Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Кронштейн з кутом нахилу "Simpler" 68en

Оцінка користувачів 4.22/5
  • Олена Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

У мене питання не по якості товару,а по возврату (оказалось що не получится закріпити). Вже два тижні мне не повертають гроші, та ніяк не звʼязуються зі мною

Переваги:
    Товар якісний
    Недоліки:
    Сервіс платформи
  • Александр К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Ребята не покупайте этот товар, очень тонкий и хрупкий металл. Не знаю вообще ли выдержит телевизор с 55-той диагональю, и нет контактов оператора чтоб поменяли мне это крепление.. Я вообще удивлен как люди пишут что толстый металл, если там реально видно что металл и конструкция этого крепежа плохая.. И у них же заказывал и телевизор с 55-той диагональю..А крепление не нужно было в Розетке заказывать.. Поверьте, пишу правду..

Недоліки:
    Очень тонкий
  • Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Толщина металла позволяет быка повесить

Переваги:
    Надежный
    Недоліки:
    нету
    • Представник бренду

Добрий день, Євгеній! Дякуємо Вам велике за такий хороший відгук, ми стараємося робити якісні товари саме для Вас! Надіємося, що Ви відрекомендуєте продукцію нашої компанії своїм близьким та друзям!
      З повагою команда ksl.ua !

• Андрій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Це вже другий кронштейн цього виробника, який я придбав. Обидва виконують свої функції на всі 100%: один уже більше року тримає старенький 49" телевізор вагою близько 23 кг, новий з легкістю тримає новий (LG 49UN73906LE) телевізор вагою близько 12 кг.
    Конструкція виготовлена с достатньо (приблизно 2 мм) товстого металевого профілю, телевізор підвішується буквально за 10 хвилин (6 із яких - це розмітити та просвердлити отвори в стіні).
    Рекомендую.

Переваги:
    Надійна конструкція, легкість монтажу.
    Недоліки:
    Не виявив.
    • Представник бренду

Пане Андрію! Дякуемо за Ваш чудовий відгук. Гарного дня

• Роберт
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Відмінний кронштейн, ідеальний для мого 58'' ТВ.
    Копактний і ТВ не багато відступає від стіни. Метал достаточно товстий для міцності. Швидка доставка за 2 дні. Повна комплектація. Все відповідає опису на сайті.

#моєрозпакування

Переваги:
    Відмінний кронштейн, для ТВ 58'' підійшов ідеально
  • Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Сам кронштейн ніби досить хороший і має хорошу комплектацію, що дає можливість встановити більшість телевізорів, але комплектні дюбеля для кріплення до стіни - це просто сміття, яке я раджу відразу викинути. При вкручувані в мене зламалося 3 з 8 гвинтів, хоча вкручував їх досить легко і обережно. Ще мінусом є те, що не має маленького рівня, який я зустрічав в інших кронштейнах.

Переваги:
    Якість конструкції кронштейна
    Недоліки:
    Комплектні гвинти не придатні до використання
  • Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Покупали по отзывам для телека 55 дюймов. Собрали быстро, все детали качественные, всем довольны. Металл прочный.

Переваги:
    Отличный кронштейн за приемлемую цену
    Недоліки:
    Не обнаружила
  • Яна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

спасибо большое розетке хороший кронштейн крепкий металл нормальная цена повесили телевизор 49 дюймов

Переваги:
    крепкий металл надёжный
  • Никита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Посадил на него телевизор 55 дюймов. Отлично сел, компактность и угол наклона по оси X - хорошие

Переваги:
    Прочный, качественный
    Недоліки:
    не заметил пока
  • Даша М***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Рекомендую кронштейн - недорогой и довольно приличный. Телевизор полностью подошёл - я довольная

• Боря Г***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брал себе домой по рекомендации друга. Очень понравился. Надежный, функциональный, крепкий.

Переваги:
    крепкий, надежній
  • Михаил В***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний

Брал пол года назад , все супер , толстый металл , надёжное крепление для телевизора

Переваги:
    супер
    • Яна Ч***

подскажите пожалуйста подойдёт на телевизор LG49 дюймов VESA(A×B)300×300

• Представитель бренда SIMPLER

Здравствуйте, Яна Чиж.
      Да, по характеристикам этот кронштейн подойдет вашему телевизору.