Картка Rozetka

Відгуки покупців про Точилка для ножів і ножиць ручна точильний верстат 3 в 1 для сталевих і кермачієскіх ножів Kayfovo RE-3 Black

Оцінка користувачів 4.82/5
на основі 84 відгуки
  • светлана м***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

гарна якість за помірну ціну

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сірий

Металеві ножі точить не погано, а от керамічні - зовсім ні

• Станислав Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Повністю виконує свої функції.

• Андрій Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Точилка дуже зручна у використанні: не сковзить, зручна ручка, легко користуватись літній людині. Очікував дещо кращої заточки, але мабуть це вже вимоги до більш дорогих девайсів. Ключове побачимо з часом - скільки прослужать заточувальні елементи. Поки задоволений. Ставлю

Переваги:
    Точилка дуже зручна у використанні

• Долгополов Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Заточив пару ножів. Точить не супер але терпимо. Спдобалась.

• Марк Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Пользуемся точилкой пол года,точит хорошо,пока что вопросов нет

• Ольга

Дякую , чудова точилка. Якісна , компактна. Дуже задомовлена

Переваги:
    Зручна, якісна

• Володимир Ш***

Варте своїх грошей

• Ігор В***

Добра точилка, сподобалась.

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сірий

Переваги:
    Зручна у використанні
    Недоліки:
    не помітив
    • Продавець  Lemeshop

• Ярослав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Точилка суперова, аж стружка з ножа летить коли точиш, пару рухів і ножі як нові, рекомендую!

• Альона М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

все чудово,користуємося, точилка зайняла своє почесне місце на кухні

• Татьяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сірий

Важлива річ на кухні. Якість хороша, зручно.Задоволені покупкою.

Переваги:
    Розмір і якість

• Оксана Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Очень хорошая точилка, довольна!

• Сергій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Точилка . Після відео як точити на таких точилках відмінно справилась із завданням. Відправили швидко.

• Валентин Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Замовляв товар місяць тому. Дуже задоволений! Точить ножі дуже добре!

• Йосиф В***

Завдання виконує. Надіслали оперативно

Переваги:
    Завдання виконує
    • Продавець  Lemeshop

• Сергей Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Спасибо, посылка быстро приехала, точит хорошо, главное аккуратнее после заточки, с не привычки можно порезаться, что и произошло)))

Переваги:
    Отлично точит
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Lemeshop

• Ростислав

Топ за свої гроші

• Марина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Цілком задоволена, якісно та швидко точить ножі

Переваги:
    Дуже швидко та якісно точить

• Валерій
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Добре точить- нарешті, ножі гострі! Дякую

Переваги:
    Швидко та якісно точе ножі!
    • Продавець  Lemeshop

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Дуже задоволена. Точилку швидко відправили, зручна доставка у потрібне відділення Розетки. Гарно точить ножі, я задоволена.

Переваги:
    Зручна у використанні, точить гарно ножі і до речі ножниці теж

• Юрий

Все ок

• Б. Д***

Гроші у смітник

Переваги:
    Недоліки:
    Не точить
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за відгук
      Шкода, що точилка не виправдала очікувань. Для кращого результату важливо правильно використовувати слоти:

1 – грубе заточування,

2 – точне вирівнювання,

3 – полірування.
      Також є окремий слот для ножиць.

Більшість користувачів задоволені результатом після кількох проходів. Якщо виникли труднощі — звертайтесь, допоможемо або підкажемо відеоінструкцію.

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Сірий

Дуже класна точилка, хочу ще замовити.

• Лариса М***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

марна трата грошей, зовсім не точе ножі

Переваги:
    нема
    Недоліки:
    не точе ножі
    • Продавець  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що точилка не виправдала ваших очікувань. Можливо, проблема пов’язана з типом або станом леза, адже ця модель розрахована на певні види ножів і не підходить для сильно пошкоджених або спеціалізованих лез. Будь ласка, напишіть нам, щоб ми могли допомогти з порадами щодо використання або запропонувати інший варіант, який краще підійде під ваші потреби. Ми цінуємо вашу думку і готові знайти рішення.

• Наталья М***

Сподобалась

Переваги:
    Гарно гострить і легко

• Юля К***

Все добре. Гарна точилка

• Александр П***

Быстро точит

Переваги:
    Быстро точит

• Михаил Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Хороша точикла за свої гроші

Переваги:
    Ціка, якість, швидка доставка
    • Продавець  Lemeshop

• Артем В***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Нужно быть осторожным с ножами ,стали после заточки очень острые

Переваги:
    Можно быстро наточить

• Ігор С***

Купив й получив вчастно.
    Вже не один раз користуюсь й все чудово точтить

Переваги:
    Компактна.надійна й ціна
    Недоліки:
    Не виявив .
    • Продавець  Lemeshop

• Роман Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Точилка со своими функциями полностью справляется. Рекомендую

• Татьяна
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Присоединяюсь к положительным отзывам. Очень полезная вещь на кухне, компактная и простая в использовании. Большой плюс, что точилка подходит также для керамических ножей. Рекомендую.

Переваги:
    Качество, акционная цена, быстрая доставка

• Елена Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Гарна точилка. Швидко доставили і ціна нормальна.

Переваги:
    Ціна і якість
    Недоліки:
    Поки не виявили
    • Продавець  Lemeshop

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Lemeshop. Колір: Чорний

Точилка свої функції виконує добре,я задоволений!

Переваги:
    Гарно та швидко точить!!!
    Недоліки:
    Немає!!!
    • Продавець  Lemeshop