Відгуки покупців про Кронштейн Brateck LPA51-221

Оцінка користувачів 4.45/5
на основі 301 відгук
  • Назар З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Міцна, рівна..супер за цю ціну

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Сергей С***

Чудово

• Максим М***

• Петро Ч***

Норм, рекомендую

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Задоволені даним кріпленням. Змонтували дуже легко, крепежі в комплекті, всі підписані, все зрозуміло що куди і для чого. Телевізор тепер займає почесне місце в кімнаті :)

• Анастасия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Куплявся під маленький телевізор на кухню. За свої гроші просто топ топ

• Аня Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Таке прикольне компактне кріплення. За свою ціну просто топ. Все в комплекті, продумане кріплення для кабелю., є невеличке регулювання кута щоб було зручно і можна поставити ближче або далі від стіни

• Руслан Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Надійне кріплення, швидкий монтаж.Зручне підключення до тв зовнішніх пристроїв.

Переваги:
    Якість, ціна.

• Иван

Крепление отвратительное:
    1,Центральный винт для регулирования наклон очень неудобен, пальцами нереально подлезть чтобы закрутить туго!
    2 Шайб в комплекте НЕТ, а шляпки винтов проваливаются в отверстия самого крепления, пришлось ехать в магазин!
    3 Само крепление КРИВОЕ, всё по уровню сверлил, так пахабно сделано!
    4. ЛЮФТ, когда все зажато, все равно люфтит
    4 не внушает доверия, 42 телевизор даже не вздумайте на это крепление
    Закажу обычное, а это потом без сожаления в мусор!
    НЕ ПОКУПАЙТЕ

Добрий день.
      Виробник врахував усі незручності у використанні минулої партії моделі LPA51-221 то вніс зміни в конструкцію. Зараз повністю змінено дизайн та конструктивну складову кронштейна.
      Прибрали центральний гвинт для регулювання нахилу. Гвинт винесений на бік для зручного доступу.
      У комплекті є всі необхідні шайби та гвинти для кріплення.
      З повагою, представник постачальника.

• Галина

Розчарування, 75 на 75 немає., товар не відповідає характеристиці

Недоліки:
    Не відповідає характеристиці, нам не підійшов

Добрий день! Щиро дякуємо за ваш відгук та за те, що обрали нашу продукцію. Нам прикро, що товар не повністю відповідав вашим очікуванням або заявленим характеристикам.
      Ми завжди прагнемо надавати максимально точну та достовірну інформацію про кожен товар. Якщо сталася помилка в описі або виникла плутанина — ми обов’язково перевіримо і, за потреби, виправимо неточності. З повагою, представник постачальника

• Анатолий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Монтаж простий, матеріал надійний і не скрипить. Крутиться, нахиляється, кабель навіть затискач є, все зручно

Добрий день! Ми щиро вдячні за ваш позитивний відгук. Нам важливо отримувати зворотний зв'язок, і приємно знати, що ви залишилися задоволені результатом.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Вадим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн надійний, телевізор тримає впевнено. Легко встановити самому, все продумано

• Игорь Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже добротно зроблений, міцний, метал товстий, монтується легко, всі кріплення входять в комплект

• Костя С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Болти идущие в комплекте не подходят к телевизору

Вітаємо! Вдячні, що обрали нашу продукцію і поділилися враженнями. Нам важливо знати, наскільки ви залишилися задоволені, і особливо - що могло залишити у вас негативне враження. Ваші коментарі дають нам змогу покращувати нашу продукцію. З повагою, представник постачальника

• Тетяна Н***

Аналогічно, для тв 24" довелося самим шукати болти, менші за ті, що в комплекті.

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший крепкий кронштейн для телевизора

Переваги:
    Крепкий толстый метал
  • Леонід Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Кронштейн прийшов швидко,все добре.Тільки болти кріплення телевізора довелось купувати, треба було м4 а були м6 і м8.

• Наталья

Нормальная железяка

• Светлана Б***

Отличный продавец и товар
    Всем рекомендую

• войтюк с***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Міцний, метал товстий, монтаж легкий

• Оля Б***

Міцний

Переваги:
    Міцність
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Ігор К***

Держит норм

• Ігор К***

Надёжный

Переваги:
    Недорого
  • Олена Л***

Класс

Переваги:
    Все
  • Сергій О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Надійний кронштейн .Відповідає своїм характеристикам.

Переваги:
    Ціна якість
  • Юрий Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличный кронштейн ща нормальную цену

Переваги:
    Все отлично
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Анатолий К***

Класс

• Вадим М***

Хороший кронштейн

• Віктор С***

Хороший,міцний кронштейн.32 дюйми тримає добре

Переваги:
    Все підходить
  • Давид П***

Чудовий кронштейн.
    Брали на кухню пыд маленький 32'' телевізор

• Мандрика В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Отличное крепления для телевизора. Брал на кухню под телевизор ERGO 32GF6500.

• Саша С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Криве, телевізор висить криво, коли дивишся на кріплення тримаєш його в руках, впевненості в його конструкції не виникає.
    НЕ КУПУТЕ! Пожалкуєте

Переваги:
    Телевізор ним закріпити реально
    Недоліки:
    Але краще не треба
  • Владимир М***

Отличный кронштейн единственное что нет креплений м4

Переваги:
    Практичный компактный
  • Володимир Ф***

Нормальний кронштейн.

• Лариса С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Хороший кронштейн, але закріпити рівно, щоб 1 вугол не опускався вийшло лише з другого разу.

Переваги:
    Дешевий. Міцний
    Недоліки:
    трохи клониться вліво
  • Людмила К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Дуже хороший і зручний кронштейн , не за всі гроші.

Недоліки:
    Не виявили
  • Віктор А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Простенький та відмінної якості кронштейн.Стає на 32" супер,є кут нахилу.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Відсутні.