- Михаил К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 0.8
В опису написано що виробник Німеччина, не правда, Китай, заводить розетка в оману
- Недоліки:
- Не вірний опис
Вітаємо, Михайле! В описі характеристики вірні. Країна-виробник товару - Китай та Країна реєстрації бренда - Німеччина.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 0.6
Супер. Идеально на два чая или три яйца. Ручка остается холодной.
- Переваги:
- Сделано прямыми руками
- Недоліки:
- Я бы крышку купил, если бы была
- Представник бренду
Дякуємо за зворотний зв'язок. Приємного користування.
- Костянтин І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 0.8
Прикольний ківш. Мені подобається. Дизайн ківша є стильним і сучасним. Доставили на наступний день, без пошкоджень.
- Переваги:
- Зручний у використанні
- Представник бренду
Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку. Щиро вдячні за те, що поділилися своїми враженнями.
- Ева Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 1.3
Все супер, очень полезная вещь на кухне. Удобно выливать из него, жидкость не проливается. Товар хорошего качества.
- Переваги:
- Красивый
Дякуємо за зворотний зв'язок. Приємного користування.
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 0.6
Хороша якість. Не ржавіє. Миється легко. Гарно виглядає. Підходить для всіх видів плит, а також можна мити в посудомийній машині.
- Переваги:
- Сталь
- Представник бренду
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 2.6
Матеріали хороші, зручно наливати через носик. Готую в ньому соуси для основних страв. Не пригорає.
- Переваги:
- Зручно користуватись
- Недоліки:
- Шкода не йде кришка в комплекті
Дякуємо за високу оцінку. Ваш відгук цінний для нас.
- Юлия Х***
Інна, Вам чесно-чесно зручно наливати через носик у цьому ковші? Я аж сама відгук написала, як Ваш прочитала, не втрималася...) Цей носик реально такий, що краще б нього не було. Все стікає по стінці на стіл... Хоча молоко не пригоряє, це правда. Але налити його нормально неможливо... чи може я підробку купила, але у мене декілька каструль Кела. лейби та наліпки однакові...
- Наталия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 1.3
Шикарный ковш! Цена соответствует качеству. Удобный. Ручка не нагревается.
- Переваги:
- Удобный
- Недоліки:
Ваш відгук цінний для нас. Дякуємо, що поділилися з нами своїми враженнями.
- Дарина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 1.3
Ківш чудової якості, гарний дизайн, дуже зручний. Дякую за швидке відправлення.
- Переваги:
- Завдяки носику зручно наливати
Дякуємо за зворотний зв'язок. Приємного користування.
- Дмитрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 1.3
гарний ковш, питань нема
- Александр А***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 1.3
Додаткові фото. Нажаль не можу додати в попередній відгук.
Вітаємо, Олександре! Вдячні за фото, з приводу ручки, за сплавом вона теж 18/10, як і ківш. Але вона лита, можливо тому й виникають питання з дотиком. На рахунок мірної шкали, все повинно бути в нормі. Перепровірте, будь ласка, з вагою або мірною склянкою.
- Александр А***Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий. Місткість: 1.3
Гарний ківш, але відмітка кількості рідини всього одна на 0.5 л. Навіть на 1 літр не зробили, сам здогадайся. І навіть ці 0.5 не реальні. Наливаю повну, майже з верхом, банку 0.5 л і до риски ще доходить. Ручка, схоже не нержавійка, якийсь сплав. Сподіваюсь не поржавіє та не відпаде. Гарна річ, але ж такі дрібниці не дають комфортно користуватись. Тим більше за такі гроші. Якби перед покупкою бачив вживу не взяв би.
- Переваги:
- Час покаже.
- Недоліки:
- Неправильна та недостатня розмітка, ручка з невідомого металу, відсутність кришки, ціна завищена.
- Ганна А***
Це ж не Kela!
Вітаємо, Олександре! Доповніть фото, будь ласка. Також ручку сфотографуйте. З цієї фото не зрозуміло що це за ківш. Дякуємо
Ганно, це Kela! Але ківш, інший за розміром. Він не належить до даного товару. Дякуємо за коментар.