Працює згідно опису. Чомусь Віндовс його бачить як G3010, проте це на роботу не впливає.
Дуже класний принтер, взяли доньці на день народження. Вона дуже задоволена, принтер друкує відмінно! По інструкції все налагодили досить швидко, складнощів не було. Дякую !
Спасибі, Катерина, за відгук та оцінку! Нам приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаєм і надалі приємного користування принтером і чекаємо на Вас знову в нашому магазині за покупками.
Товар супер, как для такого принтера цена нормальная. Комплект хороший
Принтер хороший, друкує швидко, в комплекті йде фарба, 2 картриджі, шнур, підтримує друк через телефон та компʼютер
Все добре, продавець швидко зв'язався і відразу ж відправив. Працює чудово, для моїх завдач підходить. Фото не друкувала. Бонусом іде фарба, що дуже втішило.
Легкий у використанні та встановлені навіть для початківця. Повністю відповідає своїй ціні. Має великий функціонал, кожен раз автоматично підключається до ПК\ноутбуку після встановлення драйверів. Легко заправляти, легко міняти комплектуючі. Проблем з продавцем та доставкою не було.
Найкращій у співвідношенні ціна/якість. Нарікань -0!!!
Відправили швидко, працює вже декілька місяців все супер
Супер. Донечка задоволена.
Все гарно працює
Вибором задоволена, працює справно, налаштування легке і зрозуміле. Продавець швидко вийшов на зв'язок і додатково надав інформацію, яка цікавила
Документи друкує добре .
Від принтера в 21 сторіччі можна було очікувати більшого. Перше налаштування зайняло біля 2х годин! При тому, що я далеко не новачок. Маю доволі специфічну мережу, і при першому підключенні принтер "підчипився" до точки з фільтром за MAC адресою. Перерив всю документацію - ніде не зазначений МАС, ніде не визначено як скинути налаштування, якщо перше налаштування не спрацювало. Спробував пити на сайт Canon - по моделі помилки в посиланнях - сторінка не існує! Знайшов старий USB шнур для принтера, нагуглів WIFI connection Assistent, нагуглів шаманський алгоритм скидання налаштувань, НАГУГЛІВ пароль адміна (може варто в інструкції про все це написати??). Все налаштував - з телефона з ноута все запрацювало. Зараз запустив на друк документ - принтер не в мережі (з ноута WIN 11), хоча вебінтерфейс є (не проблема з'єднання), а в телефоні він онлайн.
PS wifi 5g - не підтримується.
PPS якщо бажаєте поберегти нерви - оберіть щось інше
PPPS попередній МФП EPSON з кустарним СНПЧ пропрацював більше 10 років. Пережив 4 скідання "памперса" і я не уявляв, що більш сучасний девайс може бути настільки недружнім до користувача.