- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена тим, як працює цей гілкоріз! Мені вже 68 років, і він мені в саду і на винограднику чудовий помічник. Легкий, ріже рівно, чисто і майже без зусиль. Дякую вам!
- Переваги:
- Всі, але дорогуватий
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купуйте щоб було хочби 1м
- Недоліки:
- Недоліків немає... Але якщо купувати то потрібно роздвижні. Я не рахую себе слабим але більше 1, 5 см потребує зусиль.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Работать этим инструментом одно удовольствие. Рекомендую
- Переваги:
- Стильный, красивый
- Недоліки:
- Не выявлено
- Блоха В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Інструмент не для роботи, а для відпочинку
- Переваги:
- Справжня німецька якість)
- Недоліки:
- Не українська якість(
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Даже в женских руках справляется с задачей до 4 см без проблем, мелкие ветки не для веткореза. Стояла задача омоложения смородины-все супер. Пока очень довольна
- Переваги:
- Срез 4 см не проблема, удобен, не тяжелый
- Недоліки:
- Надо было заказывать длиннее
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень нравится
- Переваги:
- Лёгкость резки, удобен
Ріже непогано діаметром 1 см
- Слободян Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний та міцний інструмент, легкий у використанні особливо для гілок вверху і при конкретні рослини, не треба сильно нагинатися. Чоловік у захваті
Непригодне для гілок товстіші 1см
Представник постачальникаШановний Олександре!
Зверніть увагу, що цей сучкоріз призначений для зрізання зелених гілок, молодих пагонів і лоз. Досвід десятків тисяч користувачів по всьому світу підтверджує, що цей інструмент легко зрізає з такими гілками товщиною до 42 мм.
Ми шкодуємо, що Вам не підійшов наш товар. Ви можете оформити повернення товару, звернувшись до відповідного співробітника Розетки.
Однак запевняємо, що кожен товар Гардена проходить необхідний контроль і строго відповідає заявленим характеристикам.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Переваги:
- Очень крут, качество на высоте + гарантия 25 лет
- Олександр Т***
Кому потрібна така гарантія?
Товщина більша 1см не ріже..
Представник постачальникаШановний Олександре!
- Середин И*** АлексеевичПродавець: ТЕХНОЛАН
Внушительные , тяжелые относительно , сразу чувствуется в руках - ВЕЩЬ . Думаю прослужит долго)
- Переваги:
- супер
- ТЕХНОЛАН
Очень приятно, что Вам понравился наш товар!