Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Прокладки щоденні Kotex Ultraslim Deo, 20 шт (5029053548241)

Оцінка користувачів 2.33/5
  • Светлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: the Blue Elephant. Кількість в упаковці: 20

По-перше, не знаю як кому, але я ніякого DEO у т.ч. приємного запаху взагалі не почула, по-друге, вони не пропускають повітря, не дихають. Дуже шкода., але я була націлена на ці показники, коли купувала...Більше не куплю

Переваги:
    Тоненькі
    Недоліки:
    є
  • Інна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56

Мне не понравились они настолько тонкие что просвечиваются. Раньше были лучше.

• Ніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56

Обожнюю котекс. Зручні, тонесенькі, приємний запах. Окремо хочу відмітити упаковку - зручно, що можна її повноцінно закрити після відкриття, якщо раптом треба взяти з собою в дорогу.

• Лиза И***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56

Это моя любимая ТМ прокладочек. Тоненькие, крепятся надежно на трусиках. Дискомфорта не доставляют. Запах приятный, ненавязчивый. Поверхность нежная на ощупь. Аллергии и раздражения не вызывают. Одни достоинства!

• Світлана К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 56

Ультратонкі щоденні прокладки з приємним, легким ароматом. Має ніжну поверхню, виготовлену спеціально для інтимних зон. Використовую часто, гарно поглинають виділення, велика упаковка, вистачає надовго. Приємна ціна.