Літній фешн розпродаж до -70%

Код:  406819842
Оцінка користувачів 4.54/5
  • Віктор М***

Норм переноска

Переваги:
    За свою ціну,супер

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Гарна якість за таку ціну

Переваги:
    Ціна,довжина

• Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Гарна якість за помірну ціну.Дякую!

• Артамонов Д***

Спасибо супер

• Стас К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Нормальний такий подовжувач. Багато розеток, витримує всі навантаження, гнізда плотні

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Петро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

приобретьон по акции за какието смешные деньги. хорошый удлинитель, пользуюс для компа

• Саша А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Пластмаса нормальної якості на мій погляд, міцна і не тріскається. Розеток багато, ще навіть не всі займаю

• Костянтин
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

вигорів один з контактів кнопки, не вмикається

• Виталий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Якісний подовжувач, збереже ваші природи

• Алла В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Отличный фильтр, качественная сборка, ничего не люфтит. Хороший серый цвет - не светлый.

Переваги:
    Пока одни достоинства

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Якісний , навантаження витримує .

• Олексій Ф***

Рекомендую!

Переваги:
    Якість, захист!
    Недоліки:
    Немає.

• Кирило В***
    Відгук від покупця. Продавець: zakupu. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3

Все чудово

Переваги:
    Відповідає характеристикам
  • Діана Л***

Все добре

Переваги:
    Товстий кабель

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.

• Ілля

Немає нарікань

Переваги:
    Конструкція

• Алиса П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Працює як треба, дріт довгий, корпус міцний. Зручно, коли розетки далеко. Все працює, без сюрпризів.

• Роман С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Добрий, немає стороннього запаху, навантаження витримує, все нормально, фільтр як фільтр

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Акуратна коробка, сам фільтр зроблений добре. Немає стороннього запаху пластику. Працює теж нормально. Присутній захист від дітей

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Сумнівна якість зовнішніх матеріалів на вигляд: пластику + шнура.

Пластик дуже тонкий, легка вага, є відчуття (але не перевірений факт), що його можна легко розтрощити просто сильно стиснувши в руці (трішки прогибається від стискання).

Кабель класно , що товстий (це прям хороша перевага), але якість його теж сумнівна в плані згинання/розгинання, можливо можуть виникати заломи чи загиби.

Якщо у вас нема потреби в економії коштів, а також любите естетичний зовнішній вигляд, який вселяє почуття надійності та якості, я би рекомендував помножити на 2-3+ цю ціну і шукати інше, бажано брендове, бо тут реально з якістю матеріалів стрьом, виглядає "дешево", ну але і коштує так відповідно.

Справедливо буде сказати також, що за свої гроші норм.
    Тому 3 із 5, це і не жахливо і не класно, просто нормально. Працює та й усе.

А за цю ціну підозрюю, що це один із найкращих варіантів по своїм характеристикам + наявний захист кожної розетки від дітей, що теж круто + упаковка нормальна коробка з інструкцією та гарантією всередині.

Тобто якщо за технічними параметрами його порівнювати з іншими за цю ж ціну, то цей буде в ТОПі (у інших кабелі тонкі, менше струм, нема захисту кожної розетки від дітей)

Крч чисто для заряджання пристроїв під ліжко чи диван піде.

Зверніть також увагу, що на сайті не вірний опис та характеристики товару (на момент написання цього відгуку), читайте те, що на коробці;

(Тут 16А, 3680 ВТ, 3х1.5 кабель, захист від пилу та вологи IP20 (тобто майже ніякого, від вологи захист 0, не можна у ванну кімнату ні в якому разі, та і на кухню теж не бажано))

Прикріплю до відгуку фото з характеристиками з коробки.

Переваги:
    Ціна, присутній захист від дітей, товщина кабелю (3х1.5), упаковка
    Недоліки:
    Сумнівна якість матеріалів та збірки, зовнішній вигляд "дешево", не дає почуття впевненості у надійності та якості
  • Іщенко Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3

Простий і міцний фільтр. Про начинку поки сказати нічого не можу, не розбирав.

• Александр К***

Хороша ціна і качество

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Немае
  • Вова К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Покупкой доволен. Все розетки работают исправно, вилки сидят плотно, не болтаются. Использую для подключения компьютера и периферии — никаких перебоев.

• Анатолий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Користуюсь фільтром уже кілька тижнів повністю задоволений покупкою. Корпус міцний, дріт досить довгий, що дуже зручно. Раджу!

• Александр Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Купив мережевий фільтр Logan SFG5 на 5 розеток і залишився дуже задоволений. Корпус міцний, виглядає надійно, колір сірий - нейтральний і пасує до будь-якого інтер’єру. Головне це довгий шнур, що дуже зручно, коли розетки далеко.

• Віктор Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Купляв 22 червня 2024. Увімкнув кнопку 09 травня 2025 - з під кнопки полетіли іскри, кнопка згоріла – все не працює. Працював тільки для стаціонарного комп'ютера та все. Пропрацював 11 місяців. В мене їх два було, то взяв інший запасний, подивимось скільки буде працювати другий такий же. Враховуючи що у мене подовжувачі працювали по 3-4 роки, а цій же компанії Logan, тільки, на 3 секції працю вже 5 років - результат подовжувача на 5 секцій так собі.

Переваги:
    якісний пластик
    Недоліки:
    навіть рік не пропрацював
  • Евген Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3

Класний подовжувач — міцний, зручний, шнур нормальний, є кнопка. Все працює добре, мені підходить.

• Руслан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Довжина кабелю: 3

Чудовий мережевий фільтр. Працює добре, взагалі немає ніяких питань до нього. Розеток багато, все тягне

• Руслан О***

Занял все розетки. Нагрузку выдерживает. Черного цвета, симпатичный

• Ткаченко М***

Нормальный обычный удлинитель

Переваги:
    Работает, вроде не одноразовый
  • Екатерина М***

товар повністю відповідає.

Добрий день. Дякуємо за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням.

• Світлана Г***

Хороша розетка

• Гулеватая Н***

Хорошая

• Елена П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Довжина кабелю: 5

Гарно виглядає,з виду міцний. Маю надію що буде довго працювати

Переваги:
    Швидко доставили
  • Петр Р***

Рекомендую

Переваги:
    Якісний подовжувач за помірні кошти
    Недоліки:
    Не виявив
  • Валерій О***

Гарний,працює

Переваги:
    Ціна-якість
  • Спартак П***

Все працює, все добре.