Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Багатоярусна сушарка органайзер для одягу чорно-біла Bonro B07

Оцінка користувачів 5/5
  • Лилиана Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Очень хорошая!!!! Помещается много вещей!

Переваги:
    Можно развесить много вещей
    Недоліки:
    Пока не нашла
  • Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Швидко отримав, швидко зібрав без інструментів. Легка але надійна конструкція, витримує велике навантаження. Не займає багато місця, на багато краща ніж «звичайна» металева сушарка, яка є майже в кожного.

Переваги:
    Компактність, надійність
    Недоліки:
    Відсутні
  • Владислава П***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Класна штука, сушимо вже другу стірку) Доволі багато робочого місця. Збирали вдвох з нареченим - я диктувала по інструкції, що робити, а він виконував) Впорались хвилин за 20. Збирати самостійно мабуть би заняло в рази більше часу, до того ж місцями при збірці потрібно докладати сили. Дуже зручно, що перекладини можна опускати, коли сушарка не використовується, і тоді вона займає менше простору. А коли їх підіймаєш, легко фіксуються у такому положенні.
    Також дякуємо за швидку доставку - відправили на наступний же день після замовлення

• Сергей К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Дуже довольний товаром не очікував що товар миттєво приїде.

• Анастасія К***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Зручна, займає мало місця, легка в зборі

• Любовь Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Сушка сподобалась, зручна у використанні, компактна. Це те що я шукала.

Переваги:
    Зручна у використанні
  • Маргарита М***
    Відгук від покупця. Продавець: BoBko

Відповідає опису, збирається легко, але довго. Без сторонніх запахів. Матеріал метал і пластик. Стоїть ніби міцно, повністю сушарку ще не займали, але пуховик витримала. Займає сильно менше місця ніж типова підлогова сушарка, але і має менше місця для того щоб повісити речі

Переваги:
    Все добре
    • Продавець  BoBko

Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!