Лише 4 години вражаючих знижок!

Відгуки покупців про Навушники Lorgar Noah 501 Black (LRG-GHS501) (LRG-GHS501)

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Долішний Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Користуюся вже деякий час, скажу наступне: під час розпаковки одразу помітно неякісну констркуцію, аброшури досі мають вм'ятини, звук більш-менш. Мікрофон - напевно найгірша частина, тихий, щоб нормально було чути - треба досить голосно говорити. Як на мене, за такі кошти, можна і кращу продукцію робити

Добрий день, Любомир!
      Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми завжди уважно ставимося до відгуків наших покупців, саме вони допомагають нам стати кращими.
      Якщо у Вас виникнуть запитання або потрібна буде додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Нікіта С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Для ігор на комп'ютері не підходять! Нормально їх використовувати можно тільки з телефоном. Звук за свою ціну так собі, а про мікрофон взагалі мовчу.

Переваги:
    Гарний зовнішній вигляд.
    Недоліки:
    Поганий звук за свою ціну.

Добрий день, Нікіта!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Ми завжди уважно ставимося до відгуків та побажань наших покупців, саме вони допомагають нам стати кращими.
      Якщо у Вас виникнуть запитання або знадобиться додаткова інформація, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Павел

У більшості не дуже дорогих бездротових навушників, звук з мікрофоном буде досить часто гірше ніж у дротових аналогів.
      Від частини і через те, що блютуз абдатор не може одночасно передавати якісний стеріо звук з працюючим мікрофоном у навушниках (Тільки моно звук передається під час використання мікрофона).
      Якщо вам потрібні навушники з нормальним мікрофоном і трохи кращим звуком, то просто візьміть щось із провідних аналогів за ту саму суму.
      Або візьміть навушники без вбудованого мікрофона і візьміть окремий великий мікрофон.

• Олег П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Купував пів року назад в травні 2023. Навушниками був цілком задоволений дизайн і звук на висоті, не вистачало лише переключення треків з допомогою кнопок.
    Наразі перестав працювати правий наушник. Оформив заявку на сервіс, надіюсь, що оперативно замінять/відремонтують або повернуть кошти.

Переваги:
    Дизайн, звук.
    Недоліки:
    Через пів року експлуатації перестав працювати правий наушник. Не вистачає кнопки переключення треків.

Добрий день, Олег!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Lorgar. Розуміємо, як Ви засмучені. Якщо у Вас виникнуть додаткові питання щодо гарантійного обслуговування, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Олександр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Непогані навушники з якісним звуком, але не для меломанів, що логічно. Амбушюри середні, не найприємніши на дотик, але й не неприємні. Просто середні. За цю ціну - більш ніж ок. Дуже зручно, що можно підключити дріт.

В бездротовому режимі затримка не відчувається, але це суб'єктина оцінка. Можливо у когось буде інакше, а мене все влаштовує.

З суттєвих недоліків: не вимикається підсвітка, і ні, потрійне натискання кнопки "М" нічого не робить, а заряду вистачає приблизно лише на добу, за умови, що принаймні 8 годин за 24 вони вимкнені. 58 годин - це абсолютно нереалістична оцінка, навіть 24 години не факт, що пропрацюють. Менш суттєвий недолік: коли навушники заряджаються, не працює бездротовий режим. Тобто потрібно одразу два дроти підключати для того, щоб і заряджати, і слухати, коли вони розрядяться - 3.5 мм та usb.

Переваги:
    якісний звук, легкі, є дротовий режим
    Недоліки:
    Не можна вимкнути підсвітку, не працює bluetooth під час зарядки, фактичний час бездротового режиму набагато менше 58 годин
      Представник бренду

Добрий день, Олександр! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися з покупцями своїми враженнями. Щоб увімкнути або вимкнути підсвітку, утримуйте кнопку М на 2 секунди. Бажаємо приємного використання!

