- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кратність наближення: 20x
Товар відповідає дійсності, все чудово видно.
- Переваги:
- Товар відповідає дійсності
- Недоліки:
- Александр Г***Відгук від покупця. Продавець: Explore the world. Кратність наближення: 20x
Все дуже оперативно! Рекомендую!
- Павел Р***Відгук від покупця. Продавець: Explore the world. Кратність наближення: 20x
Очень достойный вариант! Продавец супер! Рекомендую!
- Переваги:
- Цена - качество
- Недоліки:
- Наталия Н***Продавець: Rozetka. Кратність наближення: 20x
Замовлення зробили ще 23.04. Написано 27.04 відправлять. Вже 28 і тиша
- Олена
напишіть до посилання
- Бондар Ю***Продавець: Rozetka. Кратність наближення: 20x
На сколько км максимально зближує?
Представитель компанииЮрій, таку характеристику, як наближення в кілометрах виробники не зазначають, оскільки це відносне поняття. З одного боку цей бінокль - астрономічний прилад, який придатний для спостереження об'єктів, що знаходяться за сотні, тисячі і мільйони світлових років від нас. З іншого боку мікроорганізми, що знаходяться поруч з нами, в такий оптичний прилад не побачиш. Цей бінокль дозволяє побачити об'єкт таким, яким би Ви могли його бачити, знаходячись в двадцять разів ближче до нього. Для орієнтиру можна сказати, що спостерігати за пересуванням людей у прилад з 20х збільшенням зручно на відстані до 2,5 км.
- АндрейПродавець: Rozetka. Кратність наближення: 20x
можно ли настраивать фокусировку на каждый глаз индивидуально?
Представитель компанииВ данном бинокле реализована система центральной фокусировки. Это значит, что центральным колесом равномерно фокусируются и правый и левый оптический канал. Вместе с тем, для людей, у которых наблюдается диоптрийная разность зрения, предусмотрено кольцо коррекции диоптрии в диапазоне +-5 диоптрии на правом окуляре. Единожды выставив данное кольцо, далее без проблем можно пользоваться центральной фокусировкой.