- Люда Я***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 8/7 Світлий блонд коричневий Permanent Londacolor
Доставка быстрая. Спасибо большое.
- Переваги:
- Цена и качество.
- Недоліки:
- Нет.
- Крістіна Я***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 6/75 Темний блонд коричнево-червоний Permanent Londacolor
Спасибо, покупкой довольна. Быстрая доставка.
- Переваги:
- Хорошая краска, закрашивает седину
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл
Краска якісна , хороша ціна, швидка доставка.
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 8/81 Light Blond Pearl Ash Londacolor Londa Professional
Доставили в сроки,дякую все добре!
Найкраща фарба.Фарбуюсь нею вже багато років.Ідеально зафарбовує жовтизну!- Переваги:
- Гарний колір
- Недоліки:
- Зоя О***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 9 Дуже світлий блонд натуральний Permanent Londacolor
Дякую
- Переваги:
- Марьяна Л***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 8/81 Light Blond Pearl Ash Londacolor Londa Professional
Для мене найкраща з професійних фарб, які я пробувала, колір - супер! Він універсальний, його можна змішувати з різними тонами цього бренду, виходить дуже гарно. Волосся не пересушує, навпаки - після фарбування залишається блиск.
- Євгенія Н***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл
Дуже швидко отримала.Колір співпадає з тим, що я замовила.
- Переваги:
- Завжди користуюсь,якісна фарба,гарний колір.
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл
Спасибо большое. Всё отлично!
- Зоя О***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 9/0 Дуже світлий блонд Permanent Londacolor
Дякую
- Переваги:
- Є в наявності, а в торговій мережі міста немає
- Недоліки:
- Плата за доставку
- Артеменко Т***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 9/65 Very Light Blond Violet Red Extra Rich Londa Professional
Рекомендую.Замовленя залишилась задоволена !
- Переваги:
- 200
- Недоліки:
- 200
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: JEWELY SHOP. Об'єм: 60 мл. Відтінок: 10/16 Яскравий блонд попелясто-фіолетовий Permanent Londacolor
Замовлення відправлено вчасно, відповідає опису.