Відгуки покупців про Сухий корм для кішок Ройчер Оптимальний 6 кг (4820125431925)

Оцінка користувачів 4.61/5
  • Алла Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ПРО100 СМАКОТА. Вага 1 шт: 6 кг

Гарний корм

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ТрендЗоо. Вага 1 шт: 6 кг

Не знаю совпадение это или нет, но после месяца как я давала этот корм, у моего кота начались проблемы с мочевыделительной системой и воспаление, прописали лечение и антибиотики. Коту только пять лет.

• Марина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Gaba goods. Вага 1 шт: 6 кг

Дуже сподіваюсь, що власники пухнастиків не будуть купувати цей корм. І насамперед поцікавтесь який вміст цього корму. Продавці не володіють інформацією про відсоток м’яса у кормі. Кормом кіт взагалі не наїдається (Не збалансований вміст)

Переваги:
    Недоліки:
    На другій упаковці корму кіт став вялим, перестав пити, майже не їв. Рідше став ходити в туалет (мочитися). Майже посадила йому нирки з цим дешевим кормом. З цим кормом дуже випадає шерсть.
    • Продавець  Gaba goods

Доброго дня. Марино, нам шкода, що Ваш досвід використання корму негативний. Але хочемо зазначити, що це все індивідуально: в нас є покупці, що мають 19 котів, які харчуються цим кормом більше чотирьох років і жодних нарікань немає, наші дві собаки також харчуються кормом Ройчер близько трьох років, проблем зі здоров'ям не мають. При споживанні сухого корму у собак та котів повинно бути рясне пиття, щоб корм мав змогу розбухнути. Якщо Ваш улюбленець перестав пити, потрібно перевести його на вологий корм та негайно звернутися до ветеринара. Стосовно Вашого коментарю, що продавці не володіють інформацією про відсоток м'яса у кормі - на всі запитання покпців про термін придатності та склад корму, наш менеджер дає відповідь згідно інформації зазначеної виробником на упаковці, також саме на ній Ви можете побачити відсоток м'яса у кормі, тим більше, якщо Ви купували цей корм два рази... Вибір, яким кормом годувати свого улюбленця - дорогим чи дешевим, лежить саме на власнику тварин, але з власного досвіду знаємо, що якщо в тварини є вади здоров'я, то харчування повинен підбирати ветеринар, і не завжди воно горунткується на ціні. Бажаємо Вашому котику щвидкого одужання, міцного здоровя.

• Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Котики їдять з задоволенням) беру вже більше року. Замовлю ще)

Переваги:
    Ціна, якісь
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Хороший бюджетний корм. Котики їдять - і домашні, і вуличні. Годую кілька місяців, тож не можу сказати, наскільки в довготривалій перспективі він хороший для здоров'я улюбленців, але коли маєш гору підопічних, то за такою ціною і якістю - це просто знахідка. Саме цей вид усім подобається найбільше.

Переваги:
    Хороший бюджетний корм, український виробник
  • Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Gaba goods. Вага 1 шт: 6 кг

Переваги:
    Український виробник, низька ціна
    Недоліки:
    Якщо у вас один чи два котики, то можна й брати корм кращого класу ;-)
  • Надежда Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Hfy. Вага 1 шт: 400 г

Не зважаючи на дуже доступну ціну, мої хвостики сприйняли цей корм дуже гарно, за три дні зточили пачку. Стали більш активними, в лотку теж все норм. Буду брати ще. Чудовий бюджетний варіант і склад нормальний.

Переваги:
    Нормальний склад, бюджетна ціна
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Брала корм цього бренду для стерилізованих і щоденний. Все добре, коти їдять, негативних змін не було

Переваги:
    Ціна, і надіюсь, якість
  • Виталий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Хороший корм, сам ще не куштував але кіт поки внормі

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Приблудилось до нас недавно три кота і вирішили,що будуть у нас жить. Нас ніхто не питав, тож ми просто змирились. Коти були худі,як драбини - на макаронах не вижили б. Прийшлось шукать якийсь корм. Віскас не розглядали, все таки вони живі істоти, шкода. Дорогий теж- самим прийшлось би голодать. Взяли цей. За місяць ці наглі морди розʼїлися, заблищали і , похоже, рішили розмножатися! Скажу зразу- ми проти! Але корм хороший, рекомендую. З любого злидня зробить гарного кота.

Переваги:
    Ціна, гарні коти
    Недоліки:
    Може побільшати котів
  • Сергей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

коте просив передати щиру подяку

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

1. немає дати виготовлення і строку придатності.
    2. упаковочній мішок перфорірований з двух сторін подвійними проколами з середени.
    незрозуміло:
    - як Розетка бере на себе відповідальність за такі порушення продажу товарів для тварин?
    ...

