- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дуже якісний, вартий своїх грошей. Не розбовтується, не бринчить при їзді. Дитина задоволена.
Представник постачальникаДобрий день, пані Аліна, дякуємо за вибір продукції Globber та Вашу високу оцінку.
- Валентина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Купували на 5 років, то по розміру ідеально і ще є куди рости, бо кермо на найменшій позиції.
- Переваги:
- Самокат хороший, їздить майже безшумно
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Хороша якість. Безшумний. Зручний (брали для дівчинки 7р.)
Представник постачальникаДобрий день,
Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції Globber
- ИнгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Самокат отличный, очень удобный, сын и дня без него не может, катается каждый день
- АртёмВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Он не складывается !
- Анна М***
Складається
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Класний самокат, міцний, їде плавно.
- Переваги:
- Шершава поверхня платформи, через що нога стоїть міцно і не ковзає.
- Недоліки:
- На зріст 136 см використовуємо найвищу довжину керма, а дитині ще рости і рости...
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Покупали ребенку 6,5 лет, рост 122. Очень довольны. Продуманная конструкция крепления руля к подножке, руль не расшатывается. Руль сейчас на нижней регулировке, то есть хватит еще на несколько лет. Диаметр колес удобный, больше не нужно. Это наш второй самокат этой фирмы, качественные и удобные самокаты
- Переваги:
- Относительно лёгкий, прочная конструкция, светятся колеса
- Бужор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличный самокат.
- Переваги:
- Лёгкий, тихий, быстрый
- Інна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий
Гарний самокат,брали дитині на 8 років.На вид якісно зроблений,красивий колір.Дитина в захваті,що при їзді світяться колеса.
- ЕленаПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Самокат сподобався, надійний, якісний. Взяли сину на 5 років зріст 110, то йому трохи завеликий. Я при зрості 157 можу на ньому їхати спокійно. Попередній триколісний цієї ж фірми майже щодня катаєм вже 2,5 роки, залишився неушкодженим
- Переваги:
- Якість, світяться колеса