- Роман І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Пилосос був доволі непоганий як тільки купили рік тому, але вже за 3-4 місяці акумулятор сильно зіпсувався і його не вистачає навіть на 15 хвилин роботи, хоча на початку вистачало на 30 хвилин. Також форма щітки такої форми, що не може збирати сміття, яке трохи більше, ніж пил - доводеться піднімати пилосос і намагатись зібрати сміття, поставивши щітку зверху, що в свою чергу розкидує сміття по кімнаті.
- Переваги:
- Візуально гарний
- Недоліки:
- Швидко зіпсувався акумулятор і тримає менше 15 хвилин, Погано справляється з сміттям
Представник брендуДобрий день, Роман! Нам прикро за ситуацію, що склалась. Для детальної консультації та вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Кирило К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Підсвітка на щітці, видно найдрібнішу пилинку. Відносно легкий, але хвилин через 15 роботи кисть може втомитись, особливо у жінки. Не дуже гучний, не дуже тихий. Турбощітка гарно чистить диван від кошачої шерсті. Додаткові насадки теж непагані. Можливість залізти у вузькі щілини. Легко знімається бак, насадки.
Кріплення тримача в комплекті - це якийсь жарт (дюбеля 3-4см довжини).
В цілома дуже задоволений, враховуючи ціну під чорну п'ятницю. За повну ціну - треба думати.- Переваги:
- Підсвітка на щітці. Відносно легкий. Не дуже гучний. Турбощітка, додаткові насадки. Безпроводний.
- Недоліки:
- Необхідність заряджати акумулятор після кожного використання, бо на 2 повних цикли не вистачає. Необхідність чистити контейнер після кожного прибирання. Кріплення тримача в комплекті - це якийсь жарт.
Представник брендуДобрий день, Кирило! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Левчук Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Дуже зручний, легкий пилосос, адаптується до підлоги, будь то плитка чи килим. Світло спереду дозволяє пройти скрізь. Рівень шуму не надто високий. Дуже простий у використанні, дуже легко спорожнити контейнер. Я рекомендую
- Переваги:
- Тільки плюси
- Недоліки:
- Жодних
Представник брендуДобрий день, Ярослав! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Фокша Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
В роботі за один місяць пилосос приємно здивував , тихий та зручний , легко очищається від сміття,на довго вистачає акумулятора.
- Переваги:
- Недоліки:
- Недоліків нема
Представник брендуДобрий день, Роман! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.
- Богдан Р***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Пилосос поганий... Відгук не про розетку , а про сам виріб. Купив на іншому сайті,керуючись відгуками тут: прийшов пилосос, один раз зарядив акумулятор і все...перестав заряджатися. Місяць очікувань від сервісного центру і вирок брак акумуляторів, по гарантії вислали інший, так цей одразу із мертвим акумулятором,тякий також не заряджався. Після фото/відео доказів , нарешті повернули кошти. Тому цю модель рекомендувати категорично не можу.
- Переваги:
- Легкий, гарний дизайн
- Недоліки:
- Не працює
Представник брендуДобрий день, Богдан! Нам дуже прикро за ситуацію, що склалась. Раді, що питання вже вирішено. З повагою, команда Electrolux.
- Максим Т***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Придбали даний пилосос, порадував два місяці а потім перестав заряджатися. Написали на офіційному сайті запит і нам відповіли що сервісний центр знаходиться метро Бориспільська, спеціаліст не виїзжає на поломку такої техніки.Власного авто не маю, у метро з пилососом пхатися така собі ідея, таксі туди і назад- 1200 грн. Якщо хочете купити пилосос, що зламається через два місяці і щоб його відремонтувати вам потрібно буде пройти цілий квест, то можете брати саме Electrolux. Обслуговування користувачів техніки на нулі, головне продати.
Представник брендуДобрий день, Максим! Нам дуже прикро за ситуацію, що склалась. Обслуговування даного типу техніки проводиться тільки в умовах сервісного центру. Також існує можливість відправки техніки перевізником до сервісного центру. Для вирішення питання рекомендуємо звернутись за номером гарячої лінії 0 800 50-80-20. З повагою, команда Electrolux.
- Сергій К***Продавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
мабуть, останній раз купував електролюкс. і вам не раджу.
- Переваги:
- В цілому непоганий пилосос, свої функції виконує, батарейки вистачає майже на 2 рази прибрати однокімнатну квартиру.
- Недоліки:
- За 4 місяці відломився фіксатор труби-подовжувача у місці кріплення до самого пилососу. На сервіс дозвонились тільки на 3й день. Порадили звернутися на сервіс, який повідомив що випадок не гарантійний. Ремонту не підлягає. В наявності такої труби немає. Під замовлення вартість 2522грн.
Представник брендуДобрий день, Сергій! Нам дуже прикро за досвід, який склався у вас з технікою нашого бренду. Гарантійне обслуговування виробу проводиться згідно з умовами, описаними в гарантійному свідоцтві.У випадку встановлення негарантійного випадку несправності що виникла, ремонт техніки виконується авторизованим сервісним центром на платній основі. З повагою, команда Electrolux.
- Сергій К***
Стосовно ремонту, про який пише Представник бренду. Фіксатор окремо не ремонтують. Єдине можливе рішення заміна труби. Ціна питання 1700грн. На момент звертання у сервіс в наявності в Україні не було. Ще і замовляти і чекати треба.
- ВоваПродавець: Rozetka. Колір виробу: Сірий
Зручний незамінний пилосос має хорошу силу всмоктування але притому він легкий дружина користується з легкістю руки не встигають втомитись . Порадувала насадка для вологого прибирання яка йде в подарунок вона добре натирає підлогу не залишається розводів .
- Переваги:
- Потужний,легкий, сильно виглядає
- Недоліки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Володимир! Дякуємо за відгук та вибір техніки нашого бренду. З повагою, команда Electrolux.