Відгуки покупців про Сушарка для взуття електрична з USB виходом універсальна BRS Black MIX

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Світлана М***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Через мережу 220 нагріваються і працюють,а ось через павер банк 30000 ледве теплі.

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок.

• Уляна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Замовляла жовті, а дали чорні :))) ну вже колір тоді не вказуйте на вибір, мені не принципово але є таке що можуть не забрати.

• Уляна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Відмінний товар, у нас працює від павербанку, там є usb певні з більшою потужністю, звичпйний павер не стягував.

Переваги:
    Мобільність, можна брати в дорогу, дуже універсальна річ.

• Владимир Д***

Уже есть такая, но работающая от 220В

Эту приобрёл из-за USB, очень выручает возможность подключить сушку к павербанку при перебоях с электричеством. Ну а при наличии 220В включаю через зарядное устройство

Переваги:
    работает
    Недоліки:
    не обнаружены
    • Продавець  StarLight

• Оксана Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Дуже дякую працюють це головне

• Максім К***

Все працює

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Синій

Чудово

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Жовтий

Працює, живлення бере 1.9 А, 5 В максимум. Усе наче норм. Тільки на фото і в описі yellow колір, а мені прийшли black

Переваги:
    Працюють

• Анастасія С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Відмінно працює, дуже швидко прийшов, та все просушує

• Влад Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Сушарки чудові, сушу взуття після спорту, за ніч кросівки повністю висихають.

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight. Колір: Чорний

Сушила кросівки 3е суток, спочатку думала що не працює, проте десь ледь ледь тепле.

Переваги:
    Компактність
    Недоліки:
    Нічого не сушить
    • Продавець  StarLight

Доброго Вам дня! Очікуйте, з Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення цього питання.