• Олександр Д***

Дякую за відповідь. Це допомогло. І одразу автономність покращилась у багато разів. Шкода, що відгук не можна відредагувати

• Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Рекомендую дані навушники для покупки.
    Зручні в використанні, швидко конектяться до пристроїв, а також передають звук в обидва боки без видимих затримок. Поки не перевірив чи є можливість підключатися одразу до 2 пристроїв.
    Радує те, що мікрофон на кабелі, який гнучкий та виставляється в зручній позиції, також при потребі мікро можна сховати і тоді він не заважатиме.
    Сидять на голові зручно, регулювання достатнє, але після 3-4 годин використання, потрібно робити перерву, бо відчувається тиск на голову, хоча навушники виставлені на максимальний розмір голови.
    Добре тримають заряд, на даний момент використовую тиждень, щодня по 3-4 години роботи, але ще не встигли розрядитися.
    Окреме дякую за підсвітку, вона приємна та не ріже око, але поки що не знайшов як її вимикати чи перемикати з режиму блимання на постійне свічіння.
    Загалом навушники мене радують, це була перша покупка товару компанії Lorgar, зауважень не маю)
    Ще й встиг урвати по знижечці))

Переваги:
    швидкий конект до пристроїв, гнучка позиція мікрофона, мікрофон ховається, добре тримають заряд, приємна підсвітка, зручно сидять на голові
    Недоліки:
    після 3 годин використання відчувається тиск на голову, не вистачає опису усіх функціональних можливостей навушників

Добрий день, Максим!
      Вдячні Вам за придбання продукції Lorgar. В цій моделі навушників не передбачене підключення до 2-х пристроїв одночасно. Стосовно підсвічування, його можна лише увімкнути чи вимкнути, для цього потрібно три рази швидко натиснути кнопку М.
      Дякуємо, що поділилися своїми враженнями стосовно користування навушниками від Lorgar, хотіли б зазначити, що всі люди унікальні, тому універсальної гарнітури немає. Але серію гарнітур Noah ми зробили максимально легкою і компактною та сконструювали її таким чином, щоб вона щільно сиділа на голові навіть при ходьбі, завдяки чому ця гарнітура максимально мобільна та комфортна. Якщо на Вас вона сидить занадто щільно, ми допускаємо, що з часом амбушури трохи притиснуться і зроблять ваші сесії комфортнішими. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні.
      Якщо ж виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Михаил С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

В общем за такую цену приятно удивлен,по поводу микро сказать ничего ибо не користуюсь.

Переваги:
    Приятный звук,но баса многовато,(Dolby Atmos для Windows решает,правда софт платный).Неброская и отключаемая подсветка.Отличное качество литья пластика,складное оголовье
    Недоліки:
    Текст с описанием на коробке и в инструкции нечитаем ибо буквы микроскопические.

Добрий день, Михайло!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Lorgar. На сайті lorgar.com.ua в карточці товару Ви можете знайти інструкцію до цієї моделі навушників та ознайомитись з деталями. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Богдан М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Зручні навушники, непоганий звук. Нема сенсу брати для ігор з мікрофоном, адже блютуз не може передавати одночасно стерео звук, та голос з мікрофону (краще взяти з радіоканалом) Попався екземпляр в якого не працює мікрофон через провідне з'єднання

Переваги:
    Зручність, ціна

Доброго дня, Богдан!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Lorgar. Для того, щоб розібратися в ситуації з роботою мікрофона через провідне з'єднання нам потрібно більше інформації. Прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Назарій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Навушники непогані, по звуку досить таки хороші. Все ок в них, окрім мікрофона, ніякий. Тому зробив повернення, не підходе таке(

Переваги:
    Якість збірки, звук, комплектація, Tupe C зарядка, безпровідні.
    Недоліки:
    Жахливий мікрофон.

Доброго дня!

• Наталья Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black

Чудові навушники, голова та вуха від них не втомлюються, добре тримають заряд, звучання на хорошому рівні, мікрофон випробувати довелося всього декілька разів, але показав він себе добре. Придбанням дуже задоволені.

Добрий день!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Lorgar. Бажаємо завжди відмінних результатів з технікою нашого бренду!

• Михаил П***

Класс !

Вітаємо Вас, Михайло!
      Дякуємо за відгук і високу оцінку техніки Lorgar. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!

