- Ярослав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий
Мучився з підголівником цього крісла півтора роки. Коли виробник в черговий раз написав мені, що немає варіантів якось його замінити - зняв, буду без нього. В цій моделі підголівник критично вузький - всього 26 см, найвужчий серед всіх моделей! Він загнутий вперед по боках, і внаслідок його вузькості неможливо сидіти в навушниках (а в мене не такі вже і великі), та і взагалі крутити головою. Шия замість відпочивати постійно через нього в напрузі! Без навушників ще можна жити, ну але це нісенітниця.
В іншому кріло непогане, я б рекомендував цього виробника АЛЕ ТІЛЬКИ НЕ ЦЮ МОДЕЛЬ! В них є багато моделей з ширшими підголівниками (правда не знаю чи у всіх піднімаються підлокітники, для мене це важливо).
Якби я знав наперед такий ньюанс то нізащо не купив би цю модель.
Зараз є стійке бажання нашаманити собі самому щось з того підголівника, щоб хоч якось було зручніше, але це явно не те чого очікуєш від крісла за таку ціну- Переваги:
- Піднімаються підлокітники. Всім хороше крісло крім одного
- Недоліки:
- Критично вузький підголівник!
Добрий день! Нам щиро прикро, що саме підголівник настільки вплинув на комфорт і загальне враження від крісла у вашому випадку.
Хочемо зазначити, що підголівник у цій моделі має індивідуальне кріплення, тому елементи від інших крісел, на жаль, не сумісні. Також бачимо, що з Вами вже спілкувався відділ сервісу. Оскільки ця ситуація не є сервісним випадком, можливості заміни в рамках гарантії, на жаль, немає.
Дякуємо, що відзначили загальну якість крісла. Ваші зауваження обов’язково врахуємо та передамо для подальшого вдосконалення моделей.
- Манойло В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Зручне, легко скласти, підлокотники і підголовник мега зручні
- Богдан П***
А зараз як справи? Чи не прогнулась сітка? Інші якісь приколи вилізли чи все гаразд?
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брак деталі
- Переваги:
- Поки не бачу
- Недоліки:
- Брак деталі
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже зручний після DXRacer. 10/10
- Переваги:
- Зручний, не скрипить, естетичний
- Валерій Г***
Вітаю!
Підкажіть, будь-ласка, а як тут з підтримкою спини, зручно?
Не регулюється глибина посадки, наклон-кут спинки? - Богдан П***
- Олександр
Пишу доповнення через рік. Не раджу нікому, Крісло не протримались навіть 1 рік. Лопнула задня спинка на місці кріплення. Не раджу нікому
- Користувач К***Відгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Жовтогарячий
Стан сідушки після пів року сидіння в джинсах, більше підходить для дому ніж для офісу
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Не для офісу, для дому
- Продавець EVO+
Дякуємо Вам за відгук!
- ЙцукенВідгук від покупця. Продавець: EVO+. Колір: Жовтогарячий
Все добре, піднімаються ручки
- Продавець EVO+
Щиро вдячні Вам за відгук!)
- ВасильПродавець: Rozetka. Колір: Блакитний
виглядає ніби норм, підтримка попереку і підголівник є, але підголівник фіксується дуже слабо, якщо трохи сильніше спертись - зміщується. підлокітники мені не підійшли, вони піднімаються але якщо їх підняти то вони впираються в руки, пробував розібрати трохи крісло щоб зняти їх - не вийшло, пробувати більше мабуть не буду бо метал в який закручені болти які кріплять спинку зроблені з пластиліну, 1 з болтів вже не затягується, залишу як є інакше прийдеться сильно колхозити... імовірно прийдеться відрізати підлокітники. Також є питання до фіксації спинки крісла, крісло на 3ку, своїх грошей як на мене не вартує.
- Богдан П***
А зараз як справи?