- Андрей К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Всё отлично
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дуже дякую за швидку доставку!
Дитина задоволена, а це найкращий показник: )
Бажаю більше задоволених і щасливих клієнтів!- Переваги:
- Все чудово
- Продавець LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Дуже швидко отримали замовлення!
Дошка працює, все супер! Дитині 5,5 років дуже цікаво! Вже годину з нею розбирається, йому подобається!
Якість гарна- Продавець LikePrix
- Алина Т***Відгук від покупця. Продавець: LikePrix
Товар не відповідає дійсності.
Не замовляйте у даного продавця,бо він відправля товар не той що представлений на сайті!- Переваги:
- Жодних,жахливий товар
- Недоліки:
- Надіслали зовсім інше,не раджу тут замовляти,продавець дурить
- Продавець LikePrix
Доброго дня. Вибачте за незручності які Вам створили. З Вами зв'язалися та домовилися про заміну товару на той який Ви замовляли. Проблему вирішено. Дякуємо за терпіння і розуміння. Гарного Вам дня)
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: LikePrix
Спасибо за интерактивную доску, внучке очень понравилась. Заказ в предновогодние оформили и отправили быстро.
- Переваги:
- Быстро