• Дмитро О***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Мені подобався звук алепрослужили вони недовго,купляв 10 червня минулого року то було круто мати,коли зламалися не доходили руки до ремонту,тільки зараз дійшли і навіть так вони не підлягают ремонту по гарантії,все ж дякую за ті 2 місяці експлутації,прикро що навушники за такі гроші так швидко ламаются и проблеми в середині пристрою,навушники не падали,і більше часу були в коробці.НЕ РАДЖУ

Переваги:
    працювали в мене 3 місяці при правильному використанні навушників
    Недоліки:
    купа,не надійні,проблеми з проводом та через 3 місяці експлутації перестав працювати лівий навушник на проводі а на блютузі перестав працювати правий,почав репіти один і другий навушник

Доброго дня, Дмитро!
      Розуміємо, як Ви засмучені. На навушники діє гарантія у 24 місяці, в разі виникнення несправностей, ми рекомендуємо звернутися з повним комплектом та чеком про оплату за місцем придбання для діагностики і в подальшому обміну чи ремонту в рамках гарантії. Також Ви можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посилання Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Максим
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Мякесенький обід робить свою справу і рятує голову від тиску, бо до цього було тверде поголівія і це жесть. Після цих не болить голова, навіть коли довго в них сиджу. Більше нічого грандіозного відмітити не можу, нормальні навушники, добре пакування, все на фото продемонстрував

Вітаємо, Максим!
      Ми дуже раді, що Ви обрали техніку нашого бренду та поділились фото, високо оцінивши якість цієї моделі навушників від Lorgar. Бажаємо Вам відмінних результатів у подальшому користуванні!

• Інна

Погоджуюсь, дуже зручні, у чоловіка такі ж самі навушники, я ними теж користуюсь)))

Добрий день, Інна!
      Дякуємо, що вирішили поділитися своєю думкою. Користуйтесь з задоволенням!

• Влад К***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

В іграх при стрімах особливо в шутерах звук відстає від пострілів. Через три місяці користування просто тріснуло справа над навушником де він згинається і все тепер він повноцінно не фіксується до голови це при тому що до навушників ставлення було дуже ніжне їх не розгинали нічого не робили. Не якісні за таку ціну можна пошукати краще. Дарма кошти викинув.

Недоліки:
    Не якісні

Доброго дня, Владислав!
      Дякуємо за зворотний зв'язок, шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація. Для того, щоб розібратися в цьому питанні, нам потрібно більше інформації, рекомендуємо звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Влад К***

Я до речі з'вязався за тим посиланням мені сказали що ви продавець і по цим всім питанням до вас.

Вітаємо!
      В цьому випадку рекомендуємо звернутися за місцем придбання пристрою для діагностики і в подальшому обміну в рамках гарантії, разом з навушниками надати повний комплект і чек. Якщо виникнуть додаткові питання, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Назар М***

Купляли мені на подарок.
    За свою ціну звук не поганий, мікрофон середняк.
    Але після 2 місяців користування, почав тупити Bluetooth, під час гри сам виключався і включався. Драйвера оновлював, не помогло. До телефона не зміг підключитися, так як до цього використовував тільки на ноуті. Підключив оригінальні аірподси, все працює. Проблема в наушах. Викинув, не рекомендую брати.

Переваги:
    Звук. Акумулятор
    Недоліки:
    Мікрофон середняк. Bluetooth лагає

Доброго дня, Назар!
      Для того, щоб розібратися в питанні щодо підключення навушників через Bluetooth, нам потрібно більше інформації, прохання звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланнята більш детально описати ситуацію.Наші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• Ілля Л***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Непогані за свої кошти навушники, про проблеми з мікрофоном тут вже писали

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Мікрофон

Доброго дня, Ілля!
      Дякуємо, що знайшли час, щоб написати відгук та поділились враженнями стосовно використання цієї моделі навушників від бренду Lorgar, нам важливий зворотний зв'язок від наших клієнтів. Якщо виникнуть додаткові питання щодо експлуатації, Ви завжди можете звернутися в службу підтримки на офіційному сайті виробника посиланняНаші спеціалісти обов’язково зв’яжуться з Вами та допоможуть.

• frozzerd b***
    Продавець: Rozetka. Колір: Black

Дуже круті навушники з гарним мікрофоном, м'які та приємні амбішури.

Переваги:
    ціна, зручність

Добрий день!
      Дякуємо Вам за придбання продукції Lorgar. Бажаємо приємного користування і відмінних результатів!