Гречка – відмінне джерело заліза, калію, необхідного для роботи серця, а також кальцію та фосфору, головних складових кісткової системи. Яблуко доповнює список мікроелементів - натрій, фосфор, мідь, цинк містяться в цих унікальних смачних фруктах. Каша виготовляється із цільних зерен, вирощених в органічних сільських господарствах, без додавання цукру та солі. Ніжна консистенція сприяє швидкому засвоєнню. Гречану кашу з яблуком можна вводити в раціон малюка з 4 місяців.
Склад: сухе незбиране молоко, гречане цільнозернове борошно, мальтодекстрин, яблучний натуральний порошок. Харчова цінність на 100 г:
Енергетична цінність продукту на 100 г – 429 ккал .
Для виробництва каші використовується цільне зерно. Без глютену. Вироблено у Німеччині.
Відгуків ще немає
Станьте першим, хто поділиться своєю думкою!