Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Бластер Zuru X-Shot Insanity-Motorized Rage Fire Gatlin Gun зі штативом, 72 патрона 36605R

Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 4 відгуки
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Різнобарвний

Не працює, не крутить колесо подачі патронів, дякую за зіпсоване свято

Недоліки:
    Поламане
    • Олександр К***

РОЗЕТКА зробіть нарешті моживість редагувати відгуки.Довго мучався, поки все запрацювало, хоч і не так як передбачалося.Важіль спуску(курок) треба зажимати ДВУМА пальцями і трошки вниз(дитині трохи проблематично, бо рукі малі і ручки кулемета тримати і затискати двома пальцями одночасно кнопки.Стрільба не стартує відразу треба пару секунд після нажимання важіля спуску.Стрілянина 5 секунд, а заряджання 1 хв))), але це таке не проблема іграшки

• Артур Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BNShop. Колір: Різнобарвний

Дитині дуже сподобалося.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Різнобарвний

Про іграшку нічого поки сказати не можу, а от з доставкою реальні проблеми.
    Замовив 26.11.25, відправили 27-го, 03.12.25 пройшло митницю, 4-го повинні були доставити до ТВ. Два рази переносили дату доставки. Сьогодні 11.12.25 - іграшку так і не отримав. З Польщі до Києва доїхало швидше, ніж по Києву доставляють!

Переваги:
    Не знаю, бо ще не отримав
    Недоліки:
    Ніяк не можуть доставити

• Сергій

18.12.25 нарешті подзвонили зі служби доставки (я так розумію з Міста), сказали, що не можуть доставити на відділення. Зробили переадресацію доставки на адресу. Сьогодні вже 22. Посилка досі не доставлена. Це при тому, що вона в Києві з 5 грудня! Напевно треба буде самому їхати її забирати. Претензій до Розетки немає, а от до служби доставки є.

• Андрій Л***

Добре стріляє