- Губанова О***Відгук від покупця. Продавець: EverWood
Дуже сподобався будиночок, виправдав всі очікування. Для маленьких лялечок все підійшло ідеально.
- Переваги:
- Чітка інструкція, якісні матеріали, сучасний дизайн.
- Недоліки:
- Не знайшли
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: EverWood
Питання з нестачею деталей вирішили швидко. Дякую.
- Ксенія К***Відгук від покупця. Продавець: EverWood
Замовила два набори на подарунок дітям. Один повністю комплектний, а в другому не вистачає двох бокових фасадів. Через це неможливо зібрати будинок. Друга дитина дуже засмучена.
- Продавець EverWood
Доброго дня. Якщо Вам не вистачає деталей надішліть фото і ми відправимо Вам за свій рахунок. Дякую
- Діана Н***Відгук від покупця. Продавець: Таємничий Вибір
У загальному я задоволена , дитина від враженнями , другий день від нього не відходить .
Хоча і забули покласти 1 деталь ( покажу її на фото ), але вона була не критичною, тому я не беру це до уваги .
Засмутило пакування , я брала на подарунок своїй дитині , звісно подарувала вже в зібраному вигляді , а от комусь би в такій коробці було б соромно .
Збирати доволі просто ,менеджер відправив інструкцію на вайбер , все поетапно і зрозуміло .
КЛЕЯ НЕ ВИСТАЧАЄ 2 ШТ, КЛАДІТЬ 3 ШТ .
Гарний будиночок вийшов
( В перший день дуже воняло мені фанерою)- Переваги:
- Просторий, можна розфарбувати за бажанням , інструкція по фото
- Недоліки:
- Пакування , запах, 2 шт клею замало
- Сергей М***Відгук від покупця. Продавець: Таємничий Вибір
Будиночок класний! Але не вистачає передньої стінки унітазу, одних дверей і однієї дверної коробки, і саме важливе - не було сходів!!! (((
- Переваги:
- Великий, класний
- Недоліки:
- Не вистачало деталей
- Продавець Таємничий Вибір
Вітаю ,напишіть або наберіть нас ,довіправимо ,доставку оплатимо
- Олена А***Відгук від покупця. Продавець: Таємничий Вибір
Будиночок гарний,дитині дуже сподобався. Єдине, що не було передньої деталі з балкона. А так все супер. Проблема із з'єднанням деталей не виникло. Клею вистачило на все.
- Переваги:
- Гарна іграшка
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Таємничий Вибір
Дякуюємо вам за чесний відгук ,напишіть нам будь ласка якої саме деталі бракує ,довіправимо ,доставку оплатимо
- Саша Л***Відгук від покупця. Продавець: Таємничий Вибір
Норм
- Валентина К***Відгук від покупця. Продавець: Таємничий Вибір
Будиночок гарний, дитина у захваті. Всі деталі були, але в деяких місцях будиночок було важко зібрати, деталі трошки не сходились, та чоловік швидко вирішив цю проблему. Ще другий поверх прогинається, між другим та першим поверхом можна було додати ще перегородку десь посередині.
- Переваги:
- гарний будинок
- Недоліки:
- погане пакування
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Таємничий Вибір
Прикольний будиночок. Достатньо меблів. Дитині буде складати не легко, тому що треба використовувати супер клей. У зібраному стані в середині трохи темно, можливо доведеться як я додавати освітлення. Пази зі слідами підпалу чи смоли, є запах і можна забруднити білі поверхні будиночку при склеюванні, мабуть, треба буде пофарбувати самостійно стіни з середини (див. фото).
Не зважаючи на мінуси однозначно рекомендую. Крута іграшка.- Переваги:
- Виглядає як справжній, а не пластикова іграшка. Багато меблів. Дитині подобається.
- Недоліки:
- Погане пакування. Не вистачило деталей для 4го стільчика. В інструкції намальований матрац, але такої деталі теж не було.