Відгуки покупців про Bluetooth-гарнiтура Hator Hyреrpunk Truedots Black (HTA-430)

Оцінка користувачів 3.92/5
  • Татьяна Ш***

• Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

за такую цену нормальные, отработали пол годика хорошо, но недавно появилась проблема что наушники подключаются и ещё 15 секунд молчат, а потом будет звук

Переваги:
    звук, цена
    Недоліки:
    описал выше

Вітаємо!
      На дану модель діє гарантійний термін 12 місяців, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Данило Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Більше половини року користуюся ними і на жаль не настільки задоволений наскільки очікував.
    Звук хороший, тут нічого не скажу, за такі гроші просто супер, але мікрофон дуже жахливий, коли хтось дзвонить то мені легше зняти їх та по звичайному телефону поговорити.
    Краска за пів року почала злізати, хоча я завжди навушники ношу в лівому кармані де нічого нема) Дуже погане покриття, але біс з ним.

Переваги:
    Ціна, якість звучання
    Недоліки:
    Мікрофон, покриття, звук іноді пропадає, дуже важко поміняти амбішури

• Анна Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Маячня повна,коли говориш по них,звук наче десь в погребі,нічо не чуть. Сенсор по всюду, до них не доторкнуться..навіщо продавать такє сміття?
    Пару зірок накінула чісто за звук(музика)

Переваги:
    Гарний звук
    Недоліки:
    Ці наушнікі,самі по собі недолік.

Вітаємо!
      Нам дуже шкода, що ви не змогли повністю оцінити функціонал даної гарнітури. Нагадуємо, що згідно з законодавством України у вас є 14 днів для оформлення процедури повернення товару, який вам не підійшов за будь-яких причин.

• Сергій Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Довго придивлявся до моделі і через деякий час вирішив взяти,після певного часу користування можу сказати що розчарований в покупці. З'явилися такі моменти як не часте відключення одного наушника від мережі блютуз,робота з додатками не стабільна,а саме при розмові через додатки навушники до пристрою підключені,але не виконують роботу..!!!!

Переваги:
    Марка та зовнішній вигляд
    Недоліки:
    Недопрацювана сама система підключення та роботи

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

навушники топ, у мене вони багато разів падали, але на них лише подряпина — рекомендую

Переваги:
    Живучі
    Недоліки:
    Поки що немає
  • Вікторія Л***

Не погані)

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Діана М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Це моя друга пара навушників.
    Перші були супер. І звук і зарядка і вухам зручно. Прослужили більше року ( служили б більше як щоб не випрала в машинці)
    АЛЕ
    Саме ця пара - розчарувала.
    На наступний день після отримання, я пішла гуляти в них. Вони перебивались і музика грала уривками. Йшла і проти вітру і за вітром.
    На вулиці вони не грають нормально, хоча перша пара на вулиці грали дуже добре і їм нічого не мішало.
    Я знервована прийшла додому

Переваги:
    Зарядка тримає добре. Звук хороший
    Недоліки:
    Попались браковані, тому на вулиці грає уривками музика
  • Андрій С***

Не погані за свою ціну

• Данил Д***

Хорошые наушники

• Алексей Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Был удивлен за качество звучания, за такую цену очень даже неплохо. Слушал через плеер PowerAmp.
    - Достаточно громкие
    - Амбишуры снимать нужно приловчиться, но не проблема.
    - сидят в ушах нормально
    - так же брал их для мотоцикла, сидят в ушах хорошо, не выпадают
    - надёжность покажет время

Переваги:
    Цена, звучание, хорошо сидят в ушах
    Недоліки:
    Очень чувствительны к касанию сенсора

• Володимир Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Замовив собі та дівчині звук добрий, відмінний.. очікував більше баса але звук перекрив очікування

• Андрій П***

Гарні навушники

Переваги:
    Недоліки:
    Деколи шипят
  • Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Наушники після повного зародження протрималися 2 години 15 хв. Можливо, якщо їх використовувати на середній гучності вони б працювали всі 5 годин, але це не те, що я очікував від навушників за таку ціну.
    Взяв інші навушники , але без шумодаву. Працюють нормально, скільки точно сказати не можу, точно більше 4-ох годин.

