Картка Rozetka

Відгуки покупців про Флюїдне ведмежа Punk Fluid Bear Bearbrick з фарбами 3 шт набір для творчості зроби сам DIY ведмедик розмальовка 23 см на подарунок

Оцінка користувачів 4.78/5
на основі 24 відгуки
  • Данило П***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Все добре, все відповідало замовленню. Рекомендую

• Продавець  BrightSun

Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Всім приємних вражень від покупок.

• Антон Л***

Дуже порадувала якість
    Дякую

• Яна М***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Замовлення виконано вчасно і точно, без зауважень.

• Інна П***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Замовлення виконано добре, товар якісний.

• Єлизавета
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Ведмедик прийшов з запачканою ніжкою , побажання по фарбам не взяли до уваги. Не знаю навіщо тоді писати що можливий вибір 2 з 3 кольорів. Найгірше що ведмедик куплявся на подарунок((

Переваги:
    Прийшов вчасно
    Недоліки:
    Ведмедик був запачканий, прийшли не ті кольори, хоча постачальник пише що можливо обрати 2 з 3
  • Анна Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Замовлення оформлене швидко. Доставка була вчасно. Дякую.

• Євгеній Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дуже задоволена компанією.Все на вищому рівні.Замовляла дерев'яну іконку ручної роботи,дуже гарна,неможу налюбуватись.Дякую.

• Роман Р***

Магазином рад рекомендую.
    Мишка супер, с ребенком провели время отлично

• Міша Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дякую за хороший сервіс та якісний товар!

• Євгеній А***

Мишка очень классный
    Я в восторге!!!Спасибо за оперативность и качество)

• Петро В***

Все чудово! Дякую

• Вероніка Н***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Все сподобалося. Чесні та порядні. рекомендую.
    Ведмежа супер

• Максим Х***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дуже дякую. Замовлення відправлене в той день коли й обіцяли. Прийшло вчасно.

• Продавець  BrightSun

Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Товар відповідає опису.Відмінний продавець.

• Тетяна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Я заказала себе этого мишку, чтобы украсить им комнату. Он очень быстро приехал. Сам мишка на ощупь приятный. Лапы и голова двигаются. Мне понравилось его разукрашивать.Примерно через 5 часов он полностью высох. И стал отличным дополнением интерьера. Рекомендую.

Переваги:
    занимательный процесс, очень прикольно создавать шедевр
  • Стас Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Прикольные просто отвал башки, когда высыхают выглядят как дизайнерские статуэтки. Все спрашивают где купили, потом мы рассказываем, что мы сами покрасили) люди в шоке.

Переваги:
    Крутое дизайнерское решение. Оригинальный подарок для всех!
    • Продавець  BrightSun

• Крук Я***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Наикрутейший набор, мы делали Мишку вместе с ребенком, в наборе было все как заявлено, упаковка целая, доставка без задержек. Будем брать еще! Огромная благодарность продавцу оперативность

Переваги:
    развивает творчество
    • Продавець  BrightSun

• Нікіта С***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Купували на подарунок дитині цей набір для творчості. Ведмежа дуже прикольне, навіть без фарб. Ми зробили 2 різних варіанта и обидва нам дуже подобається. Один ми залишили на полиці для декору, а іншим дитина грає кожен день.
    Доречи ведмежа можна переробляти: відмочити фарбу в теплій воді, та знов його замальовувати. Тільки треба купити інші фарби

Переваги:
    не набридає, можна використовувати як декор, та як іграшку
  • Никита
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Ще не малювали але має вмятини

Недоліки:
    Дефект по виробу
  • Алексей П***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дякую, все отримала вчасно і неушкоджене

• Тимофей К***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дякую, все на вищому рівні!

• Олег Е***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дякую, все отримала навідь раніше ніж обіцяли. Рекомендую

Дякуємо за зворотній зв'язок. Всім приємного шопінга

• Нікіта С***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Все дуже швидко та якісно, рекомендую.

• Андрій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BrightSun

Дякую за замовлення, все швидко і якісно

Дякуємо за зворотній зв'язок. Всім приємного шопінга