Переваги:
    дешевый, кицка підказує - вкуснючий...
    Недоліки:
    якщоб кицька не погризла б мішок - повернув би на взад

• Олександр

цю відповідь підтримки треба завчити боту, та повиганяти всіх операторів співробітників:
      "Вітаю, шановний Клієнт! Ця інформація повинна вказуватися на пакунку. Замовлення 821581015 вже отримано. Ми можемо надсилати запит на уточнення при умові, якщо товар на складі. Оскільки ми можемо отримувати від виробників різні партії товарів, де буде відрізнятися дати. Якщо у Вас виникла проблемна ситуація, прохання описати її. Перепрошуємо за спричинені незручності."

• Олена Б***

Мішок і має бути перфорований. Дата виготовлення і термін на мішку теж є. Але видно і справді дуже погано, треба пошукати.

• Андрій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Вага 1 шт: 6 кг

Котики смакують із задоволенням.

Переваги:
    Ціна. Якість.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Наталя С***

Котикам сподобався

• Лукаш А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Двое пушистых едят его без проблем, иногда отдавая предпочтение, ему чем мокрому корму

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не хватает ручки на упаковке для удобства переноски
  • Каріна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Беремо корм не вперше різних смаків в такій упаковці, корм хорошої якості приємний на запах та на вид виглядає добре, котики їдять із задоволенням!

• Михайло А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Корм поживний, рекомендую всім, найбільше зранку у суботу!

• Анатолій

Нормальний корм. Рекомендую

Переваги:
    Велика упаковка
  • Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: COMPETS. Вага 1 шт: 6 кг

Дуже гарне обслуговування, швидка доставка. Дякую

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

На якість наче нормальный корм. Канадський сфінкс їсть непогано..

Переваги:
    Непогана якість
    Недоліки:
    Поки не виявлено..
  • Yulia S***
    Відгук від покупця. Продавець: Gaba goods. Вага 1 шт: 6 кг

Відмінний корм для котів. Котам подобається.

Переваги:
    Подібний корм.
  • Ирина М***

Спасибо

• Ирина М***

Хороший корм,хорошего качества.
    Мой кот что попало есть не станет))).
    Сфинкс перебросив.
    Спасибо.

Переваги:
    Цена, качество .
    Недоліки:
    Нет.
  • Win_D
    Відгук від покупця. Продавець: Gaba goods. Вага 1 шт: 6 кг

Запах хороший, не "химический". Два кошака едят с удовольствием, чувствуют себя хорошо.
    Единственное что твёрдый достаточно, подушечки крупные, но достаточно трудноразламываемые, хотя ушастые не жаловались совсем, но хрустят знатно во время трапезы.) Питомцы (кот и кошка) немного привередливые, корм эконом-класса жрут очень неохотно (2 раза покупал разные 300г упаковки в магазине, т.к. ежедневный заканчивался), этим - полностью довольны.

• Юлия П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 400 г

Покупала вместе с дорогим холистиком грандорф, так вот кот выбрал ройчер, а грандорф вообще не заценил..(

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Очень нравится нашим домашним котам, кушают хорошо. А улице котики вообще в восторге . Очень были приятно удивлены качеством продукции. Спасибо

Переваги:
    Цена - качество.
  • РОЖКО С***

Кицям подобається

Переваги:
    ціна та якість
  • Андрій М***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 6 кг

Дякую,гарна ціна і кіт їсть з задоволенням,навіть собака в нього краде.

Переваги:
    ціна і якість
  • Микола Д***
    Відгук від покупця. Продавець: KicKic. Вага 1 шт: 6 кг

Чудовий корм по хорошій ціні. Ніколи не думав що якість корму так може вплинути на загальний стан котів. Від попереднього корму іншого виробника у котів почала випадати шерсть і постійний свербіж їх дуже мучав. З цим кормом вони чудово себе почувають і інші не хочуть.

Переваги:
    Від цього корму у котім покращився зовнішній вигляд, шерсть стала густою та приємною
  • ирина М***

Корм пришел, спасибо.

Переваги:
    Пахнет норм.
    Коту нравится.
    Ест с удовольствием.
  • Аліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Мої 5 котів його полюбляють.

Недоліки:
    Не фарбований
  • Александр Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Голодные коты на морозе едят, домашняя тоже ела, но боюсь...

Переваги:
    Подходит, нет аллергии...
  • Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Корм сподобався котикам. Четверо улюбленців їдять не гірше ніж "чотири лапки". За два місяці відкритої упаковки все нормально.

Переваги:
    Ціна звісно. Їстівний)
  • Виктория Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

К сожалению мои коты его не едят(

• Александра Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Хотела надавить видео,но не получилось. У мамы кошка (шотландка) и собака (шарпай),обожают обое,вот дорогой корм Brit,OptiMeal,RoyalCanin не хотят есть,а этот за четыре щеки на пару лупят.

Переваги:
    Недорогой и качественный,аллергии нету
  • Аліна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 6 кг

Непоганий корм за свої гроші.
    Всі 5 котів їдять добре.