- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 700 мл. Колір: Чорний
Чудова річ
- Переваги:
- Стильно, гарно, якісно
- Кушпит Н***Відгук від покупця. Продавець: 43zt. Об'єм: 700 мл. Колір: Чорний
Дуже гарні та стильні емкості ,купувала на кухню для цукру та солі.Рекомендую
- Переваги:
- Кришки вільно закриваються,не потрібно докладувати зусиля
- Продавець 43zt
Доброго дня. Дякуємо за відгук про наш товар. Користуйтесь в задоволення та будемо раді вітати знову Вас в нашому інтернет-магазині.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Чавунія
Дуже гарні, брала в білому і чорному кольорах для солі йодованої, солі не йодованої, цукру...
- Переваги:
- Гарної якості і гарно виглядають.
- Недоліки:
- Дмитро С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Служить вже 5-й рік.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Колір.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official
Запакували добре, але все одно одна банка недоїхала цілою.
- Переваги:
- Дуже красиві баночки, стильні.
- ИлонаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Банка сподобалася, брала білу та чорну для солі та цукру. Єдине що було дивно коли засипала в банки сіль і цукор кришки перестали щільно закриватися і сама по собі відкривалися (наче кришку щось виштовхує зсередини). Я прибрала резинку з кришки, мені так стало навіть зручніше, коли готуєш, можна швидко відкрити кришку однієї рукою.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 700 мл. Колір: Чорний
- Конашук Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Баночка очень и очень красивая. Я в восторге.
- Клочко И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Банки однозначно рекомендую! Дуже гарно виглядають на полиці, брала різних розмірів в білому і чорному кольорах
- ИннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
заказывала 2 банки 500 и 700мл. Получился очень красивый набор
- Переваги:
- банка красивая, удобная
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 700 мл. Колір: Чорний
Вместительная баночка. Выбирала ее как симпатичное хранилище для всяких лопаточек, шумовок и прочего. Сделана качественно, крышка плотно закрывается, внутри без резьбы. Ярко смотрится на кухне.
- Переваги:
- Яркая, стильная
- Недоліки:
- Стоимость
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Качественный материал корпуса и крышки, красиво выглядит, не скользит в руке, брала на подарок: для хранения соли, а к ней ещё 700 мл ёмкость этой же серии - для сахара
- Переваги:
- Возможность создавать комплекты из банок разных ёмкостей, качество
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 700 мл. Колір: Чорний
Выглядит изысканно, приятно держать в руке, не скользкая
- Переваги:
- Хорошее качество, возможность комплектовать серию с емкостями другого объема. Брала для сахара
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Veronika K***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 350 мл. Колір: Чорний
Всё хорошо единственный минус. Когда забираешь на отделении Розетки, без коробки.
- Переваги:
- Качественно
- Недоліки:
- При заказе Без коробки
- Гордиенко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Удобно открывается крышка, все соответствует описанию
- Наталья М***Продавець: Rozetka. Об'єм: 500 мл. Колір: Чорний
Заказывала на подарок для подруги. Очень ей хотелось для разных видов чая такие баночки. Заказывала несколько штук. В живую смотрятся ещё красивее. На почте пересматривала тщательно, переживала что недоедут. В общем, все отлично, спасибо!
- Переваги:
- Красивый рисунок. Смотрятся стильно. Без дефектов
- Елена К***Продавець: Rozetka. Об'єм: 700 мл. Колір: Чорний
Из всех баночек этой серии эта королева)))) очень красивая и яркая.
- Переваги:
- Оригинальное оформление, качество
- Недоліки:
- Все таки цена высоковата.