Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Туалетна вода Antonio Banderas Blue Seduction чоловіча 100 мл (8411061636268)

Оцінка користувачів 4.25/5
  • Вадим Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Придбав дану водичку. Що можу сказати... Запах сподобався. Свіжий, приємний, не різкий. Стійкість - середня. Але виникли питання по оригінальності продукту. Батч-код пробивається. Водичка по цьому коду виготовлена більше року назад. Але... Флакон в коробці теліпається, наче муха в сірниковій коробці. З кришечкою флакону ситуація та ж сама: торохкотить на флаконі просто жах!
    Взагалі дуже хотілося б побачити від працівників Розетки, якісь суттєві докази оригінальності цього парфюму, а не лише фразу, що Розетка торгує лише оригіналом. Я теж можу сказати, що я нащадок англійської королеви і що з цього??!!
    Шановні менеджери Розетки покажіть прямо ось тут, в коментарях, офіційний документ, який підтверджує оригінальність даної продукції! Адже у сотень ваших клієнтів виникли сумніви...

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Є питання по стійкості, та якості флакону

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Вадим Г***

Знову Розетка запевняє...)
      Мені (і багатьом іншим вашим покупцям) потрібні не запевнення, а ОФІЦІЙНИЙ ДОКАЗ оригінальності!
      Невже так складно його тут прикріпити?! А може його просто немає?! Адже ваше постійне ігнорування цього питання, лише посилює думку про те, що магазин продає не оригінальну продукцію!

• Марія

запросіть у них в підтримці, мені по іншому товару на електронку слали

• Tic T***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Итак, развею сомнения, которые выражаете на всех сайтах в отзывах касательно этой воды. 1. На счет батч кода . Бренд внес изменения по кодировке своей продукции(т.е. пока он не проверяется грамотно). По поводу того,что вы вбиваете ,а вам показывает,что вода 2010 года ,это не правда, хотя бы потому,что вводите вы код без буквы,а только цифры. ВАЖНО!!! Буква в данном случае отвечает за год производства. Например, C - 2016 год, D- 2017 год, E - 2018 год. 2. Были в комментах "специалисты", которые кипишь поднимали касательно фейка, потому что их флакон 200 мл оказывается без рифленого дна. Так вот именно во флаконах объемом 200 мл дно не рифленое. Мне по-человечески жаль сотрудников магазинов с репутацией (без названий,чтобы не было рекламы), которым приходится доказывать бумагами,что товар качественный, так же приходится осуществлять возраст денег, т.к. кому-то показалось ,что вода фейковая. Еще раз, нет ничего дороже репутации, не будут магазины с именем толкать реплики по цене оригинала. Прежде,чем выражать обеспокоенность воспользуйтесь гуглом, попытайтесь разобраться прежде чем принимать импульсивное решение.

Переваги:
    Аромат(прекрасное сочетание дыни и черной смородины),цена,цвет парфюма,форма флакона
    Недоліки:
    Стойкость конечно не "фонтан", но это проблема и многих дорогих ароматов
    • Панас Ю***

Як любитель парфумері зі стажем заявляю, що запах далекий від оригіналу. Стійкість до 30 хв. Більше того, навіть експерт розетки виклав протерміновані висновки Держ сан-епідем експертизи.

• Володимир П*** Стриж

Любитель не значить спецiалiст. Я вже в четверте замовляю цю туалетну воду i завжди оригінальна продукцiя хорошої якості.

• Александр П***

Оригинальный, но просроченный товар.

• Николай
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

мнe привeзли оригинал, запах отличный.По стойкости эти духи не на 5. Но они сами по себе такие.К концу дня у них чувствуется легкий аромат.
    Как отличить оригинал от подделки... мне рассказали, и я Вам расскажу, так вот
    на самом распылителе (у оригинала любых брендовых духов )есть цыфры, они очень маленькие, можно уидить с лупой или у кого хорошее зрение.

• Валентина Р***

Присутствие, или отсутствие каких либо значков на распылителе никаким образом не определяет оригинал духов.

• Руденко А***

ахах, да это размер отверстия распылителя маркируется и никакого отношения к духам оно не имеет

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Отличный запах, держится пол дня.
    Со временем запах менее стойким кажется, из-за того, что привыкаешь к нему)

рекомендую!)

Переваги:
    Отличный запах
    • Владимир

Два часа это не пол дня.

• Вика
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 200 мл з EU

Дякую Розетка дуже задоволенI…200мл цена супер… не пIдвели…до Перемоги!

Переваги:
    Недоліки:
    Немае
  • Гарик

Отличная вода! Пить не очень, а запах супер! Рекомендую
    Топчик за свои деньги

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Пить воду невозможно
    • Евгений

Почему не очень пить!Я как дорогой виски потягиваю на праздники 2 в одном и запах и приход)!

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Хороший аромат. Приємний, невибагливий і ненав'язливий. Пшикнув і забув. Колись вже мав такий і захотів знову. Не важкий і досить свіжий. Думаю на весну-літо якраз підійде.
    Перевірив по бар-коду - вік два роки. Вважаю це нормальним. Недавно купував в офлайновому магазині інший - там півтора роки.
    Триматись весь день він не буде!, та й не повинен, тому не варто цього очікувати. Розраховуйте на 3-5 годин.
    В цілому хороша туалетна вода. Можна мати в своєму асортименті)

Переваги:
    Свіжість, ненав'язливий
    Недоліки:
    Для цієї категорії немає
  • Інна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Крутий аромат. Декілька років тому подарувала чоловікові - і з тих пір це його улюблені парфуми. Досить стійкі. Рекомендую.

Переваги:
    Якість. Ціна.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Евгений С***
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

За свою цену они прекрасны.Покупал не здесь и меня удивляет что пишут что не стойкий.У меня до вечера в душ слышны..На одежде на утро тоже слышу их.Сам по себе аромат к нему быстро привыкаешь и я уже на третий день его перестал ощющять..Но это не значит что его нет...

Переваги:
    Приятный аромат
    Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Покупал не здесь.Батч код определяется.А теперь сравните,что продается на Розетке.

Переваги:
    Запах очень стойкий.На второй день на одежде хорошо слышен.
    • Андрей А***

Не вижу разницы

• Александр П***

То,что здесь продается-это обычная подделка.

• Василий

Я купил, то что в Розетке продается 100% оригинал, так что не надо вводить людей в заблуждение

• Максим Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Мій улюблений смак. Солодкі відтінки, довго тримає

Переваги:
    Запах, тривалість
  • Олеся К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Товар прийшов швидко, дякую " Розетці".
    Бачила різні, відгуки, трохи нервувала, який парфум відправлять?!
    Слава Богу, все норм.
    Іменіннік задоволений.
    Аромати ті, що за звичай.
    Знаю цей запах і дуже люблю.
    Проізводітель Іспанія.
    Дуже рада, що все супер!

Переваги:
    Ціна, качество, обслуговування
  • Михайло Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Дякую продавцю, давно користуюсь цими парфумами. Дуже подобається аромат. Стійкий дух.

Переваги:
    Ціна та якість.
    Недоліки:
    Немає, як на мене.
  • Артем Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Багато відгуків про те що швидко вивітрюеться, але маю зазначити що це чисто суб'єктивне відчуття так з часом аромат менше виражений але доволі стійкий

Переваги:
    Запах
  • Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Как на зло потерял на две недели вкус и запах))))))))) сейчас почти восстановились. Аромат верхние ноты стали более цитрусовыми, по сравнению с предыдущим флаконом маде ин испания. А вообще самый первый Бандерас был из Мексики и запах там был поинтереснее, но и Испания не стоит на месте (слава Богу) и тоже работает в лучшую сторону. Вывод - однозначно лучше, чем предыдущий флакон "Маде ин Испания", но еще не достает до Мексики.

Переваги:
    Старый добрый аромат
    Недоліки:
    Пропали запах и вкус((
  • Віталій Б***

Якість вища за ціну

Переваги:
    Щоденний аромат
    Недоліки:
    За такий прайс - гріх вказувати на недоліки
  • Сергій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Чудова туалетна вода, раджу знайомим та друзям, кожний день її використовую, гарного настрою та задоволення від придбаного товару.

Переваги:
    Приємний смак
    Недоліки:
    Не довготривалий
  • Ирина Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Стійкість аромату дуже гарна, речі і тиждень пахнуть

Переваги:
    Ціна, стійкість
  • Евгений С***

Отличный запах,не сильно стойкий

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Не сильно стойкий
  • Амаль
    Відгук від покупця. Продавець: WishWish. Об'єм: 50 мл

Мабуть найкращі духи у світі

Переваги:
    Багато
    • Продавець  WishWish

Амаль, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що Вам сподобався аромат і Ви високо оцінили нашу роботу! Звертайтесь до нас ще!

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Покупаю уже не первый раз своему мужчине, очень нравится аромат

Переваги:
    Удобный красивый флакон и хороший аромат
    Недоліки:
    Нету
  • Єлена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Чудовий запах,для молодої людини саме те.шкода що не стійкий

Переваги:
    Швидка доставка
  • Елизавета Б***

Запах классный

• Максим Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл

Мой любимый запах. пользуюсь уже не первый год, пока что, не надоел.
    приятный и ненавязчивый.

Переваги:
    приятный и ненавязчивый.
  • Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Для меня это тоже первая туалетная вода, купленная на основании только отзывов других покупателей)) Пришлось рискнуть и не разочаровался. Запах действительно очень классный и стойкий.

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Вагався та все ж купив тестер, до цього користувався подарованим стандартним оригінальним, різниці в ароматі не має, лише коробка біла з написом що то тестер. Якщо брати користуватись для себе, а не на подарунок то навіщо платити більше за упаковку, яку все рівно викинете чи десь закинете. Стосовно тримання запаху, можу сказати таке, ввечері трішки наніс на руку, перевіряв аромат, вранці (минуло 8 годин) запах ще був досить відчутним.
    Планую замовити ще, тільки певно вже 200 мл.

Переваги:
    Пприємний запах, стійкість, ціна, якість.
  • Носан Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Один из лучших ароматов, НО есть один большой недостаток, и о нем ниже...

Переваги:
    Очень солидный аромат
    Недоліки:
    Ультра нестойкий
  • Віктор В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Кілька років користуюсь, беру в дорогому оффлайн-магазині. Минулого року спробував недорого купити в іншому інтернет-магазині, взнав як виглядає підробка. Цього року ризикнув взяти тут, хоча побоювався що за таку ціну тут теж може бути якийсь сурогат. А ні - оригінал, все як має бути, і запах і упаковка. Але на 25% дешевше ніж в тому оффлайн-магазині де зазвичай беру чи в тому ж дьютіфрі.

Переваги:
    Приємний запах, співвідношення ціна/якість, гарний бренд
  • Александр Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 100 мл

Пользуюсь с 2011 года постоянно тремя парфюмами, один из которых Antonio Banderas Blue, причем по цене самый бюджетный. Менять его не собираюсь. Если не вдаваться в подробности аромата и стойкости, то тремя словами - благородный, узнаваемый, стойкий. По поводу сезонности - я не заморачиваюсь, пользуюсь как зимой, так и летом. Но опыт показывает, что данный парфюм, больше подходит, для холодной поры (осень, зима, ранняя весна). Хотя опять, дело вкуса. Рекомендую однозначно, но уточню - у меня на вооружении этот - это один из трех (поэтому не надоедает уже много лет).

Переваги:
    Написал в комментарии.
    Недоліки:
    Покупал на Розетке уже много раз. Один попался, что при переворачивании протекал из-под колпачка. Решил проблему просто - я его больше не переворачивал))
  • Олександр Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: Тестер 100 мл

Користуюсь вже давно, і досі подобається. Неможу перейти на інший парфум ,бо цей дуже подобається багато років. Люди пишуть що не стійкий, не має шлейфу, треба на ціну звертати увагу і питання відпадуть. Для такої ціни стійкість супер. На мені дві години точно, на одязі цілий день чую.

Переваги:
    На літо саме те
    Недоліки:
    2 години тримається
  • Сергей М***

Хороший запах, стойкий, оригинал

Переваги:
    Запах
    Недоліки:
    Цена(
  • Михаил Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Online shopping. Об'єм: 100 мл

Замовляв в продавця "Online shopping" на розетка. Коли замовляєте, слідкуйте в якого саме продавця робите. замовляв саме 100мл з позначкою edt, що значить - час тримання на тылы понад 6-8 годин. Це ВАЖЛИВО! І дійсно, після одного пшику на тіло - тримається більше 6 годин, що повністю влаштовує. Ніякого спиртового запаху немає. На банці не було номеру, але мені головне результат, як результат приємний аромат, довго тримається, не тхне спиртом, класна ціна. ПС. Коли ви читаєте відгуки, пам'ятайте, розетка зараз це - площадка для різних продавців, коменти до однотипних товарів яких часто об'єднані в спільні коменти, і читаючи про "підробку в одних продавців" це може не стосуватись інших. Я брав цю т.воду у продавця "Online shopping" , мене результат повністю задовільнив, то ж раджу

Переваги:
    Відповідає опису, тримається після 1 пшику більше 6 годин, швидка доставка до поштомату, не замерз в -6 і добу перебування в поштоматі на вулиці.
    Недоліки:
    не виявив
  • Четверус Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Ставлю 5 по пятибальной шкале!!!

• Данило Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Чудовий свіжий аромат за свою ціну.

• Сергій Л***

Супер гарний аромат

• Денис П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 200 мл

Отец 71год доволен подарком и ему очень нравится этот запах,поэтому рекомендую однозначно.

Переваги:
    Цена и качество.
    Недоліки:
    Нет.