- Дарія В***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Брала на подарунок похресниці , то дуже задоволена , дитині 6 років , розмір підійшов, все працює
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Навушники супер! Замовлення виконано вчасно, колір саме такий, як замовляла, дитина у захваті від підсвітки, звуку і форми навушників. Зручні, якісно виконані, красиві.
- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Полюхович Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Навушники прийшли в гарному стані. Дитина задоволена. Дякую!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Гарні навушники, швидка доставка. Якщо що, лампочки вимикаються затисканням кнопки плей. Дякую!
- Переваги:
- Легкі, швидкий конект з телефоном.
- Недоліки:
- Не дуже якісний пластик, але за таку ціну — норм.
- Продавець GQbox
- Яна І***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Замовлення прийшло вчасно. Продавець передзвонив одразу після підтвердження замовлення і коротко та ввічливо ознайомив з експлуатацією. Якість звуку в навушниках чудова
- Заріна Р***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Поспішали в подорож,на наступний день після замовлення отримала товар! Дуже приємна дівчина спілкувалася! Дитина задоволена,обрали блакитний колір,дуже ніжний!!!
- Переваги:
- Швидко і якісно
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Дуже добрі навушники, швидко прийшли, дитина в захваті!!!
- Іван П***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Violet
Навушники хороші, дитині сподобалися
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Все прийшло, все сподобалось
- Переваги:
- Добрий звук
- Продавець GQbox
- Олена Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Навушники непогані, але був неприємний момент: була пом'ята коробка. Я купувала на подарунок.Написала в кол-центр, але нормальної відповіді не отримала. Мене "послали" спочатку до постачальника, а від постачальника до перевізника(((
- Недоліки:
- Не сподобалось відношення до клієнтів
- Продавець GQbox
Добрий день! Перепрошуємо за незручності, але ми відправляємо товар цілим та неушкодженим. Якщо пакування товару було пошкодженим - Вам потрібно було звернутися до компанії-перевізника, яка транспортувала Ваше замовлення.
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Дуже класні безпровідні дитячі навушники. Дитина в захваті від них. Яскраві, гарно звучать .
- Переваги:
- Довго тримає зарядка
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Чоловік каже, що звук якісний, навіть як для дорослих. Мають помірну важкість, це теж свідчить про якість. Сам пластик не супер якісний як на мене, при розпаковці були крихітні царапини на обідку, але в цілому виглядають прикольно і здалеку це не видно. Дитина в захваті. Конект з телефоном швидкий і без проблем. З картою ще не пробували
- Переваги:
- Гарні, мигалки, якісний звук як на таку ціну, приємна ціна
- Недоліки:
- Не дуже якісний пластик, але як для такої ціни то норм
- Продавець GQbox
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Violet
Навушники чудові! Дуже гарна якість, звук чистий, усе працює відмінно на всі 100%. Донечці дуже сподобалося, все відповідає опису!
- Переваги:
- Чистий звук, гарне звучання та легко підключається.
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Violet
Дитина в захваті від навушників
- Переваги:
- Якість гарна, звук ідеальний, швидка доставка
- Продавець GQbox
- Бегалюк Л***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Доброго дня.Навушниками дитина дуже задоволена (майже не знімає) Замовлення прийшло швидко(вечером замовили,а на другий день до обіду отримали) Дякуємо магазину за гарний настрій дитини
- Переваги:
- Гарні навушники не за всі гроші
- Недоліки:
- Немає.Одне що хотілося запитати чи можна відключати підсвітку(щоб не так швидко розряджалися),бо інструкції не було...
- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Так,можно.
- Кійік А***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Гарні навушники, якісний звук. Дитина задоволена. Доставили на Розетку за один день. Замовили бірюзові меншій донечці, дуже сподобалися,то старша захотіла собі рожеві.
- Переваги:
- Приємний колір, яскрава підсвітка
- Сергій Х***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Купував дітям у подарунок, дітям сподобались!
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Товаром цілком задоволена,доставлення прийшло швидко,якісно запаковано. Дякую відповідальному продавцеві за товар. Гарних Вам продажів.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Дівчинка 5 років, була в захваті, дивитьс мультикі та слухає музику на планшеті лише через навушники.
Все добре.- Переваги:
- Прості, яскрасві
- Недоліки:
- не знайшла
- Продавець GQbox
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Отримали навушники, дитина у захваті. Звук якісний, світяться і вушка, і лапки. Кнопки всі працюють.
- Катерина Л***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Гарна якість. Швидко підключилися до телефону. Поки працюють без нарікань. Дитині сподобалися.
- Переваги:
- Все добре
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Чудові навцшники.Дитині дуже сподобались.Працюють добре. Гарний звук. Легкі у використанні
- Переваги:
- Чудове звучання
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Violet
Навушники працюють. Підключили до телефону. Донька слухає музику. Задоволена. В описі вказано, що є fm- радіо, а от як його включити - не знайшли )
- АртемВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Дитині 10 років підійшло ідеально. Звучить добре, за два тижні використання поганого не знайшли
- Переваги:
- Гарний звук як для цієї вартості, батарея тримає год 3
- Недоліки:
- Поки не знайшли
- Продавець GQbox
- Христина Т***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Дитині навушники сподобались.Працюють добре.Хороший звук.
- Марина В***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Violet
Гарні навушники, за свою вартість .
Купувала на подарунок.
Продавець швидко зв'язався, товар приїхав на наступний день після замовлення. Гарні співробітники в магазині, налаштовані на якісний сервіс.- Переваги:
- Прикольний дизайн
- Недоліки:
- Поки не виявили
- Продавець GQbox
- Тітова О***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Купували дитині 3 роки як іграшку. Приємно вражені якістю товару. Особливо стала в нагоді яскрава підзвітна при відключеннях світла.
- Переваги:
- Ціна, якість звуку, яскрава підсвітка.
- Недоліки:
- За цю ціну їх немає.
- Продавець GQbox
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Навушниками задоволені, все працює, звучать гарно. Дитина задоволена. Окремо хочу відмітити працівників цього магазину. Дуже клієнтоорієнтовані. З усім допомогли та проконсультували. Рекомендую
- Мария Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Дуже гарні навушники.
- Олена Н***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Навушники гарні,звук чудовий,дитина щаслива
- Светлана С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Товар якісний, всі функції працюють, швидка доставка
- Переваги:
- Чудовий товар за приємною ціною
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець GQbox
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Все працює, гарні навушники, дитина задоволена, зручно що можна збільшити розмір, підходить навіть на дорослу голову. Заряд тримають
- Переваги:
- Дизайн, ціна
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець GQbox
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Хороші навушники, дитина задоволена.
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Дуже чудові навушники,рекомендую.
- Артур К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Blue
Працюють
- Переваги:
- Якісні
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox. Колір: Turquoise
Замовляв 2 кольори. фіолетовий та бірюзовий. бірюзовий виявився по факту зелений. Продавець згодився обміняти на інший колір тому без проблем, все ж Китай. в цілому навушники досить крихкі і тяжко розкладаються. звук не порожній але трохи як із під подушки и хрипить.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- крихкі, різняться кольори
- Продавець GQbox