силы это была намазана чайная ложка!
Думаю производитель имеет возможность исправить эти недостатки для производства не существенные , хотя для здоровья существенные ! Написала столько - может будет кому полезно.. во всяком случае я прочитав бы такой отзыв - не купила бы, и не выкинула в мусор деньги !! Исправляйтесь господа производители!! Вам люди платят деньги!- Переваги:
- Их нет
- Недоліки:
- Одна соль !
- Продавець SALKOS
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас залишилися такі враження від покупки, і хочемо пояснити кілька важливих моментів.
1. Щодо упаковки. Усі наші продукти проходять контроль якості перед відправкою. Ми завжди рекомендуємо клієнтам перевіряти товар безпосередньо на пошті перед отриманням. Якщо упаковка мала пошкодження або була не герметичною, необхідно було відмовитися від посилки або зафіксувати проблему разом із працівниками пошти. Після отримання товару, на жаль, претензії щодо упаковки не можуть бути прийняті, оскільки ми не можемо гарантувати, що з банками не сталося чогось під час транспортування або після відкриття.
2. Щодо смаку та складу. Наш продукт виготовлений за традиційною рецептурою, яка передбачає використання солі, спецій та часнику. Смакові вподобання у кожного індивідуальні, і ми розуміємо, що не всім може підійти саме такий баланс спецій. Однак склад продукту відповідає зазначеному на етикетці та стандартам виробництва.
Ми цінуємо зворотний зв’язок і завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію. Якщо у вас є додаткові запитання або уточнення, будемо раді допомогти.
З повагою,
Команда PalKo
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: SALKOS
Просто смалець. Не заохочує, щоб його їли.
Максимум, піде на сковорідку замість олії.- Переваги:
- Хороша банка
- Недоліки:
- Не подобається на смак. Часнику не відчуваю.
- Продавець SALKOS
Це не смалець, а сало. На ньому не потрібно смажити, а куштувати разом з хлібом, чи додавати у фарш до котлеток. Шкода, що не відчули часника, можете завітати на ярмарку у Львові на Площі Ринок з 9 до 15 у суботу, та спробувати інші смаки, які будуть більше до вподоби.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: SALKOS
Не знаю яким чином це вийшло у виробника, але мало наче з вершковим присмаком, був скептично налаштований щодо консистенції "паста" для варіанту з часником, бо люблю крупнішу фракцію, але всі сумніви зникли після того, як скуштував, все супер
- Продавець SALKOS
В кожного різне відчуття смаку)) Дякуємо за відгук, нехай смакує))
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: SALKOS
Це дууууже смачно! Найкращі рекомендації!
- Переваги:
- Дуже смачно та якісно
- Продавець SALKOS
Дякуємо за відгук, нехай смакує!