Сквалан — це стабілізована форма сквалену, він проявляє стійкість до кисню, води та різких змін температури. Завдяки чому сквалан у косметиці слугує чудовим інгредієнтом, джерелом вітаміну Е, бета-каротину та коензиму Q10 з масою позитивних впливів на шкіру та чудовим засвоєнням у ній. Сквалеон входить до складу себуму (шкірного сала) і становить частину ліпідної мантії шкіри, нашого захисту від зовнішніх агресивних чинників. добре вбирається в шкіру та підсилює її природний бар'єр, запобігаючи втраті вологи. Шкіра залишається м'якою та гладкою. Оливковий сквалан має цілу низку позитивних ефектів: - пом'якшення; - інтенсивне відновлення;- підвищення еластичності;-живлення, зволоження, вологотримання;- антиоксидантна дія, захист від негативних зовнішніх впливів; - усунення тьмяності, шорсткості та загрубілості; — протистояння ознакам передчасного старіння;- зменшення чутливості. Скваланова олія легка, не комедогенна, не викликає алергії та підходить для будь-якого типу шкіри. Дуже швидко вбирається й не залишає відчуття жирності на шкірі. Допомагає боротися з бактеріями на шкірі, що може знизити кількість прищів та інших проблем зі шкірою. Сквалан робить шкіру м'якшою та пружнішою, що може зменшити ризик утворення мімічних зморщок.
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!