Відгуки покупців про УМБ CHOETECH B664 50000 mAh USB-C 65W (PD+QC 3.0) Black
- Ілля П***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Користуюся вже рік двома такими, все файно
- Переваги:
- Ергономіка, якість акумулятора, ліхтарик
- Антон Г***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Швидко розряджається
- Дарья Г***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Все работает, нареканий нет
- Переваги:
- Все ок
- Недоліки:
- Аліна Т***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Суперовий павер. Добре заряджає ноут. Павер розряджається повільно .
- Переваги:
- На довго вистачає заряду
- Недоліки:
- Не виявила
- Назар С***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Супер заряджає дуже швидко
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Рекомендую
- Переваги:
- Довго тримає заряд.
- Недоліки:
- Елизавета Г***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Хороший вариант тем более за такую сумму
- Переваги:
- Фонарь,посмотрим как будет работать
- Недоліки:
- Пока нету
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Стояв в мене на поличці старий Базеус великої ємності і вздувся, наче і користувався регулярно але пару місяців не чіпав. Вирішив брати одразу такий повербанк, щоб і ноутбук заряджати. Багато витрачати не хотілось тому вибрав CHOETECH B664. На ютубі буквально пара оглядів, але вирішив брати.
Далі починається щось не зовсім зрозуміле:
1. Прийшов не чорний, а синій. Ну це ок, бо симпатичний, але не ок - бо заявлений чорний. Запаху зайвого немає, вага вірна, упаковка красива і виглядає так само як інеті на сайті виробника.
2. Код для перевірки оригінальності не б'ється на офіційному сайті choetech, по QR коду веде кудись, де пише. що це оригінал і показує, що це перша перевірка, але код має бути суто цифровий, а в мене з буквами, і символів менше. Вже дивно. Фото коду прикладаю.
3. Прийшов заряджений на 65%, перевірив через Fnirsi стандарти які підтримуються портами - наче все ок і PD 63 вати є.
4. Оскільки основна мета це ноут - підключив через PD тригер його, спочатку ASUS. Зарядка йде, але відсотки починають швидко падати, споживання 40 ват. За пару хвилин впало з 65% до 61%.
5. Ок, пробую другий ноут, Lenovo, через інший тригер і той самий кабель і B664 одразу вирубається, на екранчику 0%. Вже думаю, що писати при поверненні.
6. Ставлю на зарядку. В мене є 65 ватна зарядка, але хочеться підключити Fnirsi для замірів тож використовую і свій кабель і комплектним. Моїм кабелем зарядка йде на всіх 65 ватах, як і заявлено, комплектним 50 ват максимум.
7. Заряджалось від 0% до 100% 5 годин 42 хвилини, спожило 221 вати. Що наче ок. Після 80% споживання сильно впало, з 50 ват до 30, потім 20 і завершувало на 15 ватах. Після 92% до 98% відсотки майже перескочили і повільно тягнулось до 100%
8. Мета таки зарядити ноут. Ставлю знову Asus, батарея там розряджена в нуль, ноут вже старенький і реальну ємність я не знаю (працює в офісному режимі 3-4 години) . На повний заряд батареї йде 26% заряду B664, споживання весь час біля 40 ват. Нагрівся але не критично.
9. Висновок: Немає впевненості, що це оригінал, або вироблено для якогось іншого ринку, код перевірки не можна перевірити, щось дивне з початковим зарядом, з 65% до 0% майже одразу. Але після цього все відпрацювало як і мало б бути.
Як раз почали відключення - будуть якісь нюанси спробую оновити відгук.
Відсутність наскрізної зарядки і тд для мене не мінус, бо купувалось для інших задач: заряджати ноут і не вмикати блюетті, брати з собою як додаткову батарею для ноута, підзаряджати телефон.- Переваги:
- Заряджає ноутбук до 65W
- Недоліки:
- Немає впевненості, що це оригінал, або вироблено для якогось іншого ринку, код перевірки не можна перевірити, щось дивне з початковим зарядом, з 65% до 0% майже одразу.
- Олександр П***
Як ваш павер, живий ?
- Максим Д***
поки живий, з моменту покупки один день в тестовому режимі просидів за ноутом живлячись тільки від нього (десь 40% заряду пішло на 8 годинний робочий день, але монітор був зовнішній від 220). Плюс періодично включаю від нього ЮСБ лампочки і заряджаю планшет, не одночасно, звісно. Поки з негативного це стрибок заряду при зарядці з 92% до 98%, розряджається при цьому лінійно.
- Ілля
В інструкції ж сказано зарядити до 100% перед використанням.
- Микола Ю***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Норм. апарат 65 ват видає і приймає.
- Недоліки:
- З мінусів тільки відсутність наскрізної зарядки.
- Арсентий П***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Пришёл с зарядом 68%.
Попробовал зарядить от него несколько телефонов, при зарядке более одного устройства глючит и переключается, в итоге не заряжается ни один. После зарядки двух телефонов батареей 3600 и 3900 соответсвенно, с 10 и 15% заряда (с 68% его должно было хватить на 5-6 зарядок) заряд упал на 8%.
Поставил на зарядку (у парвебранка показывало 8% заряда), за 2 часа зарядкой 25Вт заряд поднялся на 1%, до 9.
Оставил зарядку на ночь, подключил к зарядке 45Вт.
На утро (спустя 10 часов зарядки при 45Вт) показывал что зарядился до 11%.
Возможность быстрой зарядки 65Вт проверить не удалось, однако USB tester при зарядке Iphone 14 Plus (максимальный ток зарядки 26Вт) через подключение Type-C показывает 16Вт, мой вывод - не соответсвие заявленным характеристикам.
Буду делать возврат.- Переваги:
- Корпус, фонарик
- Недоліки:
- Не соответсвует заявленным характеристикам, быстро разряжается, после разряда не заряжается.
- Арсентий П***
Зі мною швидко зв'язалися, я відправив павербанк для тестування і можливого ремонту.
Дуже дякую за вирішення проблеми. - Олександр
Перед зарядкой его нужно разрядить в ноль. Вы хоть почитайте перед покупкой как им пользоваться!))
- Леонид П***Відгук від покупця. Продавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Супер работает отлично
Модем и роутер держит без напряга подключаю телефон для зарядки и спокойно работает- Переваги:
- Есть кабель для зарядки телефона в принципе хорошо
- Недоліки:
- Нету адаптера для зарядки приходиться использовать адаптер от телефона
- СержПродавець: X-Y-Z. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Наскрізна зарядка працює лише в режимі 5В, тобто якщо на виході під'єднано пристрій QC, то при заряджанні QC на виході вимикається і залишається 5В
- Недоліки:
- Не працює наскрізна зарядка в режимі QC
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Банка супер, вже рік активного користування
- Переваги:
- Повністю відповідає заявленим параметрам
- Недоліки:
- Яна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Працює чудово, заряджає швидко
- Юрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Працює як треба
- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Працює без нарікань
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Товаром доволен! Год использования, рекомендую!! очень удобный много раемов
- Переваги:
- Хорошо держит заряд
- Недоліки:
- Ганна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Норм, все сподобалось. Була б ще зарядка в комплеті, було б топ
- Переваги:
- Гарно тримає заряд
- Недоліки:
- Відсутність зарядного пристрою
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Користуюся мало, заряд тримає, ноут кабелем НА 100Вт ЗАРЯДЖАЄ ЧУДОВО, вистачає на довго. судячи з відгуків - тут або відсутня або слабка BMS, тому не варто розряджати в нуль і заряджати високим струмом постійно, краще чередувати зарядку 65Вт та 20-30 Вт. Загалом ціна/якість.
- Юра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Один раз зарядив і більше не заряджається
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Виталий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Дуже чудовий павербанк для такої ціни. Все швидко заряджається. Швидка доставка !!!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Брав для ноута. Додатково придбав шнук 100 вт і перехідник. Все працює, поки нарікань нема. Треба ще придбати блок живлення для більш швидкої зарядки.
- Переваги:
- Ємність, ціна.
- Недоліки:
- Візуально цеглинка, але с такою ємністю це логічно.
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Задоволений товаром. Відразу спробував зарядити 20-30хв телефон 100% заряджений. І дуже сподобалося що є фонарик дуже задоволений. Також дуже швидко доставили. Розетка супер!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
С его помощью пережил все блэкауты, наличие фонарика также выручало всё это время.
- Переваги:
- Большой объем энергии, хватает на несколько зарядов двух телефонов. Наличие фонарика также выручало всё это время. Функция быстрой зарядки ускоряет заряд всех моих устройств, а также имеется и в самом устройстве.
- Артем Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Сказати можу лише те, що повербанк повністю цілий і технічно справний, все як в описі, але прислали синього кольору а не чорного, хоча синій навіть краще.
- Переваги:
- Все як в описі, справно працює, дефектів поки не виявив
- Недоліки:
- Прислали не того кольору
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Все отлично!
- Переваги:
- Очень быстро пришло
- Недоліки:
- Не значительный недостаток, был заряжен на половину, но зарядился очень быстро. Рекомендую!
Быстро пришел, Рекомендую
- Переваги:
- Быстро заряжается
- Недоліки:
- Пришел, только на половину заряжен.
- Костя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Чорний
Всё отлично пока работает, с приехавшими 73 % в нём зарядил телефон и айкос. Работал фонарь практически всю ночь. На экране 55%
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Все працює
- Олексій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Відгук
- Переваги:
- Переважні
- Недоліки:
- Недолічені
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Очень классный повербанк, с таким зверем блекауты были не страшны
- Переваги:
- Быстрая зарядка, высокая ёмкость, хорошая кнопка, отличный дисплей
- Ярошенко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Супер, помічник з яким не страшні блекаути
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Дуже задоволена
- Лада Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Якісний УМБ. Рекомендую
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Задоволена
Вітаємо, Людмило. Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.
- Олександр У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Ємність батареї: 50000. Колір: Синій
Все чудово
Вітаємо, Олександре. Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням.