Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір з 6-ти еспандерів для скул та контейнерами для зберігання U-Power Jaw Exerciser

Немає в наявності

2/5
Оцінка користувачів 2/5
на основі 4 відгуки
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Tech

маленькі та незрузчні, існують більш зручніші варіанти експандерів

Недоліки:
    дуже маленькі
    • Продавець  Tech

Доброго вечора.
      Розміри еспандера вказані в описі товару, рекомендуємо ознайомитися з характеристиками товару перед його купівлею.
      Модель U-Power Jaw Exerciser це базава модель для початківців. З різними навантаженнями, про що свідчить колір еспандера.
      Виробник НЕ рекомендує обирати одразу великі еспандери з максимальним навантаженням, щоб не травмувати м'язи щелепи та не завдати шкоди зубам та прикусу. Дотримуйтеся інструкції та бережіть Ваше здоров'я.
      Проте, якщо ви вже пройшли повний курс виконання вправ з даною моделлю, перегляньте інші наші еспандери з більшим навантаженням.

• Продавець  Tech

Стосовно розміру есрпандера, всі люди мають різний розмір голови і щелепи. Якщо у вас велика голова і щелепа то звичайно, будуть здаватися малими еспандери. Все потрібно порівнювати у відношенні. Але в когось мала голова то великий еспандер проблематично засунути в рот не кажучи вже про виконання вправ.
      Ще раз уточнимо, читайте опис товару, де вказані розміри товару.

• Олександр К***

Піде

• Продавець  Tech

Доброго дня. Дякуємо за відгук.

• Богдан Б***

Дякую

• Продавець  Tech

Доброго дня!. Нам приємно, що ви залищилися задоволені магазином.

• Богдан Б***

Заказав цей товар, але прийшло лише 4 еспандери

• Продавець  Tech

Доброго дня. Приносимо вибачення за причинені незручності. Наш кладовщик допустив помилку при пакуванні замовлення. Ми зробимо Вам довідправку товару за наш рахунок або повернемо кошти.