- НаталіВідгук від покупця. Продавець: Petmania. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.375 кг
Консистенція нормальна,склад ніби не поганий, собаки їдять
- Наталья З***Відгук від покупця. Продавець: Petmania. Кількість в упаковці: 10. Вага 1 шт: 1.375 кг
Корм чудовий,собака в захваті.
- Переваги:
- Приємний запах м'ясний
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 10. Вага 1 шт: 1.25 кг
Вже декілька місяців купую вологий корм Леопольд для своїх трьох улюбленців в різних вагових форматах, і результатами надзвичайно задоволений.
Важливо про склад — м’ясо на першому місці, без зайвих штучних добавок. Мої песики мають чутливий шлунок, але цей корм чудово засвоюється і не викликає жодних проблем. Апетит у них покращився, та гарний настрій!
Дуже зручно, що є різні смаки, і можна чергувати, щоб собаці не набридало. А ще — корм має приємний аромат, не схожий на деякі інші корми, які пахнуть штучно.
Також тішить співвідношення ціни та якості — за адекватну ціну отримуємо натуральний, поживний продукт.
Рекомендую всім власникам собак, які дбають про їх здоров’я. - Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: КотоПес. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 1.375 кг
Заказала 7 пакетов. Хранение на утепленном балконе. Сегодня достала последний пакет, а он надутый как воздушный шарик лопнул по шву и из него сочилась жидкость. Первый раз за столько времени. Пришлось выбросить. Запах прокисшего чего-то умершего.
- Переваги:
- Вес
- Недоліки:
- Описала
Хороший корм
- Александр Т***Відгук від покупця. Продавець: Домашній улюбленець
Собака довольний
- Переваги:
- Міцно спаковано
- Недоліки:
- Не має клапана, щоб закривати пакет після вскриття.