- Малахова А***Відгук від покупця. Продавець: Каперс. Розмір (ДхШхВ): 48 x 30 x 28. Колір: Сірий
Сподіваюся, що стане в нагоді в подорожі. Поки що не тестували. Зараз сприймається, як корисна річ. Окремий бонус в замовленні, що обробку здійснено вчасно, зворотний зв'язок з продавцем присутній, що приємно. Дякую
- Переваги:
- Чудова річ, матеріал приємний на дотик. Подушка легко надувається, надійно фіксуються заглушки. Матеріал легко почистити після використання. Дуже зручно, що подушка має 2 варіанта розміру на вибір
- Недоліки:
- Поки що не знайшли.
- Ірина Г***
Доброго дня, підкажіть а чим ви надували?
- Вжесінська Л***Відгук від покупця. Продавець: Каперс. Розмір (ДхШхВ): 48 x 30 x 28. Колір: Сірий
Чудова річ, вже два роки безперервно користуємось в подорожах, дуже зручно особливо якщо маєте дітей. Продавець швидко звʼязався і швидко відправив.
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Каперс. Розмір (ДхШхВ): 48 x 30 x 28. Колір: Сірий
Не рекомендую продавця! Товар відповідає заявленому опису , але не підійшов. Продавець вже як три тижні не повертає кошти !
- Переваги:
- Не рекомендую продавця
- Недоліки:
- Не рекомендую продавця
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: AmorMarket. Розмір (ДхШхВ): 48 x 30 x 28. Колір: Сірий
Дуже задоволена — і сервісом, і товаром! Замовила третю, тому що дві недостатньо заповнюють простір по довжині між заднім сидінням і передніми спинками. Це необхідно для подовження розкладених сидінь для сну у подорожі на природі.
Раніше купила самонадувний автомобільний матрас, а тепер — повний комплект за мінімальні гроші.- Переваги:
- Простий у користуванні. Є чохол для встановлення на підлогу у авто і для зберігання сумочка. Можна використовувати як пуф для ніг в додаток до розкладного крісла на природі.
- Недоліки:
- Поки не виявлено.
- Вікторія Д***Відгук від покупця. Продавець: Kit House. Розмір (ДхШхВ): 48 x 30 x 28. Колір: Сірий
Подушка як в описі. Без дефектів. В дорозі ще не користувалася. Дякую продавцю.