Відгуки покупців про Сухий корм Taste of the Wild Pacific Stream Canine Formula з лососем для дорослих собак усіх порід із чутливим травленням 5.6 кг

Оцінка користувачів 4.13/5
  • Наталія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Нажаль моя собачка не їсть

• Полина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: AMZip Care. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

гарний корм

• Продавець  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Іван А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.2 кг

Отримав цей корм, і був неприємно вражений – на упаковці стерте маркування терміну придатності та/або дати виготовлення.
    Це харчовий продукт для тварин, і таке порушення є абсолютно неприпустимим.
    Відсутність дати — це пряме порушення закону та може нести ризик для здоров’я тварини.

Звернувся в підтримку Rozetka, але отримав відмову у поверненні коштів, аргументовану тим, що “упаковка розкрита”, хоча проблема була виявлена одразу після отримання.

Прошу бути уважними. Якщо поважаєте здоров’я своєї тварини !

Переваги:
    Недоліки:
    Небезпечний продукт – стерте маркування терміну придатності!

• Анна В***
    Відгук від покупця. Продавець: BaksPetBarsik. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 390 г

Корм купувала для йорка. Підмішувала до сухого, так тарілка кожного разу була повністю вилизана :)
    Дуже сподобався песику, але від нього виникала спрага і собаку доводилось виводити гуляти тричі на день або витирати калюжі.

Переваги:
    Якісний, чудовий склад, подобається собаці
    Недоліки:
    Виникає спрага, собака більше пʼє води
  • Оксана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Diamond. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 2 кг

Чудовий корм, собака їсть з апетитом

• Олександр К***

Корм моему щенку понравился ,а это самое главное спс компании !Буду заказывать...

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Opti Mix. Кількість в упаковці: 1. Вага 1 шт: 12.2 кг
  • Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага 1 шт: 13 кг