- АллаВідгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Крута штука - маленький, не потребує чорнил, легко підключати, друкувати і замінювати папір. Якість фото достьь непогана. Сам папір ще має липку основу, то одразу виходить фотка-наліпка.
Заліплю тепер всю хату фотками котів і чоловіка.
Відправили швидко, комунікацією з продавцем задоволена.- Переваги:
- Маленький, зручний, норм фото
- Недоліки:
- Чохол, шо в комплекті, трохи смердить
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Прогадала з розміром фото. Дуже маленькі, 1/4 стандартного фото 10*15. Якість фото залежить від телефону, яким знімали. Для хендмейду більше підійде, ніж на пам'ять у фотоальбом.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX
Хорошо супер спасибо большое вам
- Продавець VALMAX
Дякуємо за відгук)
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: AnXin market
Принтер задумка хороша, от тільки друкує з полосами. Перед друком використовувала картку для калібрування.
Чому йдуть полоси, при чому не на всіх фото. Де зелені та голубі кольори друкує вертикальні полоси.- Недоліки:
- Друкує з вертикальними полосами.
- Ксюша
Вітаю! Мені перед відправкою скинули відео, як правильно вставляти папір, щоб не було полос. Картка калібрування (разом зі стопокю фотобумаги) повинна лягти емблемою MI на каток. Ніяких проблем поки не має. Все ок. Фото чудові!
- Ушакова В***Відгук від покупця. Продавець: DigitalHub
Проблему з замовленням вирішили ( не вистачало 25 листів в замовленні, випадково переплутали) Магазин вибачився та відправив 100 листів . Претензій більше не маю. Віднеслись відповідально. Тож дякую, буду замовляти у вас ще.
- Переваги:
- Швидко відправляють замовлення, принтер добре працює з айфоном, проблем ніяких не було
- Недоліки:
- Може друкувати в рожевих відтінках ( залежить від самої фотографії) , але в порівнянні з іншими подібними принтерами друкує набагато краще за них. Тож я задоволена своїм вибором.
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka
Дуже класний і крутий принтер.Друкуємо ,задоволені.
- Данило К***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX
І так принтер прийшов дуже добрий усім рекомендую гарне відношення до покупців замовлятиму ще
- Данил К***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX
Замовив принтер виявився бракованим тепер треба відправляти продавцю цей принтер в очікуванні обміну на новий який працює ...я приберу цей коментар коли все таки отримаю свій працюючий принтер ...
Вітаю!
Щодо обміну — все відбувається згідно чинним законодавством, спочатку товар отримує продавець, після чого надсилає вам новий. У більшості випадків перед відправкою проводиться діагностика пристрою, однак у вашій ситуації ми одразу здійснимо обмін.
Щодо обслуговування та доставки: замовлення було оформлене у неділю, в понеділок його передано складом у доставку, а у вівторок вранці воно знаходилось у відділенні вашої Нової пошти.
Менеджер також оперативно відреагував на повідомлення щодо несправності — о 21:00 — і відразу запропонував варіант обміну, Ви погодились.
Ми розуміємо ваші емоції стосовно роботи принтера, але нам прикро чути, що у вас склалося враження про недостатню клієнтоорієнтованість.
Ми завжди відкриті до діалогу та робимо все можливе, щоб Ви залишалися задоволені сервісом. Як тільки отримаємо принтер, одразу відправимо новий. А після цього обов’язково протестуємо несправний пристрій, щоб з’ясувати, в чому саме була проблема.
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: OKSTORE
Все добре працює
- Лена М***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX
Хорошо спасибо большое вам
- Продавець VALMAX
Вітаю! Дякуємо за чудовий відгук.
- Лена М***Відгук від покупця. Продавець: VALMAX
- Олеся Л***Відгук від покупця. Продавець: SIMo4ka
Спасибо за посылку, заказывала чтобы распечатать на память фото своей кошки, которая недавно погибла. И естественно в дальнейшем использовать фотопринтер для печати своих воспоминаний.
Посылка пришла быстро, коробка целая, отправитель также прислал фискальный чек на вайбер. Дополнительно заказала 50 листов фотобумаги от Zink, так как в комплекте идет 5 штук.
В приложении можно отредактировать фото, добавить/убрать рамку, добавить какой-то фильтр. Так же есть предупреждение, что качество может быть плохим если сама картинка темная или некачественная.
Единственное, фотографии немного светлее выходят, но это не такой критичный минус, передает свою атмосферу.
Примеры фото прилагаю.- Переваги:
- Скорость печати
- Продавець SIMo4ka
Дякуємо за покупку, Олеся. Будемо раді бути корисними Вам і в майбутньому!
- Анастасія
можете підказати, який папір купували?