Відгуки покупців про Глибока каструля із нержавіючої сталі 6.8л Edenberg зі скляною кришкою (EB-543)

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Відгуки про товар продавця SKL SHOP
  • Олег Б***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 9

Вкрай неприємний досвід покупки. На сайті Rozetka та на коробці вказано одну каструлю/бренд, але всередині виявилася каструля іншого бренду. Збігається хіба що кришка.

Вважаю це введенням покупця в оману: я замовляв конкретний товар, а отримав фактично інший. Якість і довіра до такої покупки нульові. Дуже розчарований, не рекомендую. Буду робити повернення

• Олена
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 15.5

Чудова кастрюля, тримає тепло!

• Продавець  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням.
      Миру Вам і гарного настрою!

• Тетяна П***

Каструля чудова. Купувала для холодцю. Дуже довго тримає тепло.

Переваги:
    Товсте дно
    • Продавець  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволеням.
      Миру Вам і гарного настрою!

• Олександра К***

Каструля гарна. АЛЕ замовила на 9л. Реально прийшла на 8л. Виробник заявив ємність на 8,6л. Посуд маломірка?! Хто купує такий же товар, сміливо у замовлені додавайте 1 літр. Посуд МАЛОМІРИТЬ, не співпадає з описом продавця!

Переваги:
    Красива каструля, зручні ручки.
    Недоліки:
    Посуд маломірка!
  • Максим С***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 6.8

Тим, хто захоче придбати цей товар, варто знати:
    1. В описі товару зазначено, що діаметр 22см, але справжній діаметр дна каструлі (площини, що прилягає до варочної поверхні) 21см!
    2. Дно каструлі нерівне (опукле), тому нерівномірно прилягає до варочної поверхні. Для газових плит ця вада не є недоліком, а от для електричних – це суттєвий недолік!

Недоліки:
    Не зовсім якісний товар
  • Оксана Щ***

Мені каструля сподобалась. Не важка, нагрівається достатньо швидко. І навіть компактна, коли забирала посилку, то не повірила, що там каструля 15.5л.:)
    Продавець швидко відправив. Дякую!

Переваги:
    Мірна шкала на 14л.
    • Продавець  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням!

• Ольга Н***

Очікувала більше. Візуально каструля чудова. Але, коли поставила на плиту (склокераміка) побачила, що дно не рівне і не прилягає до плити повністю, а лише середина.

Переваги:
    Візуально гарна
    Недоліки:
    Не рівне дно
  • Олександр Г***
    Відгук від покупця. Продавець: SKL SHOP. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 12.9

Товар дуже сподобався
    Замовляв тільки для газа а вона ще і для індукційних плит підходить та іншого
    Продавец добре запокував
    Отримав новой поштой кур'єром

Переваги:
    Багато на які плити підходить
    Недоліки:
    Поки невиявив потім допешу
    • Продавець  SKL SHOP

Дякуємо за відгук, користуйтесь с задоволенням.
      Миру Вам і гарного дня!

• Виталий К***
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 12.9

Хороший товар! Качество нормальное!

Переваги:
    Быстро привезли. Советую магазин.
    Недоліки:
    Нету.
  • Лариса Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.3

Дуже мало каструль такого обʼєму з таким діаметром. Але , знайшлася!! Дякую.
    Поки все влаштовує. Відправка та доставка швидка.

Переваги:
    Давно шукаю вузьку та високу. Саме така каструля на 5 л edenberg
    Недоліки:
    Хотілося б трішки товщі стінки, але ціна- якість
  • Вікторія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 8.6

Чудова каструля

Переваги:
    Ціна якості
  • Ярослав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 4

Придбав цю каструлю і відразу ж вирішив приготувати в ній. Іжа получилась смачною, а дно каструлі від першого ж приготування вкрилося чорними цятками і плямами. Не знаю, чи можна в ній ще готувавати? Чи відразу викинути? Чи продавець поміняє на іншу? Коробку ще навіть не встиг викинути.
    Чи можна просто повернути продавцю?

Переваги:
    Гарний вигляд, висока.
    Недоліки:
    Чорні крапки на дні після першого ж приготування. Лінійка в каструлі на 3,5л.
    • Продавець  УправДом

Доброго дня, Ярослав.
      Плями на дні каструлі з'являються через перегрів, жорстку воду або нерозчинені солі, які містяться у воді, але вони безпечні для здоров'я. Для видалення використовуйте засоби, такі як розчин оцту або соди, перекис водню, або прокип'ятіть з лимонною кислотою.
      Щоб запобігти появі плям, використовуйте тільки очищену воду, додавайте сіль у киплячу воду, не перегрівайте порожній посуд і витирайте його насухо після миття.

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: УправДом. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 6.8

Товар гарний,відповідає опису,швидка доставка, добре запакований.Дякую продавцю!Рекомендую!

Переваги:
    Легка, зроблено якісно.
  • Яна я***
    Відгук від покупця. Продавець: Wagon

каструля хороша, але після 1го використання почала іржавіти

• Владимир Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 9

Нормальная кастрюля. Для холодца то, что надо. Емкость, правда, 8,6 литра.

• Дарья К***

Чудовий сервіс ,гарна каструля!
    Але по факту обʼєм 5л,а не 5.6л

• Продавець  УправДом

Доброго дня, Дарья.
      Дякуємо за відгук і високу оцінку. Так, виробник вказує "розрахунковий" об'єм, який може відрізнятись від фактичного на 10-15%. Тому це зазначено в характеристиках товару.
      Бажаємо гарного настрою і будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
      З повагою, магазин "Управдом".

• Юрий Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Сталевий. Місткість: 7.2
  • Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 5.6

Якість товару влаштовує. Доставили швидко.

Переваги:
    Ціна. Якість.
    • Марія К***

Скажіть будь ласка скільки є літрів готової їжі?думаю що 5л.має?

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Berling official. Колір: Сріблястий із сірим. Місткість: 11

Отличная кастрюля. Жена довольна