Недоліки:
    Дуже низька автономність

Добрий день!
      На дану модель діє гарантійний термін 24 місяці, для оперативного вирішення проблеми у Вас є можливість звернутись до нашого сервісного центру напряму для діагностики та безкоштовного обслуговування. Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Гарнітура чудова, приємні в користуванні якщо ви берете для прослуховування музики, то це кращий варіант Серед тих ло є на ринку, але для ігор не рекомендував, так як в них є затримка, і це дуже замітно

Переваги:
    Гарний звук в іграх
    Недоліки:
    Затримка

• Дмитрий Б***

Не могу снять амбишурку(

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Рекомендуємо звернутись напряму до тех. підтримки, що на офіційному сайті HATOR.

• Vova
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

- дивна конструкція амбюшур, через яку ледве не розівав амбюшури.
    - світлодіод в кейсі сліпить, коли дивишся прямо на кейс. Вперше таке бачу. треба поставити розсіювач перед ним
    - дивна поведінка навушників: кладеш в кейс один навушник - музика на паузі, коли другий досі знаходиться у вусі.
    - повільний конект/дисконект. Коли кладеш обидва навушника в кейс, то ще 10 сек можна чути як музика грає
    - немає google fast pair
    - звук здався мені глухим, трохи присутній бас, високі не деталізовані
    - роботу ANC не помітив

Переваги:
    ціна, напевно. Кейс прикольно виглядає. 3 пари амбюшур і вони дуже міцно тримаються на наушниках
  • Костянтин М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Не поганий девайс за свої гроші

• Олег
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Нормальні навушники за свою ціну. Звук є, затримка по блютуз мінімальна. Незручна форма - постійно випадають з вух, але це індивідуально і вирішується заміною біруш в деяких випадках. Дуже чутливий сенсор. Шумодав неякісний. Ці навушники підходять лише для стаціонарного користування вдома.

Переваги:
    Недоліки:
    Неякісний шумодав, дуже чутливий сенсор
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Микрофон ужасный, шумодав чет шипит и немного режет что-то, наверное надо в описании предупреждать насколько он слабо работает, да? Но ладно, это ожидаемые нюансы в этой ценовой категории, просто предупреждаю людей которые без понятия, что будет так.

Теперь о неожиданных нюансах и вероятно браке, которые и сделали из 5 звезд оценку в 1 звезду.
    1. Один наушник может сесть быстрее другого с разницей 40%!!! процентов ИЗ КОРОБКИ, я их купил 3 дня назад, это с самого начала использования так, любой аккум уже откалибровался бы давно я их перезарядил под 10 раз.
    2. Кейс приехал со сколами в двух местах, их даже заметить тяжело.
    3. Звуки переключения режима, включения, выключения, подключения наушников это просто 3,14здц. Я один раз в них уснул, один наушник сел, выключился с этим звуком я был в шоке когда проснулся.
    4. Плохой для ценовой категории радиус работы.

Если с аккумуляторами и дальше так будет верну их обратно, эти наушники по ходу хлам, который делают бракованным всю партию.
    п.с.
    У меня были беспроводные наушники другого производителя, в этой же ценовой категории, в них ноль было проблем которые есть в этих наушниках, кроме того что в итоге именно мои через пол года сломались, так как оказались бракованными и в них были проблемы с постоянной потерей сигнала, я их сдал в гарантию.
    Я решил пробовать другие, но те видимо были более удачным выбором, в них не было ANC, но это видимо так как в такую ценовую категорию нельзя пихать ANC.

Переваги:
    Цена, звук средний.
    Недоліки:
    Абсолютно все остальное что есть в этих наушниках

• Андрій З***

Підтримую про мікрофон, його можна просто викреслювати

• Олег З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Звук очень хороший,и надёжно сидят в ушах. Шумоподавления в помещениях норм, но на улице не справляется с ветром .

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Заказывал как подарок, вроде все норм

Переваги:
    Звук
    Недоліки:
    Сенсор, который легко задевается, но к этому можно привыкнуть)

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Звук на трієчку, не зрівняти з відомими брендами.
    Батарея слаба, знову ж таки у порівнянні з тими що були. Будь готові , на протязі дня 2-3 рази заряджати.
    Жахливі системні звуки з'єднання, переключення режимів.
    Нажаль, вибір зроблений неправильний.

Переваги:
    Недоліки:
    Дуже чутливій сенсори
  • Вячеслав Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Чудові навушники. Звук норм, але меломанам може не зайти. Замінити амбушури без додаткового якогось інструменту важкувато, бо тугенько сидять. Шумодав непоганий. Мікрофон ніякий, всі перепитують при розмові. Підключаються дуже швидко. Не сподобалося, що коли дістаєш навушники з кейсу, то кожного разу потрібно включати шумодав - прикро що не запам'ятовує режим що був раніше. Тримають заряд добре - заряджаю раз в неділю при дво - трьох годинному використані в день

Переваги:
    Гучні. Баси. Ціна. Шумодав. Заряд
    Недоліки:
    Мікрофон. Не залишаються в попередньому режимі.
  • Юрий В***

Ок

• Володимир Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Були до цих навушники у два з половиною рази дорожчі, але ці сподобалися більше.

Переваги:
    Звук, безпровідна зарядка, зручне керування, шумозаглушення
    Недоліки:
    У режимі шумозаглушення правий навушник періодично видає булькаючий звук.
  • Денис Б***

Замовляв на подарунок. Сподобались

• Денис

Хороші за свою ціну

Переваги:
    Хороший звук

• Денис

Хороші навушники

• Олег О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Звук на рівні моїх стареньких Jbl - чистий, об'ємний, басовитий. Хорошо фільтрує шуми при телефонній розмові.
    Добре тримаються у вусі.

Переваги:
    Ціна - якість
    Недоліки:
    Занадто чутливий сенсор керуаання

• Євгеній
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Амбюшури після 3 місяців використання більше не тримаються на навушниках. Від найменшого доторкання відпадають. Купити нові амбюшури не можна, тому що вони специфічні для цих навушників.

Вітаємо!
      Амбушури є у продажу, для додаткової консультації рекомендуємо звернутись до відділу тех. підтримки.  Залишити запит до СЦ можливо через форму зворотного зв'язку, що на офіційному сайті HATOR.

• Євгенія К***

Чудові!

• Влад П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Навушники є водонепроникні і мають захист від вологи, в гарантійному талоні ж пишуть що потрапляння на них рідини може призвести до їх поламки та втрати гарантійного обслуговування! В мене так і сталося, багато бігав ще й дрщик накрапав, піт дощ вони вийшли з ладу в гарантійному ремонті мені відмовлено!

Переваги:
    Гарний звук, ціна-якістт
    Недоліки:
    Не мають вологозахисту та не підходять для занять в них спортом
    • Василь

Чечік, почитай що таке IPX4 і задай собі питання, чи вони "водонепроникні". А виробник все правильно сказав тобі, те що ти їх утопив, це лиш твої проблеми, нічого не поробиш

• Віктор Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Наушники прикольні за свою ціну, гарний кейс, гарний звук. Але іноді буває таке, що коли йдеш то іноді навушник може сам поставити на паузу музику але то таке. До речі так і не розібрався як включати Transparency mode, підкажіть хто знає :)

Переваги:
    Гарні за свою ціну, гарна збірка та звук.
    Недоліки:
    Іноді самі ставлять музику на паузу.
    • Ростислав Г***

Треба довго тримати сенсор на навушнику, буде звуковий сигнал і через секунди три будуть режими

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Навушникам вже 9 місяців і почувають вони себе досить добре. Брав їх щоб працювати в них і показують себе добре. Інколикейс або сам навушкик збивається і перестає заряджатись але після чистки звичайними ватними палочками все нормально.

• Артем Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Black-Grey

Працюють добре, з'єднання завжди стабільне, нічого не пропадає, якість звуку задовільна (я б сказав на 4 з 5), заряду вистачає так як і заявлено, гейм мод працює добре, затримка майже зникає але не до кінця, хоча це все ще набагато краще ніж звичайний режим з затримкою. Не сподобалося лише дві речі: перша це кейс, чомусь майже через два тижні використання кейс став трохи клацати при відкритті (жлдних механічних впливів не було!), тоб-то щось не так з механізмом, хоча на функціонал це не впливає, вони нормально вмикаються та відключаються; а друге це амбюшури, вони не стандартні, по перше ти не можеш просто взяти будь які амбюшури та натягнути їх, потрібні спеціальні, ось в мене наприклад з однією з амбюшур вже проблема виникла, вона трохи тріснула у місці кріплення і вже не так добре тримається, тоб-то зроблена вона "так-собі", вона не міцна, тому з ними потрібно бути дуже обережними, та й то можна легко щось зламати, а купити на заміну я навіть не знаю де, бо ні на розетці ні на офіційному сайті окремо амбюшури не продаються

Переваги:
    якість звуку непогана, заряд тримають так як і заявлено, немає ніяких розривів з'єднання, все працює стабільно
    Недоліки:
    Нестандартні амбюшури які легко пошкодити, дивний звук при відкриванні кейсу