Відгуки покупців про Ігрова консоль Retro Genesis 8 Bit HD Classic (300 ігор, 2 бездротові джойстики, HDMI кабель) (CONSKDN89)

Оцінка користувачів 2.71/5
  • Михайло І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Покупку зробив 14.01. Все зроблено по інструкції, повторна синхронізація, зарядка до повного, і всеодно другий джойстик не працює. На наступний день повернув товар на заміну. З того часу майже кожен другий день надсилають інший екземпляр на заміну. Перевіряю по інструкції яка вкладена у товар прямо на місці видачі товару у Розетці. Другий джойстик після заряду не блимає зеленим діодом при натисканні, так як це робить перший джойстик. Сьогодні в пункт отримання прийшли наступні 6шт приставок. У всіх не працює другий джойстик. Замовив знову заміну. Попросив на гарячої лінії Розетці та у відділенні щоб надали експертний висновок та підтвердження від сервісного відділу - що дійсно товар не працює належним чином, та проблема в товарі, а не в інструкції користувача.

• Михайло І***

Нажаль, всі екземпляри що я отримував виявились бракованими. І так, я на все це витрачав свій час. Кожну заміну я відвідував відділення Розетка та перевіряв партії товару від 1 одиниці до 6 шт. за кожне відвідування. Кожний екземпляр консультант Розетці відкривав самостійно і перевіряв роботу джойстиків, та підтверджував що вони не працюють. Чому це не можливо було зробити завчасно і не витрачати час клієнта = під питанням. Мені по телефону відповідають що товар цей закінчився та його немає в наявності, але я бачу до сих пір що він є на сайті, та по суті розумію що його "впарівают" тим кому не потрібен другий геймпад. Нащо так робити?

• Руденко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Купил. Не работает второй геймпад. Забрали провели экспертизу признали брак. Дали новую ииииии…. Не работает второй геймпад. Еду опять :)

Переваги:
    Уже нет
    Недоліки:
    Брак 2 раза подряд
  • Станіслав І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Все працює, легко підключити до сучасних ТВ. Другий джойстик був не заряджений, після зарядки все запрацювало чудово

Переваги:
    Легке підключення до сучасних тв, встроєні ігри, безпровідні джойстики. Танчики є
  • Руденко И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Не работает второй геймпад. Розетка возврат принимает только через экспертизу с формулировкой «а вдруг это вы его шампанским залили». Отправили на экспертизу, отличная позиция, продали нерабочий товар и меня делают виноватым что я его сломал. Дорогой покупатель, если это читаешь, мой совет закрой вкладку и купи в другом магазине.

Переваги:
    Есть много игр, выглядит как приставка из детства.
    Недоліки:
    Не работает второй геймпад
  • Денис М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Так же не работал второй джойстик. синхронизироваться не вышло.

При получении в розетке осмотрел и не принял. оплата была онлайн. Вместо отмены заказа и возврата денег на карту, оформили, что товар мной принят, а после приняли товар в сервис, пообещали, что вернут деньги. но бумагу выдали, что я сдал товар в сервис на ремонт по гарантии. Какой то бред.

Переваги:
    не знаю
    Недоліки:
    брак
  • Владен Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Отвратительно, приставка пришла поцарапанная с поцарапанными джойстикам. 1 из которых вообще не работат, точно такая же история как у одного из покупателей ниже

• Вячеслав П***

Может одна и та же?

• Владен Ц***

Приставка огонь, но обращайте максимальное внимание на джойстики - они часто бракованы, особенно второй.

Заказал вторую, забрал и все окей - рубаюсь уже несколько часов. Та уехала на 2 недели на экспертизу, будут выяснять в чем проблема и тогда вернут деньги.

• Виталий

у меня тоже такая проблема была - погуглил - оказывается его нужно просто синхронизировать!
      Нажмите кнопку Start (или Select) на 5 секунд, дождитесь, когда светодиод на торце джойстика начнет мигать. Включите консоль, с которой хотите произвести синхронизацию. Если светодиод на консоли мигать перестанет - значит синхронизация выполнена.

• Росовский
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
    Недоліки:
    Второй джойстик не заряжается
  • Павліон В***

• Виталий Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

Игры не повторяются! Беспроводные джойстики! Можно использовать картриджи! Неплохой пластик!

Переваги:
    Приставка моего детства-ностальгия!
    Недоліки:
    Проверяйте джойстики,в первом заказе не работал второй джойстик! Нажимая на кнопки,должна загорается зелёная лампочка на самом джойстике!
  • Володимир А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Червоний

На сайте проихводителя в списке игр нет мортал комбат

• Віталій

Mortal Kombat це не 8-бітна гра.

• alexsiritsa

Mortal Kombat це не 8-бітна гра.

видать мало игр у вас было, так как я играл и в 8-битную версию. По первой же ссылке в гугле.

• Дмитрий П***

Да что ты говоришь.... Лично играл мк на 8битке.