- Тетяна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Купляю тільки ці таблетки, ще й ділю навпіл, вистачає надовго. Прекрасно відмиває посуд.
- Переваги:
- Хороша ціна та якість
- Недоліки:
Представник брендуТетяно, дякуємо, що обрали наш бренд та поділились своїми враженнями. З повагою, команда FINISH
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Чудова якість
Представник брендуВладиславе, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Владимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Нормуль
- Лілія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Не сподобались, ціна звісно приваблива, але залишаються білі плями на скляних виробах, на ложках, виделках, у нас до цього були таблетки по 4 грн, то вони навіть краще справлялись
Представник брендуЛіліє, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Для кращих результатів сушіння та запобігання появі плям ці Таблетки для посудомийних машин FINISH All in 1 рекомендовано використовувати разом з ополіскувачем для посуду FINISH, а також, за потреби, з сіллю для посудомийних машин. Дозування визначається відповідно до інструкції до Вашої посудомийної машини, враховуючи параметри води у Вашому водопроводі.
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Олег Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
FINISH All in 1 таблетки для посудомийних машин добре підходять для повсякденного миття посуду — з тарілками та чашками справляються ідеально. Але з каструлями ситуація типова: якщо є пригорілий жир або старий бруд, однієї таблетки часто недостатньо. Тут вже або попереднє замочування, або більш інтенсивний режим. У цілому — надійний базовий варіант для посудомийки.
- Переваги:
- Добре відмиває щоденний посуд — тарілки, чашки, столові прибори. Зручні таблетки “all in 1” — не потрібно додатково сіль чи ополіскувач у більшості випадків. Економна упаковка на 94 шт, вистачає надовго. Стабільний результат при звичайних забрудненнях.
- Недоліки:
- Слабше справляється з сильно забрудненими каструлями та пригорілим жиром. Іноді потрібно попереднє замочування для складних забруднень. Не завжди повністю прибирає старий нагар.
Представник брендуОлеже, дякуємо за Ваш детальний відгук і вибір нашої продукції!
Для інтенсивних забруднень рекомендуємо Вам звернути увагу на Капсули для миття посуду в посудомийних машинах Finish Ultimate Plus All in 1. Вони мають удосконалену, більш інтенсивну формулу, що усуває жир та залишки пригорілої їжі, підвищуючи ефективність миття.
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Роман Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Користуюсь посудомийкою вперше, миє не погано, машинка Bosch
Представник брендуРомане, дякуємо Вам за вибір продукції Finish!
Широка лінійка засобів Finish для миття посуду та догляду за посудомийними машинами допоможе отримувати найкращі результати миття та підтримувати належну роботу Вашої техніки.
Ви також можете звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
- Вадим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Хороша якість з розумну ціну
- Переваги:
- Якісно працюють
- Інна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Супер. Рекомендую всім
- Богдан Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Топовий продукт, найкраща якість, навіть важкий жир відмиває
- Переваги:
- Ціна- якість
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Нарікань немає. Користуюсь лише ними. Достатньо половини таблетки
- Переваги:
- Можна розколоти навпіл
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Супер таблетки!
Как всегда финиш на первом месте!- Переваги:
- Качественно моют
- Юлія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Подобається, що не потрібно знімати захисну плівку з таблеток.
- Переваги:
- Гарно відмиває бруд.
- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Перевагу надаємо іменно цим таблеткам із червоним вкрапленням, оскільки вони добре зарекомендували себе для миття посуду роками. Добра ціна/якість миття. Звичайно є і дешевші і дорожчі засоби. Але ці таблетки оптимальні за свою ціну.
- Переваги:
- Добре миє
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
- Антон І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Очень выгодная цена!!
- Переваги:
- Хорошие базовые таблетки, приятный запах и не плохо моют
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Таке враження що білий склад капсули залишається білим нальотом на посуді
Брав капсули схожі на капсули для прання одягу - супер,брав в цьому ж магазині
До магазину претензій немає- Переваги:
- Недоліки:
- Якість миття
Представник брендуЄвгенію, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні цього продукту!
Хотіли б звернути Вашу увагу на те, що ці таблетки є засобом для миття посуду з базової лінійки, тому ми рекомендуємо використовувати цей засіб обов'язково з сіллю для посудомийних машин і ополіскувачем Finish у дозуванні відповідно до інструкції до Вашої посудомийної машини, враховуючи параметри води.
Дані засоби забезпечать нормалізацію жорсткості води, тим самим допоможуть запобігти появі нальоту на посуді, а також забезпечать сяйво і захист від патьоків при сушінні. Вказана рекомендація також міститься в розділі "Про товар".
Також для досягнення найкращих результатів миття важливо регулярно проводити заходи з очищення та догляду за пристроєм відповідно до інструкції виробника.
Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається. Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Добре відмивають жир,не треба знімати плівку, не остається слідів на посуді
- Переваги:
- Недоліки:
- Поки що не виявились
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Добре миє, не має різкого запаху
- Переваги:
- Добре миє
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Вже не перший раз купуємо. Дуже гарно відмивають. Буває, щось погано відмивається, але це лиш тоді, коли неправильно розташували посуд або перенавантижили машинку.
Тому, особисто рекомендую цей засіб)- Переваги:
- Ціна, якість
- Наталія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Співвідношення ціна-якість
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Дуже схоже на підробку. Користуюся цими таблетками для посудомийки постійно, купувала в різних місцях — завжди все було добре. Але цього разу придбала тут, і, на жаль, якість дуже розчарувала. Схоже на підробку: посуд не відмивається, залишається жирна плівка. Також помітила, що таблетки іноді не розчиняються повністю.
Якість жахлива, не рекомендую!- Переваги:
- Зручна форма таблеток
- Недоліки:
- Дуже схоже на підробку! Посуд не відмивається, залишається жирна плівка. Таблетки іноді не розчиняються повністю. Якість дуже низька
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
Представник брендуОлено, дякуємо за Ваш відгук!
Щоб детальніше розглянути ситуацію, що склалася, та перевірити оригінальність продукту, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами Вашого мобільного оператора.
- Юлія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Не залишає розводів . Чудово справляється зі своєю роботою
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Отлично
- ЛіліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Усе супер
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Все як і має бути
- Переваги:
- Є
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Тільки з часом можна написати про якість товару.
Вже давно купую таблетки цієї компанії, але в цей раз-якість погана: скляний посуд залишається мутним, недомитим, треба по другому колу домивати вручну, або в посудомийці, такого раніше не було!
Купувала по акції: можливо, вирішили швидше позбутися неякісного товару, не знаю...
Я розчарована, скоріш за всього, спробую шось інше купувати.- Переваги:
- Розкручений бренд
- Недоліки:
- Зіпсована якість
Представник брендуКатерино, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні цього засобу!
Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається.
З повагою, команда Finish
- Анастасия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Норм
- ІгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Це, мабуть, найгірша партія Фініш яку я будь-коли купував.
Не вимиває посуд. Залишає залишки їжі!
При цьому коли використовую засіб конкурентів - миє нормально- Переваги:
- Недоліки:
- Не миє
Представник брендуІгоре, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні цього засобу!
Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається.
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Добре працює
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Отлично моют, посуда блестит. Рекомендую!!!
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Гарний результат миття посуду Приємна ціна. Дуууже швидка доставка.
- Переваги:
- Гарний результат миття посуду. Приємна ціна. Дуууже швидка доставка.
- Тетяна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Все чудово
- Переваги:
- Граний та якiсний результат.
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Гарний результат за невеликі гроші.
- Переваги:
- Гарно працює за такі гроші.
- Артем Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Ціна кайф, думаю що вистачить на пару років.
- Світлана А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 94
Чудово доглядають за посудом
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: PreChisto. Кількість в упаковці: 50
Одні з найкращих на мою думку.