- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Ялинка не відповідає фото, купував зелену, а прийшла зелена зі штучним снігом, який сиплеться. Якість - ціна не відповідає
- Переваги:
- Гірлянда в подарунок
- Недоліки:
- Якість, не відповідає фото
- Андрей В***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Выделяется за щет герлянды, качество ужасное.
- Переваги:
- Так сибе качество
- Недоліки:
- Плохое качество, сыпитца и ветка отпала. Горшки отваливаются не держатся в пазах, только передвигает отражают.
- Продавець MasterPrice
Шановний користувач.
Звертаємо увагу, що ялинка повністю відповідає своїй ціні та заявленим характеристикам. Виріб бюджетний, але якісний.
Гілки на ялинці закріплені спеціальними кріпильними матеріалами, які не слід розмотувати чи знімати - саме це може призвести до пошкоджень. Перед тим як писати подібні відгуки, радимо уважно ознайомитись з дизайном товару, та використовувати виріб за призначенням.
Ми відкриті до конструктивних зауважень, але просимо підходити до оцінки товару об’єктивно та з розумом.
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Купував на подарунок батькам, але коли отримав та побачив що вона не така пухнаста, то вирішив купити іншу. Але на Різдво виявилось, що у сусідських дітей не має взагалі ялинки. Там загинув дядько. Тому я з дружиною нарядив й подарував дітям. Це було справжнє диво. Чудово, що була гірлянда в комплекті. Залишилось лише прикрасити й подарувати.
- Переваги:
- Комплектується гірляндою
- Недоліки:
- Не така пухнаста як на зображенні в картці товару
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Дякую, ялинка гарна, але я думала, що буде трішки пухнастіше. Дякую за швидкість!
- Переваги:
- Гарненька, швидка доставка
- Недоліки:
- Не дуже пухнаста
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Все супер , товар відповідає дійсності
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Я нашла гірлянду не побачила у коробці
- Переваги:
- Все добре
- Недоліки:
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Дуже класна
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Чудова ялинка та чудово світиться у темряві! Кращий бюджетний спосіб прикрасити маленьке приміщення на Новорічні свята. Всім раджу.
- Переваги:
- Гарний бюджетний варіант
- Недоліки:
- Кристина С***Відгук від покупця. Продавець: MasterPrice. Колір: Зелений. Висота: 60
Ялинка прийшла така, як на фото, з гірляндою, з батарейками, за свої гроші доволі